Alonzo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 godziny temu, Lucas napisał: Do Phoenix z #20 trafia Matisse Thybulle ..Matisse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 To co Ty Jerome do Denver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 minuty temu, ozzy110 napisał: To co Ty Jerome do Denver? Co się pieklicie ? Nawet nie wiadomo czy Denver będzie wybierać z tym pickiem dajcie chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 28 minut temu, Qcin_69 napisał: Co się pieklicie ? Nawet nie wiadomo czy Denver będzie wybierać z tym pickiem dajcie chwile Z Wami Dwoma to nic mnie nie zdziwi. Prezesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Teraz, ignazz napisał: Z Wami Dwoma to nic mnie nie zdziwi. Prezesie Stanowczo dementuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 @LeweBiodroSmoka Teraz Twój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ach to oczekiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 To co? Czekamy 35h i 59 min.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Potwierdzam, dzięki Marcin raz jeszcze zajmie się ktoś w końcu spółdzielnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: zajmie się ktoś w końcu spółdzielnią? Sprawa dla Wojnara - może przeprowadziłbys wywiad czy bez asystentury Zdzisława Ptaka nie dasz rady zadać ciekawych pytań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Stanowczo dementuje Po co kłamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Po co kłamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 18 minut temu, człowiek...morza napisał: zajmie się ktoś w końcu spółdzielnią? Najlepsze jest to ze GM nie ma na forum jakiś czas, oferty nawet za pick nieprzeczytane a jakoś jednak udało się kupić pick ... innemu GM doceniam ze poszedł tu mój pick To nawet ma swój smaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Najlepsze jest to ze GM nie ma na forum jakiś czas, oferty nawet za pick nieprzeczytane a jakoś jednak udało się kupić pick ... innemu GM doceniam ze poszedł tu mój pick Wątpię żeby LBS dostał lepsza ofertę za ten pick u nas , w sumie oddałem mój ulubiony pick , no ale jako ze dostałem za dużo w lutym w wymianie za Lillarda to cóż - dobry deal dla Denver a ja miałem frajdę z draftu- win win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Nie mam z tym problemu dopóki GM odpisze na ofertę i da znac ze za słaba oferta ... tymczasem wiadomość leży nieodebrana podczas gdy czekając bardzo długo na wybór dowiadujemy się ze pick sprzedany dportowo gratuluje bo to doskonały wybór Luka i tu oczywiście chwale. Okoliczności znowu dziwne ... pisze bez żalu i dramy oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Do kiedy mam czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Do kiedy mam czas? Spytaj radnego A tak na serio to praktycznie do końca jutrzejszego dnia, choć wtedy zmarnujesz całość zaoszczedzonego przez wielu czasu. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W sumie to 36 godzin 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Wątpię żeby LBS dostał lepsza ofertę za ten pick u nas , w sumie oddałem mój ulubiony pick , no ale jako ze dostałem za dużo w lutym w wymianie za Lillarda to cóż - dobry deal dla Denver a ja miałem frajdę z draftu- win win Oferta bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 10 minut temu, Tecu napisał: Spytaj radnego A tak na serio to praktycznie do końca jutrzejszego dnia, choć wtedy zmarnujesz całość zaoszczedzonego przez wielu czasu. Przykro mi, ale jestem zablokowany w niejasnej sytuacji przez trade do którego może nie dojść, a pick potencjalnego kupca mi się nie podoba. Jeśli deal padnie to najchętniej bym go sprzedał, a pojawiło się sporo satysfakcjonujących mnie ofert lub wybrał kogoś innego. Tak więc @shevcu @fluber @Regis @MMM2121 @eMeS dawać. Trzech GMów obiecało zagłosować dzisiaj, więc sprawa może się lada moment rozstrzygnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 33 minuty temu, january napisał: Chuowy (technicznie) deal żeś dogadał ! Chuyowe deale to moja specjalność! Kolejny ryzykowny pick moim zdaniem cvbe. Widziałbym wiele lepszych opcji od THT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi