TuPalnik Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Camby, jeszcze w zmianach na stolkach dodaj Bulls po 1 sezonie. Ja -> Czyjeś Trollkonto -> Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Camby, jeszcze w zmianach na stolkach dodaj Bulls po 1 sezonie. Ja -> Czyjeś Trollkonto -> Ja TimHardaway nie są warte wzmianki w naszej pięknej historii Podobnie jak jakieś Orlińskie czy inne mace A temat proszę przypiąć. Edytowane 16 Maja 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Same suche statystyki. A gdzie skandale, historie brudnych gierek, GMowie ruchający żony innych GMów, barwne historie o spaniu pod namiotem w nocy z 30 czerwca na 1 lipca przed willą superstara?A tak serio to fajna robota. Chociaż gdyby to było możliwe to fajnie byłoby zobaczyć np. piątki starterów jakie miały w danym sezonie drużyny albo chociaż składy finalistów, do tego co większe ruchy transferowe i FA. Oczywiście wiem, że to kupa roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 zróbmy tu głosowanie na najgorszych i najlepszych gm'ow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Same suche statystyki. A gdzie skandale, historie brudnych gierek, GMowie ruchający żony innych GMów, barwne historie o spaniu pod namiotem w nocy z 30 czerwca na 1 lipca przed willą superstara? A tak serio to fajna robota. Chociaż gdyby to było możliwe to fajnie byłoby zobaczyć np. piątki starterów jakie miały w danym sezonie drużyny albo chociaż składy finalistów, do tego co większe ruchy transferowe i FA. Oczywiście wiem, że to kupa roboty http://www.e-nba.pl/topic/5828-begm-free-agency-opracowanie-zbiorcze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Widzisz, Bogut, jesteśmy jak Zuckerberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Te początkowe deale były straszne Co jakiś czas przeglądam i zawsze się za głowę łapie co tam odchodziło. Trudne początki wielu z Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Te początkowe deale były straszne Co jakiś czas przeglądam i zawsze się za głowę łapie co tam odchodziło. Trudne początki wielu z Nas. No ja do tel pory nie mogę uwierzyć jak mogłem oddać swój tegoroczny pick za darmo i Drummonda tak tanio Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Te początkowe deale były straszne Co jakiś czas przeglądam i zawsze się za głowę łapie co tam odchodziło. Trudne początki wielu z Nas. Każdy z nas kiedyś zaczynał ;P Wielkie dzięki za zebranie tego wszystkiego Camby - ta historia piękna rzecz, aż łezka się w oku zakręciła dzięki wszystkim, którzy ją tworzyli i dalej ją twórzmy choć było kilka zawirowań, to ta gra jest po prostu świetna, rozwijająca umysł i nie wyobrażam sobie, żeby ot tak przestało to funkcjonować (te dyskusje, różne, czasem skrajne opinie, gorące głosowania, dni draftu, FA) dzięki za grę każdemu z osobna i grajmy dalej, bo zabawa jest świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 jako że moj pick z tego roku poszedl do BKN jak powinien, mozna oficjalnie porozdzielac moje picki na przyszle lata, pewne jest juz ze: 2019 2nd idzie do ATL, 2020 2nd podobnie 2021 idzie do Mavs edytowalem w waszych i swoim skladzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 ale nie chodzi o Ala Jeffersona? bo z tego co pamiętam to on został już zwolniony przez Kings nie został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Josh Hart - wykorzystuje opcje Al Jefferson - ma niegwarantowana umowe i na pewno bedzie zwolniony, Kings wyplaca mu gwarantowane 4 mln Został XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) został, pamietam ze Shevcu pisał, ze nie podejmuje opcji i zapłaci 4mln w przyszłym sezonie ale żegna go czule Josh Hart - wykorzystuje opcje Al Jefferson - ma niegwarantowana umowe i na pewno bedzie zwolniony, Kings wyplaca mu gwarantowane 4 mln Nie widzę tu nigdzie oficjalnie podjętej decyzji, tylko o planach Edytowane 19 Maja 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 nie wiem jaka bedzie ostateczna decyzja, ale imo jest jasno napisane ze zostal zwolniony, na przyszlosc doradzam powsciagliwosc w zwalnianiu graczy, bo teraz sytuacja jest mocno kontrowersyjna i jest to proba ugrania dodatkowych korzysci po czasie "na pewno zostanie zwolniony" - czas przyszły. "zwalniam jeffersona" czas teraźniejszy. no i nie ma go w temacie waiver wire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 W sumie dlatego po zrobieniu listy temat został przeze mnie zamknięty i miał być otworzony dopiero przy drafcie, bo to był pewnik, że ktoś się pospieszy, a przecież czas jest do 30 czerwca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 "na pewno zostanie zwolniony" - czas przyszły. "zwalniam jeffersona" czas teraźniejszy. no i nie ma go w temacie waiver wire. Dlatego że team option zostaja podjete lub odrzucone dopiero po drafcie wiec nie moglo byc czasu terazniejszego. Na pewno to na pewno, wiec sytuacja jest dziwna jesli dostales jeffersona w wymianie:) Trzeba ustalic czy mozna zmienic decyzje o to do konca draftu czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 ja mam pytanie odnośnie Player Option - kiedy głosowanie, po drafcie? Jeśli tak (jak w rl NBA), to trochę komplikuje wymiany i nasuwa się drugie pytanie - można wymieniać rookasów wybranych w czerwcu po podjęciu opcji od razu czy jakoś trzeba poczekać? Bo z tym ostatnio był problem... Osobiście uważam, że dla uproszczenia gry lepiej by było, gdybyśmy głosowali na PO przed draftem i uniknęli komplikacji. Wiele tych wyborów jest oczywistych, więc nie powinno być problemu, trzeba by było tylko wprowadzić przepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi