LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) 13 minut temu, fluber napisał: Konstruktywna krytyka miłe widziana, hejt że strony twojego przydupasa jednak nią nie jest. konstruktywna krytyka jest przeznaczona dla kogoś kto ją przyjmuje, Ty natomiast ograniczasz się do hejtowania Knicks, choć sam Poole którego tak jebales cały sezon i przez którego przegrałeś play-in bez jednego wystrzału jest lepszy niż wszystko co zebrałeś do tej pory, to nie jest hejt, to smutny obraz Twojej przygody tutaj gdzie moja ławka z tamtego sezonu wyjaśnia Twój team w 5 meczach i to tylko dlatego, że przy 3-0 zabrałbym chłopaków w nagrodę do Vegas i taka osoba ma oceniać ruchy młodych graczy, którzy z założenia mają się w nią wciągnąć? oczywiście nie postanowiłeś się do tego odnieść bo nie ma do czego się odnosić, Hornets są na dnie i albo będzie steal w drafcie albo wciąż będziemy tylko czytać do czego to się nie nadajesz Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) To czytaj ze zrozumieniem. Jesteś historia tej gry, negatywna, ale jednak. Nie wymazuje jej. Do tego teraz masz wpływ większy na jej losy, do czego brak ci kompetencji, wiec widzę problem dla gry. Zatem poruszam twoj temat. Natomiast w żaden sposób nie wchodzę z toba w interakcje, bo do niczego nie prowadzą i większego zjeba na tym forum brak. Ciekawym jest, ze tak usilnie ich szukasz, pomimo łatwego dzieciństwa, udanego małżeństwa i w istocie wielkiej dojrzałości i czystości moralnej, którymi od ciebie kipi na każdym kroku! Także miłego zaczepiania. Jak chcesz prześle ci moje używane majtki, cobys jeszcze bardziej się do mnie zbliżył, ale nie za blisko. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: To czytaj ze zrozumieniem. Jesteś historia tej gry, negatywna, ale jednak. Nie wymazuje jej. Do tego teraz masz wpływ większy na jej losy, do czego brak ci kompetencji, wiec widzę problem dla gry. Zatem poruszam twoj temat. Natomiast w żaden sposób nie wchodzę z toba w interakcje, bo do niczego nie prowadzą i większego zjeba na tym forum brak. Ciekawym jest, ze tak usilnie ich szukasz, pomimo łatwego dzieciństwa, udanego małżeństwa i w istocie wielkiej dojrzałości i czystości moralnej, którymi od ciebie kipi na każdym kroku! Teraz to już wszyscy wiedzą jak cię to wszystko nie rusza i masz mnie gdzieś, dobra robota! 5 minut temu, człowiek...morza napisał: Także miłego zaczepiania. Teraz jak się wkurwiles to już żadna przyjemność. Poczekam parę dni aż ci żyłka z czoła zniknie. Odpoczywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Jakby ktoś chciał dealowac z Warriors, to rozmowę zaczynamy od dodatkowej paczki petów i małpki dla mojego all stara, bo trochę mi się popsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Mówi on już do Ciebie „kierowniku”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 15 minut temu, january napisał: @Ashigaru wolisz kontroferty w tych samych tematach rozmów co oferty, czy w nowych? Dzięki za pytanie. Wyrzucajcie proszę oferty w tych samych tematach, zaznaczając że to kontroferty i oznaczając mnie (@). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) 28 minut temu, january napisał: A będą dziś wklepane kontroferty, czy dopiero jutro ? Drugi no life się podłącza. Idę na noc do roboty, dajcie porozkminiac cos. Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @january & @Reikai niedługo wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @january wykrakał, że będę walczyć o #1 następnego draftu... https://basketball.realgm.com/wiretap/268412/Chet-Holmgren-Out-For-Season-With-Lisfranc-Injury-In-Right-Foot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Ashigaru napisał: @january wykrakał, że będę walczyć o #1 następnego draftu... https://basketball.realgm.com/wiretap/268412/Chet-Holmgren-Out-For-Season-With-Lisfranc-Injury-In-Right-Foot Straszny pech, bo jak już w końcu (imo) bardzo legitnie wybrales to takie coś. Holmgren bedzie miał czas troszkę przypakować wiec może nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. Umiejętności nikt mu nie odmawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 9 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Straszny pech, bo jak już w końcu (imo) bardzo legitnie wybrales to takie coś. Holmgren bedzie miał czas troszkę przypakować wiec może nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. Umiejętności nikt mu nie odmawia. Nie liczę, że nagle stanie się drugim Embidem, ale ze chociaż będzie w stanie być zdrowym przez większość sezonów. Zobaczymy jak wróci po tej kontuzji i czy nie będzie jakichś komplikacji. Informacyjnie : Mogę mieć dzisiaj problem z wrzuceniem ofert po 22. Postaram się to zrobić jeszcze dziś lub ew. Jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 6 minut temu, Ashigaru napisał: Informacyjnie : Mogę mieć dzisiaj problem z wrzuceniem ofert po 22. Postaram się to zrobić jeszcze dziś lub ew. Jutro rano. daj passa do konta to wrzuce za ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 O c*** oferty do wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 4 minuty temu, january napisał: @ozzy110 skąd Ty Monka ofertę Heat wytrzasnąłeś? Widzisz tak to jest jak robisz szablon po północy. Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 @Reikai poproszę o edycje Stewarta. Bo zagłosowałeś na gracza a nie zespół. Rozumiem intencje bo oba słowa zaczynaja się na S ale sprawdz proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 30 minut temu, january napisał: A ten Taylor jest RFA czy nie? Czy może być to 1+1 PO wtedy od @Tecu? To już pamiętam czemu gościa wywaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ja się sugerowałem arkuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 12 minut temu, january napisał: @ozzy110 Poproszę TPE o wartości 5,539,771 $ za oddanie Bola do Blazers (deal był wklepany w czerwcu, ale poszedł 1 lipca) A bo robiliście tyle wymian, że aż się nie chciało wklepywać tych TPE XD Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 10 godzin temu, january napisał: Wizards podpisując Sharpe'a przebijają się wliczając dead spoty ponad hardcap. Wall został odjęty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Wall został odjęty ? Na koniec sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi