Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ogarniam two-way players i mam pytanie:

Mam dwóch gości w akruszu na two-way deals i przy nich napisane "II rok" - mogę ich sobie zatrzymać (obu albo jednego) nie biorąc udziału w "wężyku" czy nie?

Możesz jak najbardziej.

To tylko oznaczenie, który rok już jest na tym TW u Ciebie. Generalnie TW możesz zwolnić w dowolnym momencie bez żadnej konsekwencji

Ok. 1+1. Potwierdzam

Spurs w realu dali mu 3 lata.

Jak masz jeszcze taxpayer to może być i 3. Masz taxpayer Ignazz jeszcze? :)

Malo tego, tylko 72 jest pewne, 8 to bonusy via Rybak.

Imo po prostu GMowie poszli po rozum do głowy i w końcu te umowy sa nie tylko za otencjalna wartosc w 4 roku kontraktu, tylko uwzględniają również aktualny impact, w zasadzie poza Wigginsem, nid przypominam sobie żadnego większego przepłacenia extension.

No i maksy powoli zaczynają być oferowane gwiazdom, a nie pierwszemu lepszemu grajkowi, który niezld rokuje na RC, ale nic nadzwyczajnego jeszcze nie pokaza

Tak informacyjnie.

W dniu wczorajszym zrezygnowałem z bycia w radzie, czułem, że nie daje tej radzie tyle ile bym sam oczekiwał, więc nie było sensu kontynuować tej sprawy. Chłopaki w radzie wykonują kapitalną robotę i wielki szacunek dla nich z mojej strony. Mieliśmy czasami różne zdania na różne tematy, ale to zupełnie nie dezawuuje tego, że wykonują masę roboty dla nas wszystkich.

Dziękuję.

Nie to, że mam jakiekolwiek zastrzeżenia.

Po prsotu luźna myśl.

Liczebność rady wydaję się niestety dość skromna, tym bardziej, że Tomek i January mają podobne zdanie na wiele tematow :P

Nie przydałoby się kogoś dokoptować, choćby do samego głosowania za jakimiś nowelizacjami?

oczywiście szacun za robote

Czy to złe? Nie wiem. Ale pare zarzutów ze się „popierają” by się znalazło.

Intencja jest zastanowienie się nad lepszym rozwiązaniem a nie atakowanie kogokolwiek.

Mi osobiście z każdym z rady się doskonale czy to dyskutuje czy czasem zapytam o dany przepis i zawsze otrzymuje pomocna dłoń.

Ogólnie rzecz biorąc prawie każdy z Rady ma dość.

Ustalimy jakiś nowy format tego jak zacznie się sezon (de facto 2 miesiące spokoju dla Rady) - teraz z MJ1 i Tomkiem dokończymy po prostu start sezonu w obecnym formacie.

Bo troszkę decyzji do podjęcia jeszcze zostało (choćby deal Alonzo-Qcin).

ale jak to dość? Rada musi przetrwać, inaczej dupa zbita

• Eld zablokował(a) ten temat
  • Eld odblokował(a) ten temat
  • Eld zablokował(a) i odblokował(a) ten temat