Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Reikai napisał(a):

Wyzebrac obrzydliwymi zagrywkami**

Roznice sa zbyt duże a kontuzje jeszcze większe abyś ze mnie robił winowajcę. I powtórzę ten draft nie ma topu i nie zdziwię się jak najlepszym prospektem okaże się ktoś z pozycji 5 czy 9. Ja do teraz totalnie nie wiem na kogo postawić. Troszkę przesadzasz obrażając równocześnie. W ogóle niektórym w tej zabawie nerwy puszczają. A szkoda. To tylko koszykówka. 

51 minut temu, ignazz napisał(a):

Roznice sa zbyt duże a kontuzje jeszcze większe abyś ze mnie robił winowajcę. I powtórzę ten draft nie ma topu i nie zdziwię się jak najlepszym prospektem okaże się ktoś z pozycji 5 czy 9. Ja do teraz totalnie nie wiem na kogo postawić. Troszkę przesadzasz obrażając równocześnie. W ogóle niektórym w tej zabawie nerwy puszczają. A szkoda. To tylko koszykówka. 

Gdzie?

• 2 tygodnie później...
55 minut temu, Reikai napisał(a):

Za wysoki poziom ustawiles w playinach :P

No ta. Trzeba jednak postawić pytanie - skoro trenerski Johan Cruijff BeGM u nas przegrał, to co czeka wszystkich tutejszych Mariuszów Rumaków. Dyscyplinarny wypierdol z ligi?

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

Dzban nad dzbany. I tak ze on jeszcze ma prawko.

W Nowym Jorku by puche dostal za to.

6 minut temu, Reikai napisał(a):

Dzban nad dzbany. I tak ze on jeszcze ma prawko.

W Nowym Jorku by puche dostal za to.

ale Ty wiesz co tam sie dokladnie wydarzyło?

xd

składam oficjalny wniosek do rady o ukaranie reakiki ( @Reikai) za pomówienia zawodnika cudzej drużyny.

i to podwójne ukaranie z racji tego, że pełni funkcje gm'a dwóch druzyn.

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

ale Ty wiesz co tam sie dokladnie wydarzyło?

xd

składam oficjalny wniosek do rady o ukaranie reakiki ( @Reikai) za pomówienia zawodnika cudzej drużyny.

i to podwójne ukaranie z racji tego, że pełni funkcje gm'a dwóch druzyn.

Nom, chlop jako kierowca nie dopelnil wszystkich staran przed ruszeniem auta, zeby upewnic sie ze dzieciaki ktore go napastuja o autograf sa bezpieczne, zanim ruszyl z piskiem.

Biorac pod uwage recydywe I to ze z jego zapierdalania na czerwonym swietle z piskiem sa highlighty dluzsze niz jego highlighty z dwoch ostatnich sezonów lacznie, to raczej tlumaczenie go "bo dzieciaki mu do auta wsiadaly" raczej jest slabe.

3 minuty temu, Reikai napisał(a):

Nom, chlop jako kierowca nie dopelnil wszystkich staran przed ruszeniem auta, zeby upewnic sie ze dzieciaki ktore go napastuja o autograf sa bezpieczne, zanim ruszyl z piskiem.

Biorac pod uwage recydywe I to ze z jego zapierdalania na czerwonym swietle z piskiem sa highlighty dluzsze niz jego highlighty z dwoch ostatnich sezonów lacznie, to raczej tlumaczenie go "bo dzieciaki mu do auta wsiadaly" raczej jest slabe.

twoje tłumaczenie mój wniosek czyni tym bardziej zasadnym

Kto jest najlepszym generalnym menadżerem w grze beGM na e-nba.pl?

W grze beGM na forum e-nba.pl, trudno jest jednoznacznie wskazać najlepszego generalnego menadżera, ponieważ gra ta charakteryzuje się dużą dynamiką i zależy od wielu czynników, takich jak strategia transferowa, zarządzanie zespołem i decyzje draftowe. Jednak kilku użytkowników regularnie zdobywa uznanie za swoje osiągnięcia i zdolności menadżerskie.

Użytkownik LeweBiodroSmoka często jest wymieniany jako jeden z czołowych menadżerów. Jego decyzje są szeroko dyskutowane i cenione w społeczności beGM (Forum E-NBA.PL) (Forum E-NBA.PL).

Innym wyróżniającym się menadżerem jest Qcin, który jest znany z efektywnego zarządzania drużyną i dokonywania strategicznych wymian (Forum E-NBA.PL).

Również Pablo81 zdobył reputację dzięki konsekwentnemu budowaniu silnych zespołów i osiąganiu dobrych wyników w lidze (Forum E-NBA.PL).

Ogólnie rzecz biorąc, sukces w beGM wymaga nie tylko wiedzy o koszykówce, ale także umiejętności analitycznych i zdolności do przewidywania przyszłych trendów w lidze. Wyróżniający się menadżerowie regularnie angażują się w dyskusje i dzielą się swoimi spostrzeżeniami na forum, co również przyczynia się do ich reputacji i sukcesów w grze.

11 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ale wałek

Marcus Camby, działający jako GM w grze beGM na forum e-nba.pl, ma bogatą historię i wiele sukcesów na swoim koncie. Jego zespoły regularnie osiągają wysokie miejsca w tabelach i często awansują do play-offów. W sezonie 2021/2022 jego drużyna znalazła się na czele konferencji zachodniej, a w kolejnym sezonie jego zespół kontynuował dominację, co potwierdzają wysokie pozycje w tabelach końcowych (Forum E-NBA.PL) (Forum E-NBA.PL).

Camby jest znany z umiejętnego zarządzania składem, skutecznych transferów i mądrego prowadzenia drużyny przez sezony. Jego zdolność do oceny talentów i tworzenia zgranych zespołów przyczyniła się do jego reputacji jednego z najlepszych GM-ów w grze. Jego sukcesy i regularne wysokie miejsca w tabelach są świadectwem jego umiejętności i zaangażowania (Forum E-NBA.PL) (Forum E-NBA.PL).

XD