RonnieArtestics Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 12 minut temu, ignazz napisał: San Antonio Spurs pozyska weterana Ale musi być hardy jak Hasłem, a drugiego takiego nie znajdziesz w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) jol prosze o przedluzenie okienka do 6 stycznia jol za 2h wylatuje, 6 stycznia wracam. neta brak i wazniejsze sprawy na glowie mam sporo transferow wykonanych, ktoruych nie bede mial w tym czaasie jak potwierdzic, a i wiele w negocjacji 6 stycznia akurat święto, wszystkim bedzie latwiej negocjowac cos jeszczde. mysle, ze dzionek nikogo nie zbawi. tera dpiero ogarnalem, ze w terminarzu niby do 5 transfery pozdr Edytowane 2 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Poszedł bym na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Godzinę temu, january napisał: Wood i KPJ jakie cancery. Mam dziwne przeczucie że kultura organizacji @karpik Dallas mavericks nie pozwoli na takie sytuację i wood zostanie z powodu swojego zachowania wymieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 22 minuty temu, fluber napisał: Mam dziwne przeczucie że kultura organizacji @karpik Dallas mavericks nie pozwoli na takie sytuację i wood zostanie z powodu swojego zachowania wymieniony Lubię chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) @Eld ustawiles otwarcie tematu z wymianami na luty zamiast na styczeń:) Zaledwie 20 głosów się uzbierało, bardzo słabo Edytowane 2 Stycznia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Swoją droga biorąc pod uwagę ze to weekend noworoczny, imprezy, spotkania, kac itp - może Rada przesunie termin do jutra na zamknięcie głosowania? ludzie jutro w pracy może ogarną i będzie więcej niż te 20glosow bo to trochę mało… @cvbe @ozzy110? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Godzinę temu, fluber napisał: @Eld ustawiles otwarcie tematu z wymianami na luty zamiast na styczeń:) Zaledwie 20 głosów się uzbierało, bardzo słabo Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, january napisał: Wrzuciłem punkty karne za opisy i głosowania + kary, które już się pojawiły. Niestety jest dość dramatycznie (20/29 głosów, 18/29 opisów w terminie), martwi zwłaszcza zerowa aktywność kilku GMów... Ja jakby co lece na dwa etaty aktualnie i nie miałem czasu w ogóle na NBA. W następnym okienku powinno być już spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @LeweBiodroSmoka Głosy na Warriors i Lakers do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: @LeweBiodroSmoka Głosy na Warriors i Lakers do poprawy jush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 7 godzin temu, cvbe napisał: Komunikat 56: Głosowanie w pierwszym trymestrze zostaje przedłużone o 24h ze względu na małą liczbę oddanych głosów. Temat głosowania jest otwarty, koniec 03.01 o 23.59. @january dla porządku - może te punkty karne za szybko wstawiłeś za brak głosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 29 minut temu, january napisał: Nie;) Jak nie skoro Rada przesunęła termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 58 minut temu, ozzy110 napisał: Komunikat 57: Od 6 stycznia do 7 stycznia będzie czas na oferowanie kontraktów wolnym agentom 8 - 12 stycznia głosowanie W dniu 2.01.2022 o 00:53, człowiek...morza napisał: jol prosze o przedluzenie okienka do 6 stycznia jol za 2h wylatuje, 6 stycznia wracam. neta brak i wazniejsze sprawy na glowie mam sporo transferow wykonanych, ktoruych nie bede mial w tym czaasie jak potwierdzic, a i wiele w negocjacji 6 stycznia akurat święto, wszystkim bedzie latwiej negocjowac cos jeszczde. mysle, ze dzionek nikogo nie zbawi. tera dpiero ogarnalem, ze w terminarzu niby do 5 transfery pozdr Cudownie... ‐-------------------------------------------- To ktoś jest wstanie rozpisać daty do kiedy są transfery, czy przedłużenie o 24h to aby nie za mało? Co z FA, TW. --------------- Jak Rada czegoś nie wymyśli to mój deal po Wooda, Karpia po Davisa leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 29 minut temu, Eld napisał: Cudownie... ‐-------------------------------------------- To ktoś jest wstanie rozpisać daty do kiedy są transfery, czy przedłużenie o 24h to aby nie za mało? Co z FA, TW. --------------- Jak Rada czegoś nie wymyśli to mój deal po Wooda, Karpia po Davisa leżą. CM 2h temu był na forum, spokojnie mogliście to ogarnąć - poza wydłużeniem terminu głosowania (kary za spóźnienie zostają @Szulim), reszta pozostaje bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: CM 2h temu był na forum, spokojnie mogliście to ogarnąć - poza wydłużeniem terminu głosowania (kary za spóźnienie zostają @Szulim), reszta pozostaje bez zmian. spoko, generalnie myślę że nikt się nie obrazi jak termin okienka będzie do 6.01 - 3dni to nie jest jakoś dużo, a ten 6.01 akurat wolny dzień można na spokojnie podobijać deale może jako Rada jednak przychylicie się do tej zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Godzinę temu, january napisał: Nie;) CambyGOAT opowiada się za świąteczną amnestią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 12 godzin temu, Szulim napisał: Swoją droga biorąc pod uwagę ze to weekend noworoczny, imprezy, spotkania, kac itp - może Rada przesunie termin do jutra na zamknięcie głosowania? ludzie jutro w pracy może ogarną i będzie więcej niż te 20glosow bo to trochę mało… @cvbe @ozzy110? 4 minuty temu, Szulim napisał: spoko, generalnie myślę że nikt się nie obrazi jak termin okienka będzie do 6.01 - 3dni to nie jest jakoś dużo, a ten 6.01 akurat wolny dzień można na spokojnie podobijać deale może jako Rada jednak przychylicie się do tej zmiany? Przedłużcie bo w dni wolne nikt nie ma do tego głowy:) Przedłużcie bo będzie wolne to każdy będzie miał czas:) Można ustawić dowolny termin i zawsze będzie grupa robiących na ostatnią chwilę, która będzie potrzebowała dnia dłużej. Ludzie handlują już graczami, którzy rozegrali 10 spotkań w 2 trymestrze, bo tak rozciągamy terminy wszystkiego, a 1/3 i tak się nie wyrabia. Przedłużanie terminów w niczym nie pomoże, tylko pogłębi problem, bo skończy się to mniej więcej tak: PRZECIEŻ OSTATNIO PRZEDŁUŻYLIŚCIE I NIE BYŁO PUNKTÓW KARNYCH, DLACZEGO SIĘ UWZIĘLIŚCIE NA MÓJ TEAM, DLACZEGO UWZIĘLIŚCIE SIĘ NA MNIE, JESTEŚCIE BEZNADZIEJNĄ RADĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 ja tu tylko staram się aby beGM nie umarło za pół roku jeśli @człowiek...morza zgłosił zawczasu że ma wyjazd służbowy i online będzie bardziej w czwartek to czemu nie dać tego dnia? mi to wisi, bo jak mam z nim jeden deal, który jak nie wejdzie to mam alternatywnie przygotowaną drugą opcję, ale taki @karpik czy @Eld co z nim negocjowali dość długo to już chyba bardziej poszkodowani bedą niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 11 minut temu, MarcusCamby napisał: CambyGOAT opowiada się za świąteczną amnestią. inna sprawa, że cm mógł już przyklepać wirtualnie te dwa deale i nie byłoby problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi