Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ale serio za rok robimy live draft, będzie fun. Tylko będzie trwał z 3 dni Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dobry deal dla Nyk, jakby tak phil zrobił to bym się nie obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) nikt qrwa Foxa nie wziął? co jest? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 negocjacje trwają powaga, sporo ofert na stole. m.in pan z top8 ligi Dowiemy się kiedyś kim był ten tajemniczy top8 ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 George? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 nie chce zdradzać bez zgody ale dodam tylko, że musiałbym dodać do 8 picku Porzingisa a z dealu jestem baaaaardzo zadowolony i nie omieszkam jakoś uzasadnić w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Najlepsze są deale gdzie wszyscy są zadowoleni, bo ja także jestem, choć ryzyko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Tylko traktuj mi dobrze tego Murraya Ja niby tez jestem zadowolony, ale 3 miechy temu oddalem za niego Dragicia, picki staly sie strasznie drogie Edytowane 12 Czerwca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No to George albo AD Nikt więcej chyba nie, pomijając fakt czy oni s A w top 8 Bth dajesz dzisiaj posta czy można iść spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) a u mnie 11 pick może pójść w handel.poszukuje pg lub pf, co przy porzingisie( C ) może śmigać.trade down również wchodzi w grę. Co więcej, jestem poważnie zainteresowany. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tak, teraz pewnie żałuje Kolejna niespodzianka jak dla mnie. Reszta pewnie już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 17 pick na blocku, moge przyjac trocvhe dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nie jestem fanem Foxa, ale GM Pels dostał prezent przy swoim rosterze. A co ty chcesz od mojego zajebistego rosteru? Jeszcze się pokłonicie wielkiemu Biyombo! Davis! Króluj Nam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 January - chyba jeszcze 49 pick idzie do Miami, nie zaznaczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Cóż Pany, znów muszę przystopować grę(11 pick)Nikt mnie już w sumie w tym drafcie nie interesuje poza gośćmi z dalszymi pickami. Tak na oko +/- 20-25Dlatego wysłucham wszelkich ofert, włącznie z graczami na tu i teraz, jak i młodszymi. Zależałoby mi także na powyższym picku, choć jak oferta będzie ciekawa to i bez picku się mogę obejść.Jeśli szukacie buldoga w obronie, który na parkiecie podejmuje dobre decyzje i będzie rzucał w przyszłości po 40 % to Donovan Mitchel jest naprawdę dobrym kandydatem. Markannen z 11 pickiem to już też mocno uczciwe value. Anunonby jako potencjalny kozak w obronie w tych czasach też do zgarnięcia.Mogę też coś dołożyć do ciekawej oferty.mój skład: dejounte murray, tyler johnson, Winslow, Kuzminskas, Lance Thomas, Melo, Porzingis, Hermangomez. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tak szybko szło, że człowiek ma ochotę na więcej. A idzie wolniej, bo człowiek ma ochotę na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 no właśnie, jedźmy już z tematem bo fajna zabawa była, a jak nie ma trejdu na stole to draftować a nie się targować, w NBA mają 5 min na wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 ruszyła maszynadziękuje za cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 no to widze że Detroit stawia na ofensywe wsród młdoyhc jakby wbrew swoim DNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 no to widze że Detroit stawia na ofensywe wsród młdoyhc jakby wbrew swoim DNA Zgadza się. Kilka rzeczy trzeba pozmieniać, dobrać jakiś 2 defensorów z FA i próbować coś ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi