Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2017/18

january

Rekomendowane odpowiedzi

Moje założenie opiera się na najbadziej prawdopodobnym scenariuszu, gdzie LeBron dostaje znowu w finałach 1-4 pomimo bardzo dobrej indywidualnie serii. Wtedy to będzie wybór na zasadzie ''może gdzieś indziej uda mi się zrobić zespół który powalczy z GSW, a nawet jeśli nie, to przynajmniej zyskam finansowo".

Biorąc pod uwagę zasługi LeBrona dla Cleveland, raczej nikt rozsądny po jakimś czasie nie formułowałby opinii ''tytuł i pięć finałów ch*j, bo przepłacił JR Smitha''. :]

A gdzie niby pisałem o 1-2 rocznej umowie dla Hassana? To była inna droga wymieniana przed offseason 2016, nie mieszaj jej do trzymania kasy na maxy,

No pamiętam, że chciałeś dać maxa Whiteside'owi, a resztę kasy przeznaczyć na krótsze kontrakty, ale jeśli ta opcja potem uległa zmianie, to spoko, nie pamiętam tego aż tak dokładnie.

Ok. 18 milionów chyba

No to Hill powinien kopnąć w dupę agenta natychmiast, bo miał na stole lepszą ofertę od Jazz i to długoterminową. Ostatnio J.R. Smith chyba zrezygnował z player option i dostał potem mniejszą kasę niż gdyby to PO wykorzystał, ale po Hillu się tego nie spodziewałem. 

Skończy się na tym, że Lakers nie zrobią na Hillu żadnego wrażenia i wszyscy znów będą mieć deja vu.

Lakers wcale nie muszą zrobić jakiegoś dobrego wrażenia, bo Hillowi kończą się opcje i jeśli nikt nie da mu dłuższego kontraktu to może wybrać sporą kasę od Lakers.

Lakers wcale nie muszą zrobić jakiegoś dobrego wrażenia, bo Hillowi kończą się opcje i jeśli nikt nie da mu dłuższego kontraktu to może wybrać sporą kasę od Lakers.

To prawda, Hill jest teraz w takiej dupie, że Magic może zacząć z nim rozmowy od: "Co Pana do mnie sprowadza?" :nevreness:

Po zmianie front office, największą nadzieję miałem właśnie w rekrutacji/umiejętnościach miękkich Magica i Pelinki. Uważam Jimchaka za bardziej merytorycznych, swietnych w tradach, ale kiepskich na rynku wolnych agentów, negocjacjach. Pelinka jako byly major agent, Johnson ze swoimi zdolnosciami oratorskimi to swietne duo sprzedawcow, stad mozna miec troszke optymizmu co summer '17&'18.

Edytowane przez tangiers