Mirwir Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 I tak będzie, jeżeli Durant się nie ogarnie i nie wpasuje lepiej.NIe będzie nabijania statystyk na 76 i Lakeresach tej ligi.Teraz kończy mecz, ale to dalej są izolacje.A jak wiadomo z jumperkami w PO, potrafią nie wpadać, co wtedy? OKC Warriors Blow 3-1 lead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 no to chyba nie Butler kryje IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na razie moje stwierdzenie o top20 ligi IT się broni, szczególnie w kontekście >>Lowry Ładna petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) nie jest źle 31-20 dla Bulls. a było brać jakiegoś w miarę ogarniętego w TD. tak to są 2 kaleki (Zeller i Olynyk) i worek ziemniaków (Johnson) Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 tylko ja mam wrazenie ze ten mecz jest nudny jak flaki z olejem>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak dla mnie jest ok. Były już nudniejsze w tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 W g1 Indy siedziało, dzisiaj przyjechali tylko po wpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 znowu zbiórki leżą. sądzę że będzie 0-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Buucks. Szkoda że już mi się oczy kleją same. A gdzie jeszcze do Clippers Utah. Chciałbym też wyrzucić z siebie: Ainge, Ty prąciu! Tak się gra w PO bez centra i z liderem co ma metr pinćdziesiąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Włączyłem mecz chi-bos przy przewadze Bostonu i dwie minuty później już 10 dla Chicago. Chyba jestem pechowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 PO Wade 3, 2 i znowu 3. W 4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No i niestety w końcu brak Goberta widać.. Jazz nie ma obrony pomalowanego i tak nie wiem jakim cudem jesteśmy tak blisko w tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 CP3 nie powinien oddawać piłki, bo Clippers mogą to przegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 fajne sedziowanie poki co w Q1 meczu OKC-HOU jesli tendencja sie utrzyma w kolejnych kwartach to D'Antoni bedzie musial sie chyba w Fizdale'a bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Wizards do przodu, ciekawy, czy sędziowie czytają takie wywiady, jak ten o Millsapie i MMA i odpowiednio reagują. Dzisiaj Morris 5 fauli i tylko 20 minut na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) OKC już to miała, ale jak to ładnie ujął komentator: "too many weapons"... Zaczęły te trójki wpadać HOU, no i bezbłędny na linii jak maszyna Broda. I choke Wessa. Ogólnie zacny meczyk, polecam każdemu obejrzeć, playoffs pełną gębą, Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Zaphod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Ależ elitarna obrona Korvera w ostatniej akcji 1Q ^^ E: Indiana robi Cavsom dziecko na boiskuE2: Bucks jak Tommy Lee Jones w Ściganym Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Hoolifan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 +16 w 10 minut! Kuźwa trzeba jeszcze podkręcić to, bo zaraz Kidd pośle Teletovica do boju.PS. Dellavedova w playoffowej wersji jest zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Stevenson to jednak kocur jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Czy ktoś się orientuje ile lat odsiadki grozi drużynie Bucks za ten gwałt na Raptors w 1 połowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi