człowiek...morza Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Powinien w czasie deadline pakowac Jordana i Reddicka i wszystko co mial i uzupelnic duo cp3 i blake zadaniowcami na dobrych u dlugich kontraktach. Ale kazdy ma swoja wizje. No twoja wizja skonczylaby sie po prostu tym, ze cp3 spierdoliłby od niego. Edytowane 30 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dodanie Melo do LAC to ciekawy ruch, najwazniejsze teraz to podpisac dobre minimalne kontrakty, bo jak w zeszlym sezonie duzym problemem byl brak lawki to teraz jest to baaardzo duzy problem. Zobaczymy jak finalnie bedzie wygladac, powodzenia LAF w 3 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 eh no LAF robi to co w realu zrobiłby Doc, gdyby cp3 nie uznał, że ma dość i został w drużynie ale to oznacza jeszcze 2-3 lata w playoffs a na kolejne 10-15 lat clippersi wrócą tam gdzie jest ich miejsce w NBA, czyli 25 zwycięstw rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Przecież wszystko zależy od tego jak się potoczy sezon, LAF, wyluzuj trochę zobaczymy jaki Melo będzie miał sezon, ocenimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 ale najpierw rozpatrywane są oferty od tych którzy złożyli czy te i te są równorzędnie ? Bo jeśli te oferty byłby by na równi to powołam się na ten zapis : Sorki Lafciu, ale ten zapis nic nie znaczy, gdyż nie mam żadnej mocy sprawczej. Oferty są rozważane równorzędnie, po to jest Cambyccare, żeby nie zniszczyć zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 to ja to mam gdzies, Camby wypisz mnie odrazu z tego losowania, nie beda za nikogo skladac ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 to ja to mam gdzies, Camby wypisz mnie odrazu z tego losowania, nie beda za nikogo skladac ofert Ja również, a pomysł jest bez sensu. Ktoś to w ogóle zaakceptował? Co Wy chcecie w 4 czy 5 ustalać rostery wszystkim teamom? Jak ktoś nie wysłał ofert to nie wysłał i co innym do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 ja tak samo (nie mam czasu na takie pierdy w tym tygodniu, zmieniam od jutra mieszkanie w niemczech i kupa latania mnie czeka z papierkowością, zamawianiem internetu itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Ja również, a pomysł jest bez sensu. Ktoś to w ogóle zaakceptował? Co Wy chcecie w 4 czy 5 ustalać rostery wszystkim teamom? Jak ktoś nie wysłał ofert to nie wysłał i co innym do tego. to ja to mam gdzies, Camby wypisz mnie odrazu z tego losowania, nie beda za nikogo skladac ofert Jak się okaże, że 5 albo 8 osób nie wysłało ofert i olało zabawę to wtedy się skończy, bo wszyscy FA się rozejdą, a tam nie będzie nikogo. Przecież losowanie jest z 30 osób do cholery i na tym to miałoby polegać, że każdy jakąś ofertę dla teamu podrzuca (z tych wylosowanych) i nie ma tutaj wtedy żadnego konfliktu intersów ani prób naciągania. No ludzie, co Wam to przeszkadza? Przecież to w interesie ogółu jest. W praktyce chodzi tylko o k**** Rappara i Kucia którzy zasługują na wielkiego karnego kutasa, bo jako jedyni się nie potrafią odezwać pierdolonym przerwynikiem "ok, widzę" a na forum są co dzień wręcz i napierdalają postami po innych działach i odczytują kolejne wiadomości od Cambyego z przypomnieniami. To, że w samej faktografii pomyliłeś się dwa razy w dwóch zdaniach to żart, ironia czy czegoś nie doczytałem na poprzednich stronach? Nie, nie znikniemy dzięki mądrości naszych interwencji. Edytowane 30 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 mi chodzi o to, ze te oferty nie powinny byc rowne, ktos ma gre w dupie i ja mam na tym tracic, bo zlozylem oferte w termnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 mi chodzi o to, ze te oferty nie powinny byc rowne, ktos ma gre w dupie i ja mam na tym tracic, bo zlozylem oferte w termnie? To jak chcesz je "zważyć"? Ktoś ma grę w dupie, a jak ktoś ma grę w dupie to nie jest tylko jego strata, ale wszystkich, bo tworzą się patologie na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 No twoja wizja skonczylaby sie po prostu tym, ze cp3 spierdoliłby od niego. Jakby dostal dobrych trzech graczy za Jordana i Reddicka to gwarantuje ze obaj panowie by zostali ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 tylko o to mi chodzi co LAF napisal przyklad: zlozylem oferte na gracza X jako jedyny, potem ci wylosowani ludzie np tez jeden z nich zlozy oferte na gracza X i go przegram z zspolem ktory gm nie zlozyl oferty tylko inny gm, sorry ale ale to jest nie logiczne dla mnie, bo premiujesz brak poswiecenia 15minut na wyslanie pma do julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 tylko o to mi chodzi co LAF napisal przyklad: zlozylem oferte na gracza X jako jedyny, potem ci wylosowani ludzie np tez jeden z nich zlozy oferte na gracza X i go przegram z zspolem ktory gm nie zlozyl oferty tylko inny gm, sorry ale ale to jest nie logiczne dla mnie, bo premiujesz brak poswiecenia 15minut na wyslanie pma do julka Ja też uważam, że takim osobom należy się wór niecenzuralnych słów. I rozumiem Twój punkt widzenia, ale mnie też to dotyczy i też mogę znaleźć się w takiej sytuacji. Mimo wszystko wydaje mi się, że ważniejsze jest utrzymanie sensownego kształtu gry i zespołów. Jak ktoś złoży ofertę to będzie po prostu uczciwe głosowanie. A nie chodzi o to, żeby złożyć za nich i dać im późnie się bawić Co to to na pewno nie. Tylko nie zapuścić żadnej ekipy dla kolejnych, poważnych, ludzi którzy chcieliby się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Chcialbym jeszcze napisac do wszystkich aby byli cierpliwi i nie zniechecali sie, 1 rok jest dla nas najtrudniejszy, bo polowa z nas wielu rzeczy nie ogarnia i mysle, ze jak przetrwamy to wszystko to nastepne FA i cala gra moze byc super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Czyli jednak wracam na ratunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Brawo MJ Szkoda, że tak wyszło, ale wciąż masz mocną ekipę i dobre perspektywy. Trzymam kciuki i chylę czoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Również przyłaczam się do podziekowań/gratulacji dla MJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 MJ graty za ludzka twarz. Utah ma u mnie mega szacunek za ten ruch. Czy ekipa przejmowana nie powinna byc prowadzona przez pewien czas pod okiem odchodzacego gm-a tak by nie dochodzilo na przyszlosc do takiej akcji jak z Bulls (veto swoja droga tez niech bedzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Co tu się odpierdala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi