tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 I'm too old for this Sheed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zach Collins szybko... długo miałem go na radarze jako potencjalny numer 1 dla mojego #10 picku, potem skreśliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Karpik dał chyba najbardzej zaskakujący pick jak do tej pory. Propsy za ryzyko podjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No to zdziwienie pierwsze - Zach Collins. Nawet karpik nie chciał negocjować, także pewny jest tego gracza. Szacunek za odwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Collins to chyba na handel idzie. Przed NCAA niby 5 gwiazdkowy prospect, ale nadal troche za szybko dla mnie, March Madness effect Edytowane 12 Czerwca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 ja wciąż czekam na oferty, także poczekam z wyborem, bo może ktoś ma wypatrzonego gracza.Ile mam czasu?Dla ułatwienia na stole m.in fox, ntilikina, markannen, monk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) damy Ci pół godzink Nie no, ja w lulu zaraz idę i mnie nie ma a tak poważnie, rozumiem, że 14.06 aktualny? wiadomo, że nie chciałbym zbytnio opóźniać, ale sytuacja w drafcie i dostępni zawodnicy spowodowali, że może znajdzie się ktoś nowy zainteresowany. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) super tempo - już dzień do przodu jakby tak dalej szło, to jutro byśmy całą 1. rundę skończyli, ale na pewno znajdzie się ktoś, kto przyśnie ze swoim pickiem ;p Collins też dla mnie niespodzianka - myślę, że w real NBA pójdzie w okolicach 15, ale reszta picków bez sensacji - Ball jako #2 mnie nie zdziwił - Bulls wzięli najlepszego dostępnego gracza według nich. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Za rok trza będzie live draft zrobić ;-) No co mam Ci Żbiku powiedzieć, teoretycznie możesz i 24h pick trzymać, tylko im szybciej tym lepiej^ edytowałem wypowiedź pretensje do reszty, żę zostawili Foxa. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Isaac ok ale Zach troche mnie zdziwil. Nie dziwi mnie natomiast brak wyboru Foxa i jestem ciekaw, kto z nim zaryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) nie jest w moich priorytetach spuszczenie noaha jakby co ps. oferty z każdą nową minutą przychodzą, także jest nad czym myśleć. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Collins to chyba na handel idzie. Przed NCAA niby 5 gwiazdkowy prospect, ale nadal troche za szybko dla mnie, March Madness effect Jakbym wybrał Foxa, to też by ktoś mógł powiedzieć, że March Madness. Collinsa nie brałem ze względu na March Madness, ale cały sezon. Jest surowy, ale analizując zalety i wady tych co zostali, wygrał Collins. Najwyżej się pośmiejemy za kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie taki surowy, mysle ze ten jumpshot sobie wypracuje, bardziej chodzilo mi o to, ze bym ci go z 11 wzial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) nie jest w moich priorytetach spuszczenie noaha jakby co ps. oferty z każdą nową minutą przychodzą, także jest nad czym myśleć. Reklama dźwignią handlu. Teraz to chyba muszę przebić tę ofertę A tak na poważnie to życzę byś dobrał równie dobrą ofertę jaką chciałeś ode mnie a kupującemu życzę by to jednak nie była taka oferta Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) I'm too old for this Sheed https://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo ... no to jak będzie dzisiaj ten pick czy Knickerdrama do jutra, bo nie wiem czy iść spać czy nie ? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 no to jak będzie dzisiaj ten pick czy Knickerdrama do jutra, bo nie wiem czy iść spać czy nie ? negocjacje trwają powaga, sporo ofert na stole. m.in pan z top8 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Nie taki surowy, mysle ze ten jumpshot sobie wypracuje, bardziej chodzilo mi o to, ze bym ci go z 11 wzial ;] Nie wziąłbyś, bo go by z 11. już nie było ;] PS ewentualne oferty lepiej na PM. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ale serio za rok robimy live draft, będzie fun. Tylko trzeba ustalic to na jakas sobote/niedziele lub dzien wolny od pracy by wszystkim pasowalo. Fun bedzie nieziemski... :-) negocjacje trwają powaga, sporo ofert na stole. m.in pan z top8 ligi Grubo lecisz mamy i tak dzien przewagi wiec powodzenia w tych negocjacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) To będzie mega trudne do zrobienia ten live draft. Ludzie mają jednak życiem Właśnie CM w sumie nie musisz się spieszyć. A wszystko bo karpik odpuścił foxa ;D Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie chce ktoś z topu LMA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi