Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) LaVine z 8, Joffrey na następny sezon. Czyżby jakiś transfer z udziałem Lopeza? Edytowane 27 Czerwca 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Już się pojawiają informacje ze w obliczu wykorzystania qo dla Jeffa, Brazylijczyka i Niko Lopez prawdopodobnie nie wróci do Bulls na przyszły sezon Naprawdę jestem ciekaw kto tam będzie zbierał pilki i bronił pomalowanego Już oficjalnie oglądane Bulls to będzie katorga Markanen zmienił numer (i słusznie), będzie grał z #24, Dunn #32 Edytowane 28 Czerwca 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kto będzie w top 3 draftu bo to chyba będzie teraz najbardziej nas interesowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kto będzie w top 3 draftu bo to chyba będzie teraz najbardziej nas interesowało. Porter, Ayton, Bamba, Doncic. Ale jak wiadomo po sezonie w NCAA sporo może się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Już się pojawiają informacje ze w obliczu wykorzystania qo dla Jeffa, Brazylijczyka i Niko Lopez prawdopodobnie nie wróci do Bulls na przyszły sezon Naprawdę jestem ciekaw kto tam będzie zbierał pilki i bronił pomalowanego Już oficjalnie oglądane Bulls to będzie katorga Markanen zmienił numer (i słusznie), będzie grał z #24, Dunn #32 Po co ktoś ma zbierać? Żeby mecze wygrywać? Przecież następny sezon to ma być tankowanie.... oby tego tylko nie spieprzyli. Swoją drogą reputacja Bulls jest teraz pewnie na "mega poziomie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 https://clutchpoints.com/lauri-markkanen-asked-brian-scalabrines-permission-wear-no-24-bulls/ Może jednak go polubie. Chłopak szanuje legendy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Bulls jednak planują zwolnić Rondo, dzięki temu zaoszczedza 10 baniek. No chyba że do jutra znajdzie się jakiś chętny. Już to widzę, ktoś odda cokolwiek skoro może mieć jutro Rajona prawie za free Jednocześnie Bulls są już podobno praktycznie dogadani z tym Tepdosicem. Bo najwyraźniej za,mało jego guardow w Chicago... GAR: Od pozycjo 3 do 5 w obliczu odejścia Lopeza będzie koszmar Pax: więc weźmy PG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Lopez na razie jest w Bulls. Odejdzie czy nie tego nie wiem, we'll see. Manager Rondo mówił, że Rajon by chciał zostać jako mentor. I spoko, też bym chciał, by został. Podobno Bulls spróbują po zwolnieniu go za mniejszy hajs podpisać. No chyba, że sprawa z Milosem coś zmieni. Z tym Teodosicem jest milion plotek i media w Utah podają, że jest jedna nogą w Jazz, a te z Chicago, że w Bulls. Na jego miejscu chyba wybrałbym Jazz (przy tych samych warunkach finansowych). Dziwne to wszystko. Ważne aby Canaana i MCW nie musieć ogladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Teodosić w Chicago, coraz więcej takich nagłówków widzę. Dobry pomysł, coś czuję, że facet będzie świetny. Trzymam kciuki, żeby tak się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Teodosić w Chicago, coraz więcej takich nagłówków widzę. Dobry pomysł, coś czuję, że facet będzie świetny. Trzymam kciuki, żeby tak się stało.nie mam zaufania do graczy z euroligi. I nie, nie tylko przez Niko.Druga sprawa to pozycja na jakiej gra. Po co Bulls mają brać kolejnego PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Po co Bulls mają brać kolejnego PG? żeby ich obsadzić na 5 pozycjach - będzie real small-ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Po co Bulls mają brać kolejnego PG? Podobno Rondo i Canaan na wylocie, czyli skład szczuplejszy o 3 pg. Edytowane 30 Czerwca 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 nie mam zaufania do graczy z euroligi. I nie, nie tylko przez Niko. Druga sprawa to pozycja na jakiej gra. Po co Bulls mają brać kolejnego PG? Innych można pogonić z jakimś zyskiem. To nie jest byle gracz z Euroligi, to Teodosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czyżby jeszcze nie dawno Teodosic rozpatrywał tylko Jazz? Dużo gadania na jego temat, ale nie zdziwię się jak ostatecznie zostanie w Europie. Choć oczywiście BARDZO chciałbym go zobaczyć w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Innych można pogonić z jakimś zyskiem. To nie jest byle gracz z Euroligi, to Teodosić Najlepsi gracze z Euroligi to DeColo, Udoh i Teodosić. Ja nie wierzę, żeby ktokolwiek po 30-stce przyszedł z Euroligi do NBA i odgrywał tu bardzo znaczącą rolę. A Dunn, LaVine i Payne na PG w zupełności wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Innych można pogonić z jakimś zyskiem. To nie jest byle gracz z Euroligi, to Teodosić pamiętasz Navarro czy (i tu bliżej) Jasikeviciusa?Właśnie dlatego nie mam zaufania do wiekowych grajkow z Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nie mówię, że on będzie najlepszym PG w lidze. Tylko warto dać mu szansę, facet ma genialne asysty, oczy dookoła głowy. Aktualnie Bulls nie mają na PG takiego kozaka, żeby nie było warto sprawdzić Teo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) W sumie wisi mi kto będzie grał obok walentyny i dunna, oststnim którego z tego rosteru lubię jest Lopez, ale już jakby go nie było, więc niech się dzieje wola Boża Edytowane 30 Czerwca 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygoda Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A Dunn, LaVine i Payne na PG w zupełności wystarczą. LaVine? Tylko kiedy? Payne jako drugi PG? O nie! No i zostaje Dunn jako ewentualny starter... co z Grantem? Jeśli faktycznie zwalniają Rondo i Canaana i kogo tam jeszcze to spoko, brac Teodosoica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 W sumie wisi mi kto będzie grał obok walentyny i dunna, oststnim którego z tego rosteru lubię jest Lopez, ale już jakby go nie było, więc niech się dzieje wola Boża No właśnie oddanie słabszego bliźniaka to dla mnie nieporozumienie. Nie wiem co jest z tym kolesiem, że jest taki niedoceniany, facet robi dobrą robotę w defensywie, wrzuci swoje w pomalowanym a kolejne organizacje oddają go jak stare koszule do second handu przy parafii. Życzę mu trafienia do ekipy, w której go docenią. Jeżeli Teodosić trafi do Bulls to wciąż będą u mnie wysoko do oglądania. Przynajmniej na początku, jak koleś rozczaruje to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi