ai3 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Reke poruchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Poetl to pobranie na pare gier czy na cos wiecej? Bo rzuciliscie kase jakby bylo to drugie, a ja ustawilem bid zakladajac to pierwsze. Plus 2 GMow sie juz wypisalo ze sladania ofert na lepsze kaski... pytanie czy ich wystarczy dla wszystkich ;-) Edytowane 25 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ja bidowałem na zaś.W razie co Mirotić, Holmes nadal w ofercie, przy dobrych wiatrach można zresztą ruszyć wszystkich. Nie idę w przebudowę, bo najwyczajniej w świecie mi się nie chcę w to bawić, więc czekam na oferty gdzie ja zyskuję, a Wy tracicie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Roger, a Twój pick jest dostępny jakby co? oh wait... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie idę w przebudowę, bo najwyczajniej w świecie mi się nie chcę w to bawić Ja zrobiłem w jeden sezon i był fun. Potem byłem mistrzem 4 pierwszych dni sezonu. #striveforgreatness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ja gram wtym roku 5 no max 6 zawodnikami do konca miesiaca, tak zebyscie mieli fory , potem wpierdalam Bacona, Willyego Biggiego i Denzel a (to nie sa gwiazdy Hollywood wbrew pozorom) na aktywny slot i miazdze to , tak wiec odliczajcie dni bo w tym roku konczycie zabawe dosc szybko , z wyrazami wspolczucia yodaddytheripper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Reke poruchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ladne rzesy , ciekawe u kogo robil i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 U Davisa. Na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wziąłem Jeffa Greena, XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Też rozważałem, ale potem pomyślałem sobie, że jednak trochę siara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wziąłem Jeffa Greena, XD Też rozważałem, ale potem pomyślałem sobie, że jednak trochę siara.Chytry ma Okafora i dlugo trzymal McGee, wiec obciach mu nie straszny... ;-) P.S. ostatnia edycja skladow w pierwszym poscie byla 11 wrzesnia... tak tylko wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Chytry ma Okafora i dlugo trzymal McGee, wiec obciach mu nie straszny... ;-) Przynajmniej nigdy nie powiedzialem publicznie, ze nie sprzedalbym Drummonda za Curry'ego - takie rzeczy potrafia przekreslac zyciorysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przynajmniej nigdy nie powiedzialem publicznie, ze nie sprzedalbym Drummonda za Curry'ego - takie rzeczy potrafia przekreslac zyciorysy.Zabawne w tej wypowiedzi jest cos innego niz myslales - dzis tez bym tego nie klepnal... Zas gdyby jakies bledne oceny mialy przekreslac to bys znalazl setki lepszych przykladow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zabawne w tej wypowiedzi jest cos innego niz myslales - dzis tez bym tego nie klepnal... Zas gdyby jakies bledne oceny mialy przekreslac to bys znalazl setki lepszych przykladow. Przecież myślałeś, żeby go sprzedać w wakacje - to kogo chciałbyś dostać w drugą stronę, skoro Curry za słaby? Antetokounmpo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Przykladowo oferowalem Drummonda za 2 topowe picki ;-) A dla jasnosci, nie chodzi o to, ze Curry jest za slaby [bo przeciez ma lepsze fppg], ale opieralem i wciaz opieram na nim jedna lub wiecej swoich druzyn, wiec nie chce zeby jedna skrecona kostka mi rozkladala wszedzie sezon. Edytowane 26 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Piekło zamarzło. Argumentacja wiLQa ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 A dla jasnosci, nie chodzi o to, ze Curry jest za slaby [bo przeciez ma lepsze fppg], ale opieralem i wciaz opieram na nim jedna lub wiecej swoich druzyn, wiec nie chce zeby jedna skrecona kostka mi rozkladala wszedzie sezon. Czyli nie wymienisz zawodnika na dużo lepszego, bo masz go już w innej lidze? Ktoś tutaj ci się może dubluje z innymi ligami? Chętnie kupię po taniości. Kawhi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Czyli nie wymienisz zawodnika na dużo lepszego, bo masz go już w innej lidze?Gdybym planowal go trzymac dla siebie na lata to raczej nie, ale na dalszy handel bez problemu. Warto wspomniec, ze te ograniczenia dotycza wlasciwie tylko gwiazd, a do rolesow mam luzniejsze podejscie [choc tez raczej nie bede mial kogos w kazdej lidze]. Ktoś tutaj ci się może dubluje z innymi ligami? Chętnie kupię po taniości. Kawhi?Nie dubluje sie bo trejduje z tymi ograniczeniami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Panowie, jest Dinwiddie na waiverze. lecie za 80$?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi