MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Pisał ktoś do jacka? Dawno go nie widziałem w temacie. I do której ma czas wyboru? 17:14 jutro? Justin Jackson z 13 mnie zaskoczył. Myślałem, że pójdzie koło 20 picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ja ze dwa dni temu zlozylem mu oferte i odpowiedzial, wiec chyba ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak dotąd oprócz Collinsa, nie poszedł żaden z armii wysokich czajacych się w mockach w okolicach 10-20. Ale dwie niespodzianki największe to Fox z 10tka i Collins z 7mką. Ale w sumie mega sensacji jak Maker czy Giannis to nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ja ze dwa dni temu zlozylem mu oferte i odpowiedzial, wiec chyba ogarnia Potwierdzam, że jack się odzywa, także luz. Pisał mu ktoś w razie czego PM, tak dla pewności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Myślę że ludzie mają też pracę i życie więc nie ma co cisnac tak od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wsiadam do bandwagonu Orlango Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 jak bedzie dzis moja kolej to bez spiny kolo 23-24 godziny dam pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Bell świetny fit dla Porzingisa, ale zarówno on jak i Ojeleye na mój gust za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 no Bella i Ojeleye targetowałem z 32, ale czułem, że ktoś ich zarąbie tak około 20-25, a tu jednak nawet szybciej, ciekawe... no i nikt nie chce Kennarda i Allena, co jes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Bell świetny fit dla Porzingisa, ale zarówno on jak i Ojeleye na mój gust za szybko. Cóż, ostatnio obejrzałem parę spotkań Bella i podchodzę z założeniem, że koniec końców znajdzie się w top15 najlepszych zawodników tego draftu. Podejmuje dobre decyzje na boisku. Jest też niedocenianym passerem, dzięki czemu nie powinien być bezużyteczny w ataku(sprawdzi się dzięki temu w triangle). Np tu w pierwszej akcji i 1:39 (że było na początku spotkania to długo mi nie zajęło przypomnienie i znalezienie konkretnych momentów. Nie są to jednak na pewno jedyne akcje tego typu). Oczywiście potencjalnie świetny switc***ący, a niezwykle cenie sobie ten aspekt w dobie obecnej koszykówki. Świetne wyniki szybkościowe na testach przed draftem. Wahałem się jeszcze nad Jarettem Allenem, Adebayo i Bradleyem, ale fit przechylił szale. Gdyby nie było Hermangomeza pewnie podjąłbym inną decyzje, ale podchodzę realnie do sprawy i nie chce zdenerwować KP Edytowane 14 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Draft jest plytki w 2 dziesiatce, liczylem na jakis trade w dol, ale szkoda mi bylo ryzykowac. Rols na lata. Bell to jeden z moich ulubionych zawodnikow w drafcie i mega fit dla Porzingisa, ale chyba bym wolal z Adebayo zaryzykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Draft jest plytki w 2 dziesiatce, liczylem na jakis trade w dol, ale szkoda mi bylo ryzykowac. Rols na lata. Tak samo Szukam jakiegoś pick 30-45. Jeśli nie macie pomysłu to z chęcią oddam jakieś moje dwa przyszły 2-rundowce w zamian. 57 pick z obecnego draftu również. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 ja wczoraj za to rozkminiałem pół godziny Anunoby vs Anigbogu i stwierdziłem, że jeden i drugi mogą się nigdy nie ogarnąć w ataku, ale wtedy Anigbogu przynajmniej będzie stawiał screeny i robił ofensywne zbiórki, a OG jednak jako wing będzie bardziej zabijał spacing + jego feel i IQ jest dla mnie mega podejrzany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Bell i Sami - ciekawe picki, odważne. Wiele osób pewnie miało nadzieję na nich w drugiej rundzie, zobaczymy jak pójdą w realu. Na razie tempo nienajgorsze, mamy dzień zapasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 ja wczoraj za to rozkminiałem pół godziny Anunoby vs Anigbogu i stwierdziłem, że jeden i drugi mogą się nigdy nie ogarnąć w ataku, ale wtedy Anigbogu przynajmniej będzie stawiał screeny i robił ofensywne zbiórki, a OG jednak jako wing będzie bardziej zabijał spacing + jego feel i IQ jest dla mnie mega podejrzany... Z Anunobym to zależy od fitu, bo mamy w lidze coraz więcej stretch 5. Największy znak zapytania, to jak będzie wyglądał po kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 no kontuzja to jedno, ale ja tam nie wiem czy on się na C nadaje - nie jest super zbierającym, ja go widzę bardziej jako czwórka taki Kidd-Gilchrist z nadzieją, że będzie solidnie rzucał, ale z red flagiem w postaci tej kontuzji a jeśli chodzi o Anigbogu podoba mi się jego mentalność i rzekomy dobry charakter, widać, że koleś wie, że jest rolesem i sie cieszy jak komus sprzeda czapę albo wyrwię piłkę, widzę tu trochę ducha Bena Wallace'a no ale wiadomo jest surowy na maksa, czeka go caly rok w d-league a może i dwa zanim będzie gotowy na więcej niż garbage time btw Magic nic nie handlują - stashe czy 6 rookies w teamie ? może dwóch dostanie two way contracty? w ogóle trzeba będzie zasady na to opracować, bo na razie nie wiadomo jak to u nas będzie działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 no kontuzja to jedno, ale ja tam nie wiem czy on się na C nadaje - nie jest super zbierającym, ja go widzę bardziej jako czwórka Small ball 5 może grać, ja też go uważam za 4, ale w czasach gdy coraz więcej centrów ciepie trójki, to jego podejrzany rzut na czwórce może nie boleć. Ważne będzie gdzie trafi w realu, bo jest jeszcze mocno nieociosany, ale z potencjałem na all-D team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Oyelele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 co nikt nie wierzy w odradzające się kolana Gilesa? to może do 32 dotrwa jak tak pójdzie no to teraz Bucks pewnie Kennarda łykną z 20tką i się bardzo ucieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) zdziwie was TJ Leaf !! jako, ze 1 raz w zyciu ogbejrzalem cokolwiek z draftu to wylacznie bazuje na tescie oka, na draft xeprescos tam koles jest dwudziesty ktorys, a bardzo ladnie wygladal, i do mojego zespolu by idealnie pasowal, a Patton mi wyglada na kolesia ktory na spory upside i moze z niego byc bardzo fajny grajek jak na taki numer (jakos bardzo mobilnie wyglada jak na wysokiego ale specem nie jestem) Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi