ignazz Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Zrobiłem upade tych dwóch wymian aby wiedzieć do kogo uderzyć w dniu draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 8 minut temu, ignazz napisał: Zrobiłem upade tych dwóch wymian aby wiedzieć do kogo uderzyć w dniu draftu Bardzo miło z Twojej strony. Gdybyś miał czas dbać o to na bieżąco jako Rada mielibyśmy kolejną rzecz z głowy. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 @Regis i @BMF Panowie - Waszych dwóch głosów brakuje nam do zamknięcia tematu player option. Będziemy wdzięczni za w miarę szybką reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Eld napisał: Komunikat 36: --------------------------- Panowie, poniżej istotna informacja dla Was bo raz częściej widzę w PM pomysły na stretch provision. Zgodnie z punktem CBA nr 64 może robić waive and stretch tylko 31 Sierpnia tego roku. To jest deadline w normalnym sezonie rozpoczynającym się 1 lipca, my startujemy w tym roku 2 sierpnia, więc deadline na stretch na pewno zostanie też o miesiąc przedłużony. Finały też powinny być rozstrzygnięte najpóźniej 1 sierpnia, bo to ostatni dzień sezonu. Edytowane 18 Lipca 2021 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 1 godzinę temu, karpik napisał: To jest deadline w normalnym sezonie rozpoczynającym się 1 lipca, my startujemy w tym roku 2 sierpnia, więc deadline na stretch na pewno zostanie też o miesiąc przedłużony. Finały też powinny być rozstrzygnięte najpóźniej 1 sierpnia, bo to ostatni dzień sezonu. Na razie nie znalazłem oficjalenego komunikatu. Jak znajdę to oczywiście w stosowny sposób poinformuję wszystkich o tym. Kalendarz na stronie NBA jeszcze nic o tym nie mówi, a na razie rozpisane są szczegóły dotyczące draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Drodzy Panowie @BMF i @Regis, czy mogę Was bardzo prosić o oddanie ostatnich głosów na graczy z Player Option do wieczora? Brakuje nam tylko Was dwóch abyśmy temat mogli uznać w pełni za zamknięty, a Wasze głosy w przypadku niektórych graczy wciąż mogą okazać się decydujące. Wspomnę również, że @ozzy110 zaczął już walczyć z moratorium i z cap holdami i brak Waszych głosów blokuje mu po prostu pracę. Będziemy naprawdę zobowiązani jak uczynicie to w miarę szybko. Dla ułatwienia podaje Wam szablon nawet tutaj i możecie swobodnie zagłosować tutaj. Później przeniosę Wasze posty w odpowiednie miejsce: SZABLON: Derrick Favors - Celtics (19M) - TAK/NIE Patrick Beverley - Celtics (11,6M) - TAK/NIE Al-Farouq Aminu - Celtics (11,2M) - TAK/NIE Richaun Holmes - Nets (13,5M) - TAK/NIE Seth Curry - Bucks (11M) - TAK/NIE Avery Bradley - Knicks (3M) - TAK/NIE Trey Burke - Burke (3M) - TAK/NIE Rajon Rondo - 76ers (1,8M) - TAK/NIE Jabari Parker - Bulls (10M) - TAK/NIE Jordan Clakson - Kings (6M) - TAK/NIE Rodney Hood - Celtics (19M) - TAK/NIE Josh Richardson - Pistons (15M) - TAK/NIE Kevon Looney - Jazz (7M) - TAK/NIE Facundo Campazzo - Pacers (5,6M) - TAK/NIE Daviid Nwaba - Pacers (1,8M) - (TAK/NIE Langston Galloway - Pacers (1,8M) - TAK/NIE Gordon Hayward - Bucks (40,5M) - TAK/NIE Ed Davis - Nets (1,8M) - TAK/NIE DeAndre Bembry - Hawks (1,8M) - TAK/NIE TJ McConell - Hawks ( 1,8M) - TAK/NIE T.J. Warren - Hornets (10M) - TAK/NIE J.J Redick - Hornets (10M) - TAK/NIE Tomas Satoransky - Heat (10M) - TAK/NIE Bobby Portis - Portis (6M) - TAK/NIE Kyle Lowry - Magic (32,8) - TAK/NIE Khem Brich - Magic (2,5M) - TAK/NIE JaKarr Sampson - Wizards (1,8M) - TAK/NIE Tony Bradley - Wizards (1,8M) - TAK/NIE Rondae Hollins-Jefferson - Wizards (1,8M) - TAK/NIE Pat Connaughton - Wizards (1,8M) - TAK/NIE Goran Dragić - Rockets (10M) - TAK/NIE DeMarcus Cousins - Rockets (4,8M) - TAK/NIE Brad Wanamaker - Rockets (1,8M) - TAK/NIE Trey Lyles - Spurs (8,6M) - TAK/NIE Jrue Holiday - Nuggets (24M) - TAK/NIE Will Barton - Nuggets (16M) - TAK/NIE Cedi Osman - Nuggets (4,1M) - TAK/NIE Tristan Tompson - Nuggests (4M) - TAK/NIE Julius Randle - Thunder (14M) - TAK/NIE Norman Powell - Thunder (11,1M) - TAK/NIE Jusuf Nurkić - Thunder (10M) - TAK/NIE Reggie Bullock - Bucks (5M) - TAK/NIE Zach LaVine - Warriors (11,8) - TAK/NIE Moe Harkless - Warriors (3,8M) - TAK/NIE Damian Jones - Warriors (1,6M) - TAK/NIE Nicolas Batum - Lakers (1,8M) - TAK/NIE Al Horford - Cavaliers (15M) - TAK/NIE Harrison Barnes - Suns (15M) - TAK/NIE Ish Smith - Wizards (1,8M) - TAK/NIE Lou Williams - Knicks (1,8M) - TAK/NIE Gabriel Deck - Knicks (1,5M) - TAK/NIE Andre Drummond - Bucks (1,8M) - TAK/NIE Taj Gibson - Warriors (1,8M) - TAK/NIE Jake Layman - Clippers (3,6M) - TAK/NIE Meyers Leonard - Celtics (1,8M) - TAK/NIE Eric Gordon - Rockets (7M) - TAK/NIE Kentavious Caldwell-Pope (3,15M) - TAK/NIE LaMarcus Aldrige - Pacers (24,9) - TAK/NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 No @BMF@Regis wpisywać bo zabiorę wam po 1st picku i wymienię je sobie na jakiegoś fajnego grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Wieczorem zagłosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Teraz, BMF napisał: Wieczorem zagłosuję. I sprawdź PMy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Czy ktokolwiek ma kontakt do Regisa? Już nie mówię nad prowadzeniem negocjacji, ale uzupełnienie Player Option to dla bardziej wnikliwych jakieś 6-8 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 2 godziny temu, BMF napisał: Wieczorem zagłosuję. Trzymam za słowo. Dobra. Robimy tak. Jak BMF zagłosuje, a żaden z głosów Regisa nie będzie zaważał na wyniku żadnego z graczy zamykamy PO. W Radzie sobie tylko jeden temat wrzucę, bo chyba więcej razy oznaczyłem Regisa aby zagłosować niż w ciągu ostatniego tygodnia padało w Krk. A padało średnio 2-3 razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Godzinę temu, Principe napisał: Potwierdzam oczywiście To teraz odpisuj na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) ELO MAM HOROM CURKIE, potrzebuje 1.4 mln w gotowce za ten sezon. dostalem nieslusznie kare za handlowanie jakims shitem (nie pameitam, chyba jakas gotowka), ktorym nie wiedzialem, ze nie mozna handlowac, bo zrobil to poprzednik, a nie bylo wpisame w arkuszu. dzieki temu kazdy z was dostal chyba 200 k za darmo. znajdzie sie tu jakis 7 chetnych, co mi te 200 k oddac? potrzebuje dla plynnosci w ksiegowosci ;V Ps. btw czy mi przypadkiem nie oddala 200 K juz sota? @Qcin_69 @mac i ktos jeszcze, @kolader chyba? Edytowane 19 Lipca 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 34 minuty temu, człowiek...morza napisał: Ps. btw czy mi przypadkiem nie oddala 200 K juz sota? @Qcin_69 @mac i ktos jeszcze, @kolader chyba? Ja nie przyjąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Nie wiem czy mogę oddać te 200k będąc na minusie kiedyś tam, ale jak mogę to oddaję, bo to generalnie była dziwna sprawa, a jak nie mogę, to poproszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 jeżeli tylko mogę to oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Jesli prawnie moge tez moge rzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Serce się raduje na widok tylu przyjaciół. Wysłane z mojego iPhone 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: Serce się raduje na widok tylu przyjaciół. Wysłane z mojego iPhone 6 I wszystko jasne. Kaska potrzebna na najnowszego Iphonea xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 55 minut temu, Pablo81 napisał: Jest to korekta pierwotnej wymiany, w której handlowałem pickiem, którego nie posiadam, a który jest w arkuszu. W arkuszu jest również u mnie pick Min/Sas worse '25, którego również nie posiadam. @Alonzo dzięki za czujność, @Eldbez kar proszę. Skoro sam wyłapałeś błąd i go od razu naprawiłeś, a nie skazałeś nas na poszukiwanie igły w stogu siana nie wyobrażam sobie sytuacji przyznania Ci jakiejkolwiek kary. Dodatkowo pochwalam oznaczenie mnie, że coś zostało zmienione. 3 godziny temu, Tecu napisał: Ja nie przyjąłem. 3 godziny temu, BMF napisał: Nie wiem czy mogę oddać te 200k będąc na minusie kiedyś tam, ale jak mogę to oddaję, bo to generalnie była dziwna sprawa, a jak nie mogę, to poproszę o info. 3 godziny temu, ignazz napisał: jeżeli tylko mogę to oddam. 2 godziny temu, Lucas napisał: Jesli prawnie moge tez moge rzucic Oczywiście, że możecie. Są to Wasze pieniądze i jednocześnie możecie i palić nimi w kominku, jak i wysłać do Knciks. @january tylko będzie musiał zrobić listę cash transactions co wróciło do Knicks i poprawić to jeszcze na sezon 2020/21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi