karpik Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 28.07.2021 o 22:00, cvbe napisał: Głosowanie jest obowiązkowe i trwa od dziś do Piątku 31 Lipca, g. 23:59. Do kiedy jest głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 4 godziny temu, karpik napisał: Do kiedy jest głosowanie? Nie mam tyle neta, ale wstawilbym tu mema z "you only had one job". Do soboty oczywiście, już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 17 godzin temu, mac napisał: a co ja mam do tego ? Będziesz jego następcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Cytat Westbrook talked about how his only intention is to return home to Los Angeles and become a champion. James and Davis talked about changing positions, playing more minutes at power forward and center, respectively, to accommodate Westbrook. Ale jak to Davis na centrze??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!! on przeciez nie lubi!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @Eld lub @january odblokujcie Waiver Wire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Godzinę temu, karpik napisał: @Eld lub @january odblokujcie Waiver Wire. Już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 31 minut temu, karpik napisał: Mavs zwalniają Patty Millsa. Tam żadnej gwarantowanej kasy nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 6 godzin temu, ozzy110 napisał: Tam żadnej gwarantowanej kasy nie ma? Nie ma, Jordana Poole po prostu nie zwalniam jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 A w ogóle to: W dniu 22.07.2021 o 19:21, ignazz napisał: Szacun na dzielni. Twój głos w nowym sezonie powinien liczyć się podwójnie. Za wygranie typera. No więc do rzeczy. Raz jeszcze Heat w 7. 11 godzin temu, karpik napisał: Nie ma, Jordana Poole po prostu nie zwalniam jakby co. A masz zamiar, czy czekasz jeszcze z decyzją? 20 godzin temu, january napisał: "Check finansowy 20/21" - w kontekście potencjalnego rozjeżdżania się kontraktów. Jako liga wydawaliśmy na pensje łącznie około 35-40 mln mniej niż zespoły w RL, czyli średnio o około 1,2-1,3 mln mniej na zespół. Czyli tu tragedii nie było. Za to liczba rozdawnanych player option na lewo i prawo nam wzrosła, a po tym FA znów pobijemy rekord. UNG i TO to może się parę razy pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 6 minut temu, Eld napisał: A w ogóle to: Za wygranie typera. No więc do rzeczy. Raz jeszcze Heat w 7. A masz zamiar, czy czekasz jeszcze z decyzją? Za to liczba rozdawnanych player option na lewo i prawo nam wzrosła, a po tym FA znów pobijemy rekord. UNG i TO to może się parę razy pojawi. Ale wiesz że jak chcesz podjąć gwarancję umowy to po prostu możesz nic nie robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) 4 godziny temu, ozzy110 napisał: Ale wiesz że jak chcesz podjąć gwarancję umowy to po prostu możesz nic nie robić? Wiem. ------------ Z innej beczki - od kilku miechów co jakiś czas uzupełniam Wam zakładkę FA 2021. Zakładka ma charakter orientacyjny ale wydaje mi się, że wszystkie najważniejsze nazwiska wraz z podziałem na pozycję tam są. Również są zaznaczeni RFA. Przed chwilą sprawdzałem, ale oczywiście mogłem się gdzieś walnąć. Mam nadzieję, że będzie pomocna. A kto wie, może ktoś się o jakieś tiery FA pokusi? ------------------------------- Edytowane 31 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Dwóch z T2 można od razu odpuścić za to Porter chętnie znajdzie nowy zespol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 29 minut temu, ozzy110 napisał: Z wielkim bólem serca nie oferuję QO pięknemu Francuzowi Pełne imię i nazwisko poproszę bo jeszcze pomyślę, że chodzi o Briggite Macron. 13 minut temu, january napisał: T1: Lillard, Beal, Bam(R), Jrue, Randle, LaVine T2 (backcourt): Hayward, Conley, DeRozan, Warren, Ball(R), Trent(R), Powell, Dinwiddie, D.Robinson(R) T2 (frountcourt): Capela, B.Lopez, Isaac(R), Wood, Nurkic, Porter Oj świnka skarbonka dostanie w łeb. Zapomniałeś o jednym z frontcourtu, ale to nie szkodzi. I tak jest już u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Pełne imię i nazwisko poproszę bo jeszcze pomyślę, że chodzi o Briggite Macron. No przecież napisałem, że osobnikowi płci męskiej No, ale niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 31 minut temu, ozzy110 napisał: No przecież napisałem, że osobnikowi płci męskiej No, ale niech będzie Już kiedyś zrboiłęm dym o Time Lorda. Nie chcę powtórki, no chyba, że chcesz Macronowi ja odbić? Napisz jej eska, że jesteś GMem Detroit Pistons to będzie majtki przez głowę ściągała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A ja mam coś zrzucić? Poza kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 2 godziny temu, ignazz napisał: A ja mam coś zrzucić? Poza kg Nic. Masz wszystko z głowy. TO, QO, TW, UNG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A kiedy mogę wrzucić do dead money gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Kilkanaście osób ma jeszcze do podjęcia decyzje szczególnie z two-way playerami i QO ( tematy oznaczone zielonymi gwiazdkami z lewej strony ) i sam jeden @karpik z UNG trzyma mnie do końca, abym siedział do północy i wtedy dopiero mógł zamknąć temat bo brakuje mi tylko jego decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 2 godziny temu, ignazz napisał: A ja mam coś zrzucić? Poza kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi