ozzy110 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 @LAF ja bym nie usuwał drużyn z pełnymi slotami TW. W zeszłym roku ja tak straciłem wybranie Orlando Robinsona bo miałem już Davida Johnsona na umowie TW I wtedy niech takie osoby napiszą czy rezygnują A i najlepiej żeby był oddzielny temat na tegoroczny wężyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Do kiedy mam czas na wybranie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Sylvinho. napisał(a): Do kiedy mam czas na wybranie ? 47 minut temu, LAF napisał(a): 90/15=6 24/6=4 Czyli wybór co 4 h by wyszedł z czystej matematyki @Szulim @karpik wypadałoby ruszyć już z tymi wyborami 2way. Sylwek nie czekaj na deadline tylko wybieraj jak możesz i oznaczaj następnego, bo do Gwiazdki będziemy tych 2way wybierali.;) @Szulim @karpik podpiszcie tez dla Hawks jako Rada graczy na kontraktach. Edytowane 9 Października 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Kogo ostatecznie podpisali Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 31 minut temu, Alonzo napisał(a): @Szulim @karpik wypadałoby ruszyć już z tymi wyborami 2way. Sylwek nie czekaj na deadline tylko wybieraj jak możesz i oznaczaj następnego, bo do Gwiazdki będziemy tych 2way wybierali.;) @Szulim @karpik podpiszcie tez dla Hawks jako Rada graczy na kontraktach. Spoko, już wybrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 6 minut temu, LAF napisał(a): Jordan McLaughlin Jak go nie mogę to później kogoś wybiorę a żeby nie hamować to wybiera @fluber Nie możesz - on już jest po 4 sezonach gry również w BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Zaraz jakiegoś kocura na two-way wybiorę. @RonnieArtestics co Ty taki w gorącej wodzie kąpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) 17 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Zaraz jakiegoś kocura na two-way wybiorę. @RonnieArtestics co Ty taki w gorącej wodzie kąpany brakuje mu ostatniego kasztana do kolekcji, zeby zdobyc tytul krola kasztanow Edytowane 9 Października 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 41 minut temu, człowiek...morza napisał(a): brakuje mu ostatniego kasztana do kolekcji, zeby zdobyc tytul krola kasztanow ale oddasz berło żeby było z honorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Wężyka 2wc zamierzamy skończyć przed zakończeniem sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 10 minut temu, Tecu napisał(a): Wężyka 2wc zamierzamy skończyć przed zakończeniem sezonu? @Szulim jak przystało na Radnyego "daje" dobry przykład;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Tych trzech two-way można mieć cały sezon czy tylko do rozpoczęcia sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Cały sezon @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Pewnie gdzieś było, ale umknęło. Kolejność wężyka jest wg jakiego klucza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 10 minut temu, Tecu napisał(a): Pewnie gdzieś było, ale umknęło. Kolejność wężyka jest wg jakiego klucza? A nie od najgorszego bilansu do najlepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 5 minut temu, ozzy110 napisał(a): A nie od najgorszego bilansu do najlepszego? Też tak mi się wydawało, ale Orlando, Dallas tak wysoko? Wiem, że były karne przesunięcia, ale tak dużo? No i jak były realizowane te przesunięcia- w jakiej kolejności? Pewnie wszystko jest ok, ale przy okazji podnoszę sprawę zmiany tej kolejności na losową, najlepiej taką jaką zaproponowałem, czyli wersja z simki z priorytetami co także przyspieszyłoby taką zabawę, albo ewentualnie losowanie co roku od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Kolejność jest ok plus kary, @LAF wszystko opisał w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @Qcin_69 w węża grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 1 godzinę temu, Tecu napisał(a): @Qcin_69 w węża grasz? oczywiście, wyjdę z pracy i dokonam wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 W dniu 6.10.2023 o 21:47, Tecu napisał(a): Uczciwe byłoby odchodzenie gdy się przedstawi/znajdzie następcę, oczywiście pomijam zdarzenia losowe, tak to niestety jest to porzucenie i sprawia problem innym. Może ostre, ale wydaje mi się, że choć trochę prawdziwe. @january dziękuję za stworzenie tej gry i wiele energii, którą w nią włożyłeś, szanuję wyniki, wiedzę i instynkt, ale za takie odejście jednak nie podziękuję, przykro mi. Mimo wszystko oczywiście powodzenia i dużo zdrowia, bo to najważniejsze. Lakers mają skład ustawiony na ten sezon 23/24 i nic nie trzeba zmieniać. Dużo miłych wiadomości dostałem, więc przemyślę co i jak, ale na razie to po prostu potrzebuję bardzo długiej, całkowitej przerwy od beGM. W sumie jedyną różnicą to będzie brak głosowań i opisów z mojej strony i tyle. Dam znać co dalej przy okazji trade-deadline (jak uznam, że jakieś ruchy w tych Lakers jednak są potrzebne) lub przy okazji draftu, może po takim długim odpoczynku odzyskam radość z beGM. Pozdrowienia i dzięki wszystkim za miłe słowa tak ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi