ozzy110 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ty @LAF a to przypadkiem nie ty to zacząłeś. Ja odpowiedziałem na twoje wyciąganie pojedynczych spotkań 6 godzin temu, LAF napisał: @january może zechcesz skomentować linijkę Butlera i jego 35 % FG w ostatnim meczu ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 4 minuty temu, january napisał: So? Butler to nie jest shooter i znając swoje zalety i wady nie podpala się jak Tatum, który musi sobie mecz po meczu poceglić, tylko atakuje kosz, więc finalnie Jimmy mimo jak dotąd słabszego trymestru i tak jest znacznie bardziej efektywnym (bodajże 55>52 ts) graczem. O pozostałych aspektach (defensywa, playmaking) nie wspominając. akurat w obronie Tatum gra zajebisty sezon, wiec nie wiem co próbujesz tutaj sprzedać, joninjak 3%TS nazywasz czymś znacznie lepszym, to cóż, pisz tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 nie, 3% poniżej TS55 to jest coś znacznie gorszego, gdyby butler mial 60, nie byłoby mowy o ceglącym Tatumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie, 3% poniżej TS55 to jest coś znacznie gorszego, gdyby butler mial 60, nie byłoby mowy o ceglącym Tatumie Byku to jest różnica jednego trafionego/spudłowanego rzutu na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, january napisał: So? Butler to nie jest shooter i znając swoje zalety i wady nie podpala się jak Tatum, który musi sobie mecz po meczu poceglić, tylko atakuje kosz, więc finalnie Jimmy mimo jak dotąd słabszego trymestru i tak jest znacznie bardziej efektywnym (bodajże 55>52 ts) graczem. O pozostałych aspektach (defensywa, playmaking) nie wspominając. Butler ma 59, tatum 53, Westbrook 50. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Byku to jest różnica jednego trafionego/spudłowanego rzutu na mecz Byku, nie wiesz o czy mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Byku, nie wiesz o czy mówisz no właśnie chyba Ty nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: no właśnie chyba Ty nie wiesz baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: baw się dobrze 3% różnicy w TS w przypadku Tatuma i jego próbie 21 rzutow na mecz to jest różnica 1 oddawanego rzutu mniej na mecz (nawet nie musiałby być on trafiony), jakby był trafiony, to w zależności od tego czy 2punktowy czy 3punktowy to byłoby około 5% wyższy procent i rozumiem ze wtedy z ceglanego Tatuma zmieniłby się w dobrego strzelca. Będę bawił się dobrze na pewno bo już blisko do Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: 3% różnicy w TS w przypadku Tatuma i jego próbie 21 rzutow na mecz to jest różnica 1 oddawanego rzutu mniej na mecz (nawet nie musiałby być on trafiony), jakby był trafiony, to w zależności od tego czy 2punktowy czy 3punktowy to byłoby około 5% wyższy procent i rozumiem ze wtedy z ceglanego Tatuma zmieniłby się w dobrego strzelca. wstaw sobie to w sygnaturke najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: wstaw sobie to w sygnaturke najlepiej lol, to zacznij używać statystyk które rozumiesz wzór TS to nie jest E=mc2 by wymagał specjalnych zdolności by go zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: lol, to zacznij używać statystyk które rozumiesz wzór TS to nie jest E=mc2 by wymagał specjalnych zdolności by go zrozumieć nie wiem jak to skomentować, ja nie chciałem wchodzić jakby w taką interakcje, ale sam się wystawiasz, a jak chcę zakończyć, to mi piszesz, że się mam czegoś uczyć, weż przeczytaj z 15 razy co Ty tam napisałeś, moze to da efekt, ale jak nie da, to już mi nie pisz, że przrcież wszystko rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: 3% różnicy w TS w przypadku Tatuma i jego próbie 21 rzutow na mecz to jest różnica 1 oddawanego rzutu mniej na mecz (nawet nie musiałby być on trafiony) Weź to jeszcze raz przeczytaj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 40 minut temu, LAF napisał: Tatum gorszy obrońca z DRTG 110 od Butlera 114 Jokić ma 105, czyli po MVP szukjue się dpoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Jokić ma 105, czyli po MVP szukjue się dpoty? dpoy to bez beki mobley w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 13 minut temu, january napisał: nie masz odpowiedzi na ten argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, LAF napisał: Dyskusja nie toczy się na temat DPOTY ; ] ej no jak nie, 10 punktów od Butlera lepiej, elitarna obrona jest z Jokiem na parkiecie i potwierdzają to nie tylko staty, jak i również mój nieomylny, zawsze obiektywny eye test Edytowane 22 Stycznia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 8 minut temu, LAF napisał: Nikt nie zabrania Tobie uważania , że Jokić to DPOTY ; mocno wątpliwe, gdyż wcale tak nie uważam, dopracujcie na zarządach te cyferki jednak Chicago Bulls guard Alex Caruso has suffered a fractured right wrist and will likely need surgery, sources tell ESPN. The injury occurred after a fall following a flagrant foul from Milwaukee’s Grayson Allen on Friday night. no... to Wy sie bawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Przeproscie @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 22 minuty temu, człowiek...morza napisał: Przeproscie @MarcusCamby Nie mam za co. Dajesz kogokolwiek do dobrego systemu i składu i robi robotę. Smith też dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi