Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nad Evansem się wahałem, bo miałem jeszcze jednego kandydata, ale Bolden był od razu pewniakiem do picku. Ryzykownie, bo dużo zależy w jego przypadku od tego gdzie trafi + to typowy pick high risk, high reward. Z tym, że cenię go bardzo, bardzo wysoko w tym drafcie jak chodzi o BPA (top20). No żeś mi zwinal Evansa sprzed nosa. Teraz muszę pomyśleć czy przypadkiem nie dealwoac pickiem Ktoś chętny po pick? Dorzucam kontrakt Asika czekam na chętnych do rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Weź mojego drugiego kandydata ;-) czyli kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 spoko, pasecniksa się najwyżej zestashuje na rok, a centrów to ja nie mam za bardzo bo Nurkica przecież oddałem do celtics za picki a w ogóle to czaiłem się na kogoś innego, ale zdziwko mnie wzięło, że nikt anzejsa w 1szej rundzie nie łyknął, więc teraz się jeszcze modlę, żeby ten mój grajek jeszcze się ostał do 41 picka, ale chyba jest niezła szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 jak ktoś chętny na kuzminskasa za pick w 2 rundzie to zapraszam. malo zarabia - 3 mln, wiec cena mocno adekwatna do umiejetnosci, a mozna dostac goscia na te 15-20 min z lawy. Z FA za taką kasę kogoś równie dobrego nie znajdziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 czyli kogo? Trochę godności. Sam pickuj, cwaniaku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 przecież dealuje nie pickuje napisał to tak jakby już gdzieś o tym wspominał przecież wiadomo że na tym etapie to pod fit się pickuje więc każdemu coś innego pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 nie dealuj tylko draftuj, kokosów za ten pick nie dostaniesz najwyżej bierz jakiegoś stasha, Vlatko Cancar jest ponoć niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Assika i 33 pick ale coś mogę przyjąc, jakis kontkrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 ALEŻ DZIŚ MAMY WYSYP ZACNYCH OFERT = przygarnięcie Asika za 33 pick. Oddanie picku za Kuzminskasa Same nie do odrzucenia^ Ludzie nie doceniają Kuza, a za 3 mln to steal. Mi jest niepotrzebny, bo na skrzydle mam komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 ALEŻ DZIŚ MAMY WYSYP ZACNYCH OFERT = przygarnięcie Asika za 33 pick. Oddanie picku za Kuzminskasa Same nie do odrzucenia^ Na PW też dostaje oferty tego typu za mój 40 pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Chyba cenimy picki z drugiej rundy dużo bardziej niż w real nba. Wydaje nam się, że każdy przez nas obserwowany to będzie przynajmniej starter. Życie to okrutnie zweryfikuje zwłaszcza, że pewnie połowa z nich nawet nie zagra w NBA, czyli będą dla nas bezuzyteczni;) Ja bardziej traktuję to jako dobrą zabawę w szukanie info na temat graczy, zajawka, ale szanse na trafienie perełki są znikome. Ale fun jest - nie zaprzeczam;) Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) czekaj bo mam dwie oferty i musze wybrać edit: i dopiero mam dostęp do kompa na dlużej więć zaraz coś ogarnę Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 czekaj bo mam dwie oferty i musze wybrać edit: i dopiero mam dostęp do kompa na dlużej więć zaraz coś ogarnę to powiedz, ile czasu Ci to zajmie, bo jak głupi czekam i odświeżam ciągle forum ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 świetna wymiana dla Tecu - pozbył się I. Smitha i poprawił pick, gratki dla bulka trade też ok - Smith jako solidny backup za Hardenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 chętnie bym odpisał ale mi nie odpowiadają na PW więć czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 dobra, ktoś chce jeszcze 33 pick?i weźmie ode mnie jakiś inny kontrakt niz Asika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 dobra, ktoś chce jeszcze 33 pick?i weźmie ode mnie jakiś inny kontrakt niz Asika? Pospiesz się ;p daję Ci czas do 22:30, potem wszyscy będziecie czekać na mój pick do rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Pospiesz się ;p daję Ci czas do 22:30, potem wszyscy będziecie czekać na mój pick do rana... jakoś przeżyje edit: czekam na odpowiedzi ciągle Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 chyba trzeba będzie jakieś dodatkowe obostrzenia za rok wprowadzić - deale powinny być w szufladzie generalnie i rach ciach, a nie optymalizowanie wartości 53 picka przez kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 macie strasznie parcie widze przeciez na swój wybór mam sporo czasu, nie kumam ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi