Mentor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Wytłumaczy ktoś jak IT zgubił zęba? XD https://streamable.com/j2dz0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) https://streamable.com/j2dz0Też się zastanawiałem. Może to mleczny był :-pZabrał dla wróżki zębuszki więc chyba tak. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Też się zastanawiałem. Może to mleczny był :-p Zabrał dla wróżki zębuszki więc chyba tak. juz mu lekarz w trakcie meczu go w szatni wstawil.. swoja droga ciekawe co to za lekarza maja, czlowiek orkiestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Może miał jakiegoś implanta wkręcanego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Boston zagrał dobry mecz ale bym tak nie odpływ jeśli Morris wróci to przewaga WAS na deskach będzie znowu porazajaca. Pomimo że Wizz ewidentnie słabo bronili trójek raczej mała szansa żeby BOS co mecz bił rekord organizacji. Ważna też była moim zdaniem zmiana krycia na Thomas bo przy Wall robił co chciał na pnr. Beal moim zdaniem jest gorszym obrońca od Walla ale z tymi sytuacjami sobie radził lepiej. Dla mnie nadal Wizz w 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 juz mu lekarz w trakcie meczu go w szatni wstawil.. swoja droga ciekawe co to za lekarza maja, czlowiek orkiestra Komentatorzy coś wspominali chyba, że ten ich lekarz to dentysta w sumie, ale mogłem źle wyłapać bo nie zwracam za bardzo uwagi na komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No ale bez jaj że Boston może grac tak za 3 przez całą serię Nie muszą ale przy tak dużej ilości czystych pozycji to sobie nie wyobrażam, żeby nie trzymali 35% za 3 jako zespół lekkim siusiakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nie muszą ale przy tak dużej ilości czystych pozycji to sobie nie wyobrażam, żeby nie trzymali 35% za 3 jako zespół lekkim siusiakiem. Ale obie nie broniły tylko że Wall był 1/5 a Crowder 6/8 taka koniugacja się już nie powinna powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ale obie nie broniły tylko że Wall był 1/5 a Crowder 6/8 taka koniugacja się już nie powinna powtórzyć Tak brawurowo może nie będzie juz rzucał ale Crowder to nadal znacząco lepszy snajper niż Wall. Proszę Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Tak brawurowo może nie będzie juz rzucał ale Crowder to nadal znacząco lepszy snajper niż Wall. Proszę Cię A Porter najlepszy w lidze za 3 a tu był 1/3 .... Crowder w tych PO za 3 miał 9/33 a dziś 6 trójek trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A Porter najlepszy w lidze za 3 a tu był 1/3 .... Crowder w tych PO za 3 miał 9/33 a dziś 6 trójek trafił Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Crowder zagrał ponad stan, ale Bradley tak kiepsko w PO jeszcze nie zagrał. nie mają plastra na IT, Horford jest lepszy od Gortata (na chwilę obecną) Canaan na Twiterze cieszył się z wyniku 5-22. trochę się ośmieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaczyna wszystko klikać. Pomimo 0-16. Nareszcie. Brad też się zaadoptował już w playoffs, kilka kapitalnych decyzji. Genialny. Pojedziemy Wiz na pełnej Qwie, moge się założyć o to o kilka stówek z kimkolwiek z tego forum. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez KiTt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak tylko wtrącę, co @ely3 chyba bardzo lubi ignorować, że Wizards generalnie słabo bronią, w całym sezonie, jak i po ASG, bronili tylko troszeczkę lepiej niż Cavs - więc może Celtics nie powtórzą takiej dyspozycji strzeleckiej za 3, ale już założenie, że Wizards będą mieli duży problem z powstrzymaniem ich ofensywy, jest całkiem prawdopodobne, skoro mieli duże problemy z atakiem słabych w ofensywie Hawks. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez BigManFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tak tylko wtrącę, co @ely3 chyba bardzo lubi ignorować, że Wizards generalnie słabo bronią, w całym sezonie, jak i po ASG, bronili tylko troszeczkę lepiej niż Cavs - więc może Celtics nie powtórzą takiej dyspozycji strzeleckiej za 3, ale już założenie, że Wizards będą mieli duży problem z powstrzymaniem ich ofensywy, jest całkiem prawdopodobne, skoro mieli duże problemy z atakiem słabych w ofensywie Hawks. Akurat Wizards do ASG bronili dobrze - do ASG obrona 108 - potem im się posypało Niemniej w tym meczu im się posypało od momentu jak w 3 kwarcie Oubre bronił Crowdera na taki radar że ten co chwilę był całkowicie niepilnowany Z tym, że bez Morrisa to przy słabej ławce Wizards nie ma o czym pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Morris ma podobno zagrać w G2. Co jest dla mnie sporym zaskoczeniem. @Ely chyba coś źle sprawdziłeś 108 przed all-star to średnia punktów. Def rating to 105 a po all-star 110,7. Jeśli piszesz o fatalnie broniących Cavs to tak samo dotyczy to Wizards. A w przypadku Wizards jest to o wiele bardziej bolesne ponieważ na ich najlepszej piątce łatwo zdobywać punkty. A ich ławka jest słaba ofensywnie. Wizards w G1 wypracowali sobie ładną przewagę, ale to z jaką łatwością Boston ją odrobiło to niezbyt dobrze świadczy o Wizards. To jak Boston wypracowywali sobie te open 3 to coś porażającego, to nie były jakieś genialne podania, ot solidna koszykówka, a Wizards nie byli w stanie tego rozpracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 @mirwir Wg nbawowy mają dokładnie 108,3 a po ASG 113,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 @mirwir Wg nbawowy mają dokładnie 108,3 a po ASG 113,3 Możesz linkiem rzucić, bo ja mam dane, które podałem. http://stats.nba.com/teams/defense/#!?sort=DEF_RATING&dir=1&Season=2016-17&SeasonType=Regular%20Season&SeasonSegment=Post%20All-Star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Możesz linkiem rzucić, bo ja mam dane, które podałem. http://stats.nba.com/teams/defense/#!?sort=DEF_RATING&dir=1&Season=2016-17&SeasonType=Regular%20Season&SeasonSegment=Post%20All-Star http://nbawowy.com/#/ky0ke6p0zul Mam nadzieje że wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tak tylko wtrace, ze majac 35% za 3 w tym meczu Celtics by przegrali ;> Gdyby Crowderowi nie siedziało za trzy to nie oddałby tylu rzutów za trzy i oddałby inne. W taki sposób funkcjonuje mądry koszykarz pod mądrym trenem, a to jest definicja tego czym są Boston Celtics także zostałeś przegdybany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi