tangiers Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Szacunek za Alexa Caruso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Oferty dla RFA muszą być przynajmniej na dwa lata, tak dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Houston a kogo się spodziewałeś ? Duranta ? Akurat spoko opcje wybrałem zobacz ,że dużo ludzi jest chętnych na tych zawodników. To nie o to chodzi, że to jest jakiś kurza twarz Rejmond Felton. Chodzi o to, że ludzie sobie ich wrzucają do ekip borderline PO czy tankujących, albo na 14-15 slot, a u Ciebie to będzie elita rotacji wręcz. BTW jak już zacząłeś W GSW Aflalo ma ogromne szanse na pierścień i zagranie życiówki. w Clipers ma szanse na ... 1,7 mln dolarów więcej Jedyna róznica. Nie ma co się rozpisywać tu nawet. Edytowane 17 Września 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Kto to jest Royce O'Neal? Chyba muszę zwolnić swój scouting bo nic o nim nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) I idac tropem co najmniej 2 lat gwarantowanych dla RFA to Oferty Pacers i Heat dla Felicio wydają mi sie nielegalne. Ta Heat jest niższa nawet niż QO. Poprawcie mnie jeśli się myle. Edytowane 17 Września 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jestem już pod koniec zbierania, zaraz będę analizował legalność. Dobrze, że piszesz, bo bym nawet nie wpadł, że gość jest RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy w końcu ktoś ze mną podpisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy w końcu ktoś ze mną podpisze? Przemek Karnowski na pewno chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 4. Alex Len 7,55 /2+1 PO -> Nets 12. Anthony Toliver, minimum -> Blazers* 13. Wayne Selden , 1+1 PO minimum-> Raptors 14. KJ McDaniels, minimum + 1PO-> Raptors 15. Alan Williams 4,3 /1 -> Pacers 21. Ramon Sessions, minimum -> Celtics* 22. Luke Babbit, minimum -> Clippers 23. Jonas Jerebko, minimum -> Jazz* 25. Jama Crawford, minimum -> Bulls 26. Antonio Blakeney, minimum -> Bulls 27. Derick Williams, minimum -> Cavs 28. Kris Humphries, minimum -> Cavs 29. James McAddo, minimum -> Cavs* Część z nich ma wiecej niż 1 ofertę. Czemu już są przydzieleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Część z nich ma wiecej niż 1 ofertę. Czemu już są przydzieleni? Julek chyba dosłał jeszcze później jakieś oferty, chyba ta lista jest z wcześniejszego czasu? No Len, Sessions i Crawford na pewno mają po 2 oferty btw Palnik z tym Blakeneyem dobry ruch, sam nawet się zastanawiałem czy kogoś nie waivnąć i mu nie złożyć - będzie z niego grajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 no właśnie Seassions idzie do mnie grzać ławę do c***a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nie mam co liczyć na Snella, więc chcę chociaż powalczyć o Seldena xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Utah, Spurs, Sota > Clippers. 4 siur MJ, więcej Ci nie pomagam, chciałem Snellowi dać życiową szansę, a Ty mnie przebijasz 6 krotnie, to nie fair jest A tak poważnie to pozmieniałem capholdy na kasę i nie rozumiem jaki problem miałeś z apron. Tak chciałem tylko wiedzieć jakbym chciał wyjątek wykorzystać to by byl problem, ale jednak zrezygnowałem i tylko cap space dałem i potem minimum Snellowi dałem maksymalna ofertę ode mnie rozsądne pieniądze i opcja gracza. Tecu mnie 2 razy przebił, ale znów ta opcja zespołu... na miejscu Snella bym się zastanowił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Tak chciałem tylko wiedzieć jakbym chciał wyjątek wykorzystać to by byl problem, ale jednak zrezygnowałem i tylko cap space dałem i potem minimum Snellowi dałem maksymalna ofertę ode mnie rozsądne pieniądze i opcja gracza. Tecu mnie 2 razy przebił, ale znów ta opcja zespołu... na miejscu Snella bym się zastanowił ja bym się ani chwili nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Alan Williams czemu poszedł z automatu do rockets? Ja go tez chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Alan Williams czemu poszedł z automatu do rockets? Ja go tez chciałem Literówka z Lenem Alan Williams jest na liście do głosowania normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Przy Snellu brakuje oferty od Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) A przy felicio czemu jest skreślone pacers ??! I przy udohu jest minimum zamiast room mle PS. Co teraz z shabazzem? Wystarczy ze wyrównam minimum czy musze mu dać 4.19 czyli jego QO które już zadeklarowałem, żeby zachować bird rights? Edytowane 17 Września 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Wypierdzielam to w kosmos. Robienie na 2 razy to tylko utrudnienia. Jutro od rana będe miał chwilę pewnie koło 9-10 to zrobię od nowa wszystko i podrzucę. Skreślona, bo RFA nie można oferować 1 rocznych umów. Dla Shabaza jak zadeklarowałeś QO to musi dostać QO. Żadne minimum się tu nie liczy z tego samego powodu, co Twoja oferta dla Felicio. Edytowane 17 Września 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi