memento1984 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ainge odrzucił Butlera za 3 pick. Czyżby jednak Cavs? Nie realne, albo Ainge jest jak Lakers z " assetami" w postaci denga mozgova.I jakby to mialo sie dopiac $ dla Celtics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Odważny tekst do jedynego forumowicza, który regularnie chodzi na mecze drużyny, której kibicuje nie do 'forumowicza',a na temat zjawiska,ktore zwie sie 'kanapowy gm',innymi slowy - jak wiele musi sie zmienic,zeby wszystko pozostalo po staremu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ethan HaskellVerified account @EthanHaskellDFS 2h2 hours ago More Hearing #Celtics deep in talks for Westbrook. 3rd pick, 2 future 1sts, Bradley, Zeller and Crowder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jakaś bzdura, bezsensowny trade dla obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Szczególnie w kwestii chemii w zespole. Uderzyłbym po PG13,wiele nie ryzykujemy. A gdyby była opcja to po Łotysza również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) po czym poznac 'bandwagona'? - po sezonie bez mistrzostwa chce wymienic 2/3 skladu... widze, ze gruba ironia i pocisk z bliskich mojemu sercu, rozentuzjazmowanych fanow Cavs to za duzo do ogarniecia. a tak poza wszystkim, to chyba FO GSW rok temu to dopiero bandwagony, rozebrali praktycznie 2/3 skladu ktory rzeczywiscie gral, po sezonie bez mistrzowstwa, zupelnie jak kanapowe GM janusze. (uwaga - znowu ironia!) Edytowane 21 Czerwca 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 widze, ze gruba ironia i pocisk z bliskich mojemu sercu, rozentuzjazmowanych fanow Cavs to za duzo do ogarniecia. a tak poza wszystkim, to chyba FO GSW rok temu to dopiero bandwagony, rozebrali praktycznie 2/3 skladu ktory rzeczywiscie gral, po sezonie bez mistrzowstwa, zupelnie jak kanapowe GM janusze. (uwaga - znowu ironia!) no i czego strzepisz ryja. odczytalem ironie. a od siebie - juz calkiem serio - dopisalem jeno slow pare n/t mentalnosci 'fanow-reformatorow',czyli takich,ktorzy bez wymian graczy zyc nie moga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 no i czego strzepisz ryja. odczytalem ironie. a od siebie - juz calkiem serio - dopisalem jeno slow pare n/t mentalnosci 'fanow-reformatorow',czyli takich,ktorzy bez wymian graczy zyc nie moga... ale wymiany to "sol tej ziemi". kto nie wymienia (dobrze albo wogole), nie jedzie. (bez ironii). widzisz co sie dzieje, Howard, nie tradeowalny Mozgov, PG13 gdzies napewno, moze atmosfera wokol sie udzieli, i zolwie we FO w Chicago w koncu pekna. relatywnie "sie dzieje", to nie tylko teoretyzowanie e-nba reformatorow w wirtualnych oparach papierosow (chociaz nie wiem, czy ktokolwiek trafil celnie jeden z tych domknietych wymian).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Adrian WojnarowskiVerified account @WojVerticalNBA 4m4 minutes ago More Sources: Charlotte is sending Miles Plumlee, Marco Belenelli and 41st pick to Atlanta for Dwight Howard and 31st pick. Czaicie co się dziś dzieje? Oficjalnie Atlanta to tez stan umyslu. Max dla Kenta a teraz wycofaja sie z Milsapa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Stan umysłu to Howard.Najlepszy przyklad jak bardzo można upaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Stan umysłu to Howard. Najlepszy przyklad jak bardzo można upaść. A co ma z tym Howard? Aż tak boli Ciebie że olał LAkers? Prawda jest taka, że w Atlancie grał świetnie do pewnego momentu. Ale całe Hawks grało do pewnego momentu Bo nagle GM postanowił ogłosić ,że weźmie drugorundowy wybór za Hardawaya bo nie dadzą mu tyle ile on chce Że oddadzą Millsapa Że oddali Korvera Do tego notoryczne problemy rasistowskie I teraz kolejna po oddaniu Korvera wymiana do której pasuje słowa idiotyczna Oddając Korvera wzięli więcej kontraktów przez co Cavs zeszli z salary Teraz oddają Howarda i 31 pick z którym mogli mieć Harta za gorszego Bellineliego i totalne zwłoki Plumlee? Jaki to ma sens? Po tej wymianie są znacząco gorsi i zaryzykuje twierdzenie , że oddają dwóch najlepszych graczy w tej wymianie tzn Howarda i tego którego by wybrali z 31... Lubiłem Atlantę ale w tej chwili wpasowują sie we Wschodni trend fatalnego zarządzania Ocena tej wymiany dla Hawks ---- 2- Charlotte No z punktu widzenia Hornets to inna bajka. Dostają humorzastego Howarda który czuł się świetnie w rodzinnej Atlancie i będzie rozgoryczony ale i wkurzony. Charlotte daleko od Atlanty nie jest więc na upartego może do pracy PKSem dojeżdżać.... W końcu w Charlotte będzie porządny center a nie te białe potworki Cody i Kaminsky ( no tego akurat lubię ale on może być góra rezerwowym) do tego dostają świetny wybór 31 z którym moga spokojnie sobie 6-7 zawodnika w rotacji. Wzmocnili obronę. Włocha spokojnie może zastąpić Lamb , choć średnio przepadam za tym graczem... Niemniej Hornets znacząco wzmocnili swój skład - osłabili rywala zza miedzy i sprawili że Atlanta pewnie odda też Millsapa Ocena B+ ( bo jednak Howard jest ciut nieprzewidywalny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Ocena nr 2 Lakers wysłali Russella i Mozgova do Nets Lakers -- czyszczą salary Wiadomo było że trzeba oddać Mozgova ale że aż tak trzeba dopłacic? Nie kupuje tej logiki. Nie oddamy Russella teraz by pozyskać PG ale oddajemy by zrobić miejsce w salary za rok na niego? Hmmm Nie nadal tego nie kupuje Brook pewnie będzie tam tylko rok... Bo przecież chcą mieć wolne miejsce. Oddanie Russella oznacza, że jednak Lonzo idzie z nr 2. To logiczne... Ale oddali moim zdaniem dużo za dużo. I gwarancji że PG idzie do nich nie ma Czy Lakers z Brookiem minus Russelll będą lepsi to pewny nie jestem. Nie wiem czy Lonzo od ręki stanie się rozgrywającym pełną gębą.. Ocena Lakers ---C duże duże ryzyko ( będzie B jeśli latem pozyskają czołowego FA będzie F jak nie pozyskaja nikogo) Nets Oj Magic chyba nadal nienawidzi Bostonu i postanowił ze w 2018 nei moga dostać kolejnej jedynki Mozgov to może jest drewno ale w Nets da na pewno lepszą obrone niż Brook do tego Russell a Nets naprawdę nie mieli kim rozgrywać.. 27 wybór w drafcie chocby nie wiem jak głębokim nie ma znaczenie. Na pewno Brooklyn ma przyszłość. MA ciekawego młodziaka - nadal jeden wybór w drafcie i szansę by pozyskać jakiegoś FA bo teraz już nie będą posmiewiskiem Jak mówi Charlie Sheen Briiiiiiiiiiiiiiiiliant idea Ocena Nets - A+++ nie mogli lepiej sprzedać Brooka ( i ktoś w końcu okazał sie głupszy od nich w jakiejkolwiek wymianie) Edytowane 21 Czerwca 2017 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ocena nr 2 Lakers wysłali Russella i Mozgova do Nets Lakers -- czyszczą salary Wiadomo było że trzeba oddać Mozgova ale że aż tak trzeba dopłacic? Nie kupuje tej logiki. Nie oddamy Russella teraz by pozyskać PG ale oddajemy by zrobić miejsce w salary za rok na niego? Hmmm Nie nadal tego nie kupuje Brook pewnie będzie tam tylko rok... Bo przecież chcą mieć wolne miejsce. Oddanie Russella oznacza, że jednak Lonzo idzie z nr 2. To logiczne... Ale oddali moim zdaniem dużo za dużo. I gwarancji że PG idzie do nich nie ma Czy Lakers z Brookiem minus Russelll będą lepsi to pewny nie jestem. Nie wiem czy Lonzo od ręki stanie się rozgrywającym pełną gębą.. Ocena Lakers ---C duże duże ryzyko ( będzie B jeśli latem pozyskają czołowego FA będzie F jak nie pozyskaja nikogo) Nets Oj Magic chyba nadal nienawidzi Bostonu i postanowił ze w 2018 nei moga dostać kolejnej jedynki Mozgov to może jest drewno ale w Nets da na pewno lepszą obrone niż Brook do tego Russell a Nets naprawdę nie mieli kim rozgrywać.. 27 wybór w drafcie chocby nie wiem jak głębokim nie ma znaczenie. Na pewno Brooklyn ma przyszłość. MA ciekawego młodziaka - nadal jeden wybór w drafcie i szansę by pozyskać jakiegoś FA bo teraz już nie będą posmiewiskiem Jak mówi Charlie Sheen Briiiiiiiiiiiiiiiiliant idea Ocena Nets - A+++ nie mogli lepiej sprzedać Brooka ( i ktoś w końcu okazał sie głupszy od nich w jakiejkolwiek wymianie) 100% racji, poczekajmy kilka dni aż kibice Nets wytrzeźwieją, wtedy zobaczymy ich radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Coś tam gdzieś mi się o uszy obiło, że kontrakty Mozgova, czy Plumlee są nietrejdowalne, a tu proszę. Ba tego drugiego udało się już sprzedać drugi raz w przeciągu niecałych pół roku. NBA where amazing happens nabiera tu całkowicie nowego znaczenia. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Lubiłem Atlantę ale w tej chwili wpasowują sie we Wschodni trend fatalnego zarządzania Ocena tej wymiany dla Hawks ---- 2- Nikt w Lakers nie płakał za Dwightem. Nikt w Rockets nie płakał za Dwightem. Nikt nie dał maxa Dwightowi w najbardziej rozszalałym pod względem wydatków lecie w historii NBA. Ale tak, z Dwightem wszystko jest w porządku, to Atlanta jest głupia. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nikt w Lakers nie płakał za Dwightem. Nikt w Rockets nie płakał za Dwightem. Nikt nie dał maxa Dwightowi w najbardziej rozszalałym pod względem wydatków lecie w historii NBA. Ale tak, z Dwightem wszystko jest w porządku, to Atlanta jest głupia. No ale akurat w Atlancie odżył i grał najlepszy kosz od czasu kontuzji pleców Uważasz że Plumlee za którym nikt nie płakał w Bucks i nikt nie płacze w Hornets ma wartość większą od worka pyrów? Nieważne jaki jest Dwight i tak jest o klasę lepszy od Milesa ... Pokaż mi pozytyw dla Atlanty w tej wymianie bo ja ich nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) No ale akurat w Atlancie odżył i grał najlepszy kosz od czasu kontuzji pleców I dlatego sadzali go w czwartych kwartach meczów play-off? Pokaż mi pozytyw dla Atlanty w tej wymianie bo ja ich nie widzę Pozbycie się Dwighta. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ja Nie wiem gdzie była dyskusja o Woju i jego spekulacjach, ale chyba nawet w spekulacjach jest najlepszy w biznesie. https://www.netsdaily.com/2017/6/19/15834622/hypothetically-asks-woj-would-lakers-send-dangelo-russell-to-nets-in-a-salary-dump + LBJ w Lakers nie wygląda już tak nieprawdopodobnie po paru dniach, nie? A o KD w Warriors już wspominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Stan Van Gundy chcialby miec taki sklad jak Charlotte...mam wrazenie ze to chcial w Detroit zbudowac a zrobil to Jordan, o 5 lat za pozno jesli chodzi o NBA i Dwighta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 ale wymiany to "sol tej ziemi". kto nie wymienia (dobrze albo wogole), nie jedzie. (bez ironii). widzisz co sie dzieje, Howard, nie tradeowalny Mozgov, PG13 gdzies napewno, moze atmosfera wokol sie udzieli, i zolwie we FO w Chicago w koncu pekna. relatywnie "sie dzieje", to nie tylko teoretyzowanie e-nba reformatorow w wirtualnych oparach papierosow (chociaz nie wiem, czy ktokolwiek trafil celnie jeden z tych domknietych wymian).... zgoda,memento. nic nie mam do wymian. sam ucieszylem sie mocno na tobiasa u nas np. smieszy mnie jeno 'elektrycznosc' fanow,ktorzy - pomni niepowodzen - wymienialiby 'wszystkich jak leci'. tego 'zjawiska' dotyczyl moj wpis... p.s. przepraszam za ton poprzedniego postu. poczulem sie zaatakowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi