TheRocket Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Mnie się rzuca w oczy przede wszystkim to, że się nie waha tylko odpala kiedy ma pozycję. Zero fucks given. Prawda, ale miewa jeszcze wątpliwości/wahania i często zamiast rzucać zmienia zamiary i zaczyna kombinować z podaniem i traci piłkę. Chciałbym, aby się nie bał i rzucał te 15 razy na mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Akurat miałem IV i V i najlepiej wspominam te drugie dobrze mi też leżały na nodze Kobe VII Yin Yang i świetnie wyglądały, ale kasy poskąpiłem, bo już mało co grałem wtedy. Miałem VII, ale IV lepiej wspominam (tzn. dalej je trzymam rozwalone gdzieś w szafie). Teraz mam bodaj IX, ale też w szafie, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio grałem. Ja mam stare Nike Kobe 1, te które teraz wyszły jako retro To może czwórki też kiedyś wypuszczą? Edytowane 12 Lutego 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 http://nba.nbcsports.com/2018/02/12/lavar-ball-lonzo-ball-wont-re-sign-with-lakers-unless-they-sign-liangelo/ <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) http://nba.nbcsports.com/2018/02/12/lavar-ball-lonzo-ball-wont-re-sign-with-lakers-unless-they-sign-liangelo/ <3 troche mnie ubiegłeś Wg Lavara Lonzo podpisze pierwszy duzy kontrakt z druzyną która stworzy pierwsze prawdziwe Big 3. Czyli Ballów. Nie koniecznie Lakers. Tatuś chyba wie ze synkowie są c***owi, wiec nie wystawi ich do draftu. Po prostu prosi o kase z free agnency. Lonzo, poproś o wydziedziczenie kurtyna Edytowane 12 Lutego 2018 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ingram i kuzma będa w piątek b2b2b. Mogą trochę odstawać kondycyjnie od reszty, szkoda bo mogliby powalczyc o mvp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 http://nba.nbcsports.com/2018/02/12/lavar-ball-lonzo-ball-wont-re-sign-with-lakers-unless-they-sign-liangelo/ <3 A było tak cicho w świecie Los Angeles Balls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ingram i kuzma będa w piątek b2b2b. Mogą trochę odstawać kondycyjnie od reszty, szkoda bo mogliby powalczyc o mvp. No niestety kiepsko się ten kalendarz ułożył. Teraz taka długa przerwa a potem zero odpoczynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 http://nba.nbcsports.com/2018/02/12/lavar-ball-lonzo-ball-wont-re-sign-with-lakers-unless-they-sign-liangelo/ <3 Rozumiem, że jeśli żaden zespół z NBA nie będzie chciał Melo i Gelo (bardzo prawdopodobne) to Lonzo pójdzie grać z nimi na Litwę? Dobry plan LaVara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Lonzo Ball will remain sidelined until after All-Star Weekend and will miss the NBA Rising Stars Challenge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Lonzo Ball will remain sidelined until after All-Star Weekend and will miss the NBA Rising Stars Challenge Kurde.. Ta kontuzja przeciąga się w nieskończoność.. Chciałbym go już zobaczyć z powrotem i dowiedzieć się jak mu pójdzie wejście do rotacji (nieco zmienionej od czasu jego kontuzji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Lonzo Ball skończy w Nowym Orleanie, czy innym Charlotte jak tak dalej pójdzie ;-) To by się zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 nie chce przeciążać nadgarstka, żeby autografy gładko szły $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 270 punktów w dwóch kolejnych meczach stracone z Mavs i Pelicans... trudno nawet o efekcie Thomasa mówić bo dzisiaj to sobie nie pograł. Miejmy nadzieję, że po all star obrona wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo248 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Nie mogę zrozumieć dlaczego Walton gra KCP. Przecież on jest dramatycznie słaby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Nie oglądałem ale dlaczego kaRAKan grał tylko 4 minuty? Kontuzja jakaś czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Nie oglądałem ale dlaczego kaRAKan grał tylko 4 minuty? Kontuzja jakaś czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dwa poyeby się spotkały jeden mały, drugi też nie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweedy Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 a co IT miał wg Ciebie zrobić? może zasłużył na technika, ale raczej nie na wyrzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 a co IT miał wg Ciebie zrobić? może zasłużył na technika, ale raczej nie na wyrzucenie IT w tej całej sytuacji jest prowokatorem. Poza tym nie wiemy co on tam za teksty walił. Mógł coś tam o matce Rondo gadać a pasiaków mógł pojechać żeby lepiej szli sędziować curling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 IT w tej całej sytuacji jest prowokatorem. a skąd wiesz ? chwilę wcześniej przed tym co widać na tym filmiku Rondo trafił go w twarz w sytuacji, którą trudno tłumaczyć i z tego co mówi IT to Rondo kłapał ozorem anyway mniejsza z tym kto był prowodyrem, czy żebym miał specjalny problem z jednym czy drugim, ba jak dla mnie za mało jest tego typu sytuacji w NBA, trash talking, przepychanki itp problem mam z sędziami, którzy ich wyrzucili i ligą, która potępia takie zachowania graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi