BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Teraz, Eld napisał: Czyli Jokića nie brał byś w drafcie nawet jak by się ostał do #60. dlaczego? Jokic spełnia te kryteria - może nie celująco, ale spełnia a nie spełniają np. zniewieściałe lightskiny a dziwnych fryzach i imionach typu Romeo albo D'Angelo a tak btw to był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Niezly steal z tym langfordem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ja pitolę druga runda idzie, a Okeke wciąż niewybrany? Kto chce mi pick sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Ja pitolę druga runda idzie, a Okeke wciąż niewybrany? Kto chce mi pick sprzedać? Chyba juz nikt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Ja pitolę druga runda idzie, a Okeke wciąż niewybrany? Kto chce mi pick sprzedać? Przereklamowany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 ja bym tu jeszcze Thybulle dorzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 2 minuty temu, january napisał: T1 1 Zion T2 2 Culver 3 Garland 4 Barrett 5 Bitadze T3 6 Morant 7 Clarke 8 KPJ 9 Hunter 10 Claxton 11 Grant Williams Czemu skończyłeś na 11 pozycji, a nie 12? Co do Culvera widzę byliśmy zgodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Czemu skończyłeś na 11 pozycji, a nie 12? Co do Culvera widzę byliśmy zgodni Bo ma tam caly tier na rownym poziomie z wieloma graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: T1 1 Zion T2 2 Culver 3 Garland 4 Barrett 5 Bitadze T3 6 Morant 7 Clarke 8 KPJ 9 Hunter 10 Claxton 11 Grant Williams Nie zalujesz teraz oddania #32 tak w ogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Teraz, january napisał: Bo następny tier mam już 12-26 To mój White jest już w następnym tierze? Eee, słabo się znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Kupię pick w rejonie 32-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Strzeliły korki od szampana w Orlando. Ten Claxton to ostro podskoczył w maju. Znaczy, że na pomiarach tak wymiótł? Czy już wcześniej mieliście go wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 26 minut temu, january napisał: T1 1 Zion T2 2 Culver 3 Garland 4 Barrett 5 Bitadze T3 6 Morant 7 Clarke 8 KPJ 9 Hunter 10 Claxton 11 Grant Williams Little który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Niespodziewanie zostało mi dwóch graczy, których mam bardzo równo. Proszę o 2h na zastanowienie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mimo braku wysokich wyborów świetny zestaw ma Philly a zaraz @Tecu dołoży do pieca kolejny element zapewne. 1 godzinę temu, january napisał: Aż 2h ? Dawać dziś do #44 Znowu złoty chłopak z rzutem o jasnej karnację? przypominam się z podmiana picku drugorundowego 2019 na 2021 jakby ktoś miał już dosyć ludzi lub 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No i mój sleeper poszedł w #@%&* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wysłucham propozycji za 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 To wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Po wybraniu Bazleya, jestem w trakcie scoutowania 5 ludzi. Jak tylko @Ashigaru sie pojawi, to mogę wybierać. Jednak jak @Lucas nie zdąży do wieczora, to nie ma sensu, żebyśmy się spieszyli, zatem daj znać Lucas do kiedy rano możesz wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Fajnie jak koledzy sobie robią przerwie od forum w dniach draftu. Doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi