LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 TT mistrz twardych zasłon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Klątwa Kardashianów? TT KO Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Lbj potrzebowal juz odpoczac, pewne info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Klay sie wkrecil 16 pkt po 7minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 No ku*wa Lorak, SAS ich wieźli w G1, a tu 1 mecz ma dać LJ goat jak coś? Szanujmy się. spurs mają Popa, więc się nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Lebron ograbiony z trojki, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Elitarny defense Cavs bez LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) James nie dość, że gra przeciwko Warriors to Cavs go sabotują. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 LeBron siada na ostatnie 2 minuty i GSW robią 10-0. to mówi wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 jak patrzę na Irvinga to mi się Mudiay przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 dobrze, ze punkta oddali : ) przyda sie KI wyglada jak jakis Derick R.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Korver DUNK! Czuje, że West wyleci za T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 kurde nie było mnie 2minuty dostawali 7 i co wszedł LBJ i tak o nadrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Warriors grają bez Duranta i Currego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 a Deron jak Koszarek bez oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 i pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno niektórzy porównywali Derona do CP... kurde nie było mnie 2minuty dostawali 7 i co wszedł LBJ i tak o nadrobili? no, w sumie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kickball gsw...ehhh Kickball gsw...ehhh Kroki ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kickball gsw...ehhh Kickball gsw...ehhh Kroki ? : ) Ja bym na Twoim miejscu już pisał do Silvera. Tylko mu dokładnie minuty jeszcze zapisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja bym na Twoim miejscu już pisał do Silvera. Tylko mu dokładnie minuty jeszcze zapisz... i co, znowu mi tylko pozostanie rozkoszowanie sie z mistrzostwem GSW z gwiazdka, jak mi odpisze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) James tylko 1 fg nie trafił? performer level GOAT? albo przynajmniej MVP? eidt oczywiscie jak wygrają Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi