Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 2 godziny temu, elwariato napisał: posij mi to ci ulży fajne dramy macie A Tobie by nie ulżyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 7 godzin temu, january napisał: Pelicans Dobra, pokrótce: Obraz sytuacji: Pels idą w tank na sezon 21/22. Zapraszam do składania ofert:) Jak Pels idą w tank to ja w trybie natychmiastowym odchodzę z Rady - i to nie podlega żadnym dyskusją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Jak Pels idą w tank to ja w trybie natychmiastowym odchodzę z Rady - i to nie podlega żadnym dyskusją. Dlaczego. Obronić top 10 protected jest dosyć łatwo a warto gdzie w top 10 draftu 22 jest 7 rewelacyjnych podkoszowych. To będzie dojebany draft i ta decyzja pels jest jedyna słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Jak Pels idą w tank to ja w trybie natychmiastowym odchodzę z Rady - i to nie podlega żadnym dyskusją. No to jest próba osłabienia bezpośredniego rywala z zachodu. Ewidentny konflikt interesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @Alonzo spojrz na skład pels o co tu walczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 5 minut temu, Alonzo napisał: Jak Pels idą w tank to ja w trybie natychmiastowym odchodzę z Rady - i to nie podlega żadnym dyskusją. 2 minuty temu, ignazz napisał: Dlaczego. Obronić top 10 protected jest dosyć łatwo a warto gdzie w top 10 draftu 22 jest 7 rewelacyjnych podkoszowych. To będzie dojebany draft i ta decyzja pels jest jedyna słuszna 1 minutę temu, fluber napisał: No to jest próba osłabienia bezpośredniego rywala z zachodu. Ewidentny konflikt interesów. Po pierwsze to poprosiłem o unikanie zbędnej dyskusji w Media Rooom. 6 minut temu, Alonzo napisał: Jak Pels idą w tank to ja w trybie natychmiastowym odchodzę z Rady - i to nie podlega żadnym dyskusją. Następny... Sprawdź picki Pels a później rzucaj szantażami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @ignazz czy pels są w gorszej sytuacji niż Hornets dwa lata temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Teraz, ignazz napisał: @Alonzo spojrz na skład pels o co tu walczyć? Marcus nie tankuje - a więc Pels również nie. Ignazz - jak dla mnie tu nawet nie ma o czym dyskutować - albo jestem Radnym i mówię nie i c***, albo klakierem od podnoszenia ręki i świecenia za innych oczami. Pels powinni być pod zarządem Rady i Januarego, a nie tylko Januaraego. Od czego jest Rada w takiej sytuacji? Sorki Panowie - ale ja nawet nie zamierzam o tym dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Teraz, fluber napisał: @ignazz czy pels są w gorszej sytuacji niż Hornets dwa lata temu? To co zrobiłeś to było mistrzostwo świata. Wiec tak. Są w gorszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 9 godzin temu, fluber napisał: Ja tam się mogę zgodzić żeby Jasiek prowadził pels o ile bagley będzie nietykalny. Z szacunku do Marcusa Cambiego, Minnesota obiecuje nie być nigdy zainteresowana pozyskaniem w jakikolwiek sposób Bagleyem. #respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: To co zrobiłeś to było mistrzostwo świata. Wiec tak. Są w gorszej. Uważasz ze January jest gorszym gm-em ode mnie że nie mógłby zrobić playoffs z Pelicans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 To są ostatnie posty jakie przeniosłem z Media Room. Kolejne będę usuwał. 2 minuty temu, Eld napisał: To są ostatnie posty jakie przeniosłem z Media Room. Kolejne będę usuwał. @ignazz właśnie wywaliłem jeden Twój post. Prosiłem już dwa razy, za trzecim razem ostrzegłem, a Ty dalej tam piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 3 minuty temu, Eld napisał: To są ostatnie posty jakie przeniosłem z Media Room. Kolejne będę usuwał. @ignazz właśnie wywaliłem jeden Twój post. Prosiłem już dwa razy, za trzecim razem ostrzegłem, a Ty dalej tam piszesz. Bo mnie Alonzo radny zaczepił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 5 minut temu, Eld napisał: Następny... Sprawdź picki Pels a później rzucaj szantażami. Prześpijcie się z tym i jutro dacie znać. Pels nie tankują - wyraziłem się jasno i jak macie moje zdanie w d.. to trudno.. Wasza sprawa. ja sobie nie dam z gęby zrobić cholewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Prześpijcie się z tym i jutro dacie znać. Pels nie tankują - wyraziłem się jasno i jak macie moje zdanie w d.. to trudno.. Wasza sprawa. ja sobie nie dam z gęby zrobić cholewy Przespać to powinieneś się Ty i zastanowić i pogadać wcześniej z Januarym jaki ma plan, a później dopiero rzucać deklaracje. I nie rusza mnie Twój szantaż. Każdemu zawsze na takie coś odpowiadam w jeden sposób - zrobisz jak uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Ja uważam ze priorytetem jest dosyć łatwa obrona picku. Po co nam Rada jak ma to tak wyglądać. Prześpij się Zo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Teraz, cvbe napisał: W takiej sytuacji to nawet o tank łatwiej. Zarząd komisaryczy. Szukanie gm. Kibice zrozumieją ze w takich okolicznościach zespół zagrał ciut słabiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Mam pomysł, pozwólmy Januaremu tankować w Pels, ale bez dealu Ingram - Curry w LAL. Takie rozwiązanie jest myślę najbardziej sprawiedliwe i sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Ale o czym tu w ogóle dyskutować? Jak w NBA GM odchodzi to kolejny ma obowiązek podtrzymywać jego koncepcję? Czy wyjebane i robimy co uważamy na najlepsze? Jeśli @MarcusCamby chce wrócić do Pels to jestem na 100% pewien, że 29/29 innych graczy przyjmie go z otwartymi rękami. Jeśli nie to trzeba robić to co najlepsze dla organizacji a nie całować ziemię po której stąpał Marcus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi