Chytruz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 To co Roger, draftujo czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Jedziemy z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 2 tiery z 10 zawodnikami ktorzy beda wam lezec w skaldach 3 lata jak Dante Exum a potem reszta, czekam na FA w styczniu jak wam sie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 C.Paul I.Smith P.J. Tucker W.Reed E.Moore Jakby ktoś coś to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja cały czas czekam jak się poukłada sytuacja, ale ze względu na moje salary poleci trójka z... Kanter, Mirotic, Holmes i Rivers. Wymienie na picki 16-20 w tym i przyszłym roku lub zawodników z salary max 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Tyson, Trevor Booker, Eric Gordon, Ilyasova, Noah, Gibson - wszyscy do wzięcia (jedni bardziej, inni mniej ). Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Do kiedy mam czas na wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Do kiedy mam czas na wybór?Gdybys chcial zagrac na nerwach tym co sie wyrwali przed przereg to czekaj do 2-3 wrzesnia ;-) LOLJuz chcialem pogratulowac najkrotszego posta tego watku, ale w FBX#1 nie ma tak latwo by cos wygrac... http://www.e-nba.pl/topic/5350-fbx-fbx1-sezon-201718/page-2?do=findComment&comment=497887 EDIT: Z nr 1 do Orlando Magic trafia:Ten gosciu pod koszem? ;-P Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Po c*** wieśniaki zaczęliście tak szybko? Wypierdalaj faszysto :]... Będą mi tu k**** dawać podpowiedzi innym jak przede mną prime time year się zapowiada jak dobrze draftne :] Se k**** 15 września draftujcie gamonie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Będą mi tu k**** dawać podpowiedzi innym jak przede mną prime time year się zapowiada jak dobrze draftne :]Um, przeciez najwieksza podpowiedzia to jest kolejnosc w prawdziwym drafcie NBA ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Rozier za Ilyasovę. P O W E R S H I F T O W E R S H I F T Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Po c*** wieśniaki zaczęliście tak szybko? Wypierdalaj faszysto :]... Będą mi tu k**** dawać podpowiedzi innym jak przede mną prime time year się zapowiada jak dobrze draftne :] Se k**** 15 września draftujcie gamonie :] Um, przeciez najwieksza podpowiedzia to jest kolejnosc w prawdziwym drafcie NBA ;-) Wilq, słyszałem że może wpadniesz do nas na draft? Już widzę to oczami wyobraźni: Wilq śledzi na laptopie skrypt, który przelicza mu najlepszy możliwy pick trzy kolejki do przodu. Marzec najebany śpi na podłodze po wylicytowaniu sześciu centrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Wilq, słyszałem że może wpadniesz do nas na draft? Już widzę to oczami wyobraźni: Wilq śledzi na laptopie skrypt, który przelicza mu najlepszy możliwy pick trzy kolejki do przodu. zaskoczę cię - Wilq nie używa laptopa, tylko kartki a4 i atlasu zoologicznego (czy tam geograficznego) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Rozier za Ilyasovę. P O W E R S H I F T O W E R S H I F T Potwierdzam. shit just got real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Marzec najebany śpi na podłodze po wylicytowaniu sześciu centrów. Niestety ciężka sprawa z moim przyjazdem w tym roku, na ta chwile Lu wali gorzole sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Niestety ciężka sprawa z moim przyjazdem w tym roku, na ta chwile Lu wali gorzole sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 musze przyznac ze te 500 sa w oplakanym stanie - duzo szrotu poleci na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Aż mi trochę gorąco było jak sprawdzałem kogo wziął Wira. Wilq - kłamałem. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi