ely3 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ale kapitalne dwa mecze na rozpoczęcia. W Toruniu jakby nie dziwny wypadek kiedy Falubaz prowadził 5-1 to byłoby do końca na styk Ale mecz Unia- Stal przebiło wszystko. Zmarzlik pokazał dlaczego jest najlepszy na świecie. A PAwlicki dlaczego połowa ligi go nie lubi. Jego wjazdy były wariackie i skoro Thomsen wyleciał za upadek bez kontaktu to nie wiem czemu PAwlicki nie został wykluczony za upadek w pierwszym łuku bez kontaktu, A ten wjazd w Karczmarza i jego reakcja po upadku naprawdę poniżej krytyki. Leszno pewnie sobie to poukładała bo Kołodziej nie bęzie jeździł tak pasywnie wiecznie a Pawlicki tak źle na dystansie no ale na razie dostali zimny prysznic. No i juniorzy będą dostawać raczej bęcki bo mają jedną jeśli nie najsłabszą parę juniorska w Ekstralidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 W tym roku unia bedzie miała naprawdę ciężko utrzymać dominację. Brak porządnego juniora zrobi swoje. Natomiast szkolenie młodzieży i dostępność porządnego sprzętu w Unii od zawsze było na najwyższym poziomie, wiec być może jeszcde któryś z młodych jak się pare meczy objeździ wystrzeli talentem w drugiej czesci sezonu... szczerze bardziej niż brak juniora martwi mnie fakt, ze Gorzów na papierze wyglada naprawdę na kompletny zespół z Vaculikiem zamiast Iversena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Lampart wjechał w sezon z przytupem, spodziewałem się większego lania na początek w Gorzowie, było blisko, ale potem Lublin niestety siadł. Nie wiem czy zamiana Jamroga na Buczka to był dobry ruch. Zobaczymy co będzie dalej, ale wyglada to na bezpieczne 5-te miejsce niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 3 godziny temu, polskignom napisał: Lampart wjechał w sezon z przytupem, spodziewałem się większego lania na początek w Gorzowie, było blisko, ale potem Lublin niestety siadł. Nie wiem czy zamiana Jamroga na Buczka to był dobry ruch. Zobaczymy co będzie dalej, ale wyglada to na bezpieczne 5-te miejsce niestety. Dużo zależy od tego jak wejdzie Kubera Ale Częstochowa siadła. Zaczęli mocno ale potem praktycznie został sam Madsen bo Frytka zaliczył coś niewytłumaczalnego a Smektała z Woryną muszą jednak poćwiczyć jazdę na twardym torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Kubera mocno kiepsko zaczął w kryterium asów. Zobaczymy co będzie dalej, powinien i tak dawać spory handicap na pozycji u24, ale z takim Lampartem szaleństwa nie będzie. Te 3 pozycje miały trochę windować Lublin. No, ale może to pierwsze śliwki robaczywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 13 godzin temu, polskignom napisał: Kubera mocno kiepsko zaczął w kryterium asów. Zobaczymy co będzie dalej, powinien i tak dawać spory handicap na pozycji u24, ale z takim Lampartem szaleństwa nie będzie. Te 3 pozycje miały trochę windować Lublin. No, ale może to pierwsze śliwki robaczywki Tez widzę za dużo żużla oglądasz i zacząłeś używać ich stwierdzeń? Ten gamoń Jabłoński zajebal trzy razy z rzędu taka zajebista, rozbudowaną metaforę „w przypadku lindgrena można powiedzieć takie pierwsze śliwki robaczywki tylko, ze w drugą stronę” w ogóle cały poziom komentarzu w tym żużlu to straszna porażka, ten komentator jeden nie wiem jak się nazywa ale tez nagminnie używa jakichś stwierdzeń które w ogóle nie są w życiu słyszane typu trzy razy w ciągu 10min powiedział „zobaczmy czy zada kłam stwierdzeniu... „ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @RonnieArtestics Ale co Ty chcesz od Mirka. Świetnie komentuje , na luzie. Bez jakiegoś dziwnego kombinowania. I kreowania się na siłę. Już pomijam ,że ostatni co o nim moge powiedzieć to to ,że jest gamoniem I w sumie jak ja nie wierzyłem w Unie to on zapodał ,że nie wyobraza sobie by Unia przegrała dwa razy z rzędu i to w momencie jak przegrywali 6 pkt i nie wyglądało by się coś miało zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 O gustach się nie dyskutuje. Mi tam komentatorzy jakoś wyjątkowo nie przeszkadzają. Może dlatego, ze była cała masa w moim życiu komentatorów kopanej, ze odruchem bezwarunkowym jest umiejetność wyciszenia się na głupoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Co ten Czugunow ze Śledziem? Nie, żeby mi to przeszkadzało, bo Wrocek bez Taia jest faworytem do miejsca no. 5. Ale rozwaliło mnie to, Magic z Artiomem by zrobili 5:1 x2 raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Szkoda gadać, wiedzieli o tym wszyscy z wyjątkiem Śledzia, Gleba, a no i Olkowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Tai złamana łopatka. Zz będzie grana, ciekawe jak długo będzie pauzował i czy Sparta znowu sprobuje kombinacji. Liga się robi sporo ciekawsza niż mogło się wydawać przed sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 8 minut temu, polskignom napisał: Tai złamana łopatka. Zz będzie grana, ciekawe jak długo będzie pauzował i czy Sparta znowu sprobuje kombinacji. Liga się robi sporo ciekawsza niż mogło się wydawać przed sezonem. Akurat już przed sezonem było widac ,że Unia hegemon traci na sile .Rywale się wzmocnili. Jak na razie Włókniarz bardzo słabo ale ogólnie liga wygląda dobrze. Tai koszmarny pech bo raczej już ma po tytułe MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) 51 minut temu, ely3 napisał: Akurat już przed sezonem było widac ,że Unia hegemon traci na sile .Rywale się wzmocnili. Jak na razie Włókniarz bardzo słabo ale ogólnie liga wygląda dobrze. Tai koszmarny pech bo raczej już ma po tytułe MŚ Łopatka to 4-5 tygodni, a SGP nie wiadomo kiedy się w ogóle zacznie. Pierwszy turniej w obecnym kalendarzu jest 19 czerwca i na pewno nie będzie żadnego wcześniej więc Tai spokojnie się wykuruje. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Godzinę temu, ely3 napisał: Akurat już przed sezonem było widac ,że Unia hegemon traci na sile .Rywale się wzmocnili. Jak na razie Włókniarz bardzo słabo ale ogólnie liga wygląda dobrze. Tai koszmarny pech bo raczej już ma po tytułe MŚ Bardziej mi chodzi o to, ze wyglądało kto będzie w po i kto spadnie, a teraz się trochę pokręciło. Sparta bez Taia ma 4 najtrudniejszych rywali i może później tych bonusow zabraknąć. Magic i Artiom w formie, ale z lepszymi rywalami nie wygrają wszystkich biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Unia jest słaba. Choć doyle pewnie normalnie zrobi 10 a nie 3 to słabo to wyglada. U siebie z juniorami Torunia w dupe 5:1 to naprawdę słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Mecz w Grudziądzu jakby był na torze w Częstochowie . Nie pamiętam kiedy tam było tyle mijanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Szkoda tylko, ze te mijanki głównie spowodowane tym, ze mało który rider z Lublina był dopasowany. A Hampel to w ogole tyle stracił na dystansie, ze głowa mała...ale na koniec ten punkcik i tak całkiem spoko z perspektywy Motoru patrząc na cały mecz. Przed meczem zakładałem łatwiejsze zwycięstwo niż w Zielonce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Ciężko się patrzy na Apator. Na trybunach więcej niż 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 niewiarygodny zuzel w Gorzowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Świetne meczycho w Gorzowie i wszystko się powywracało do góry nogami. Praktycznie każdy już potracil gdzies punkty. Obudził się Wlokniarz, obudziła się Sparta, szkoda tego straconego punktu w Grudziądzu, mam nadzieje, ze go Motorowi na koniec nie zabraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi