ignazz Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Gdzie się podział ten temat o tych rezygnacjach? @Eld Zdjales go czy przenosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 14 minut temu, ignazz napisał: Gdzie się podział ten temat o tych rezygnacjach? @Eld Zdjales go czy przenosisz? Zdjąłem na czyjąś prośbę. @MMM2121 wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 11 minut temu, Eld napisał: Zdjąłem na czyjąś prośbę. @MMM2121 wyczyść skrzynkę. Jest już czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 ja bym zwolnil za ten deal @MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja bym zwolnil za ten deal @MMM2121 A znasz już jego całość? Póki to tylko ploty to wierzę, że to tylko podbijanie wartości w oczekiwaniu na top oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: ja bym zwolnil za ten deal @MMM2121 Na szczęście nie masz żadnej władzy nad nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: ja bym zwolnil za ten deal @MMM2121 W końcu głos rozsądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 4 minuty temu, MMM2121 napisał: W końcu głos rozsądku Głoś rozsądku to Ty masz na PM, a noe powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 41 minut temu, cvbe napisał: A znasz już jego całość? Póki to tylko ploty to wierzę, że to tylko podbijanie wartości w oczekiwaniu na top oferty znam 40 minut temu, Eld napisał: Na szczęście nie masz żadnej władzy nad nim. miales nie odpisywac na moje posty, a wkraczasz nawet gdy cie nei dotycza wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Minnesota w pełnym składzie, a Mavs bez swojego najważniejszego zawodnika, opisy chyba zbędne, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 2 minuty temu, mac napisał: Minnesota w pełnym składzie, a Mavs bez swojego najważniejszego zawodnika, opisy chyba zbędne, prawda? Oj, widzę poważne lekceważenie rywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 3 minuty temu, fluber napisał: Oj, widzę poważne lekceważenie rywala. nie lekceważenie, tylko chęć uniknięcia czegoś, czego najbardziej nie lubię w tej zabawie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 27 minut temu, mac napisał: nie lekceważenie, tylko chęć uniknięcia czegoś, czego najbardziej nie lubię w tej zabawie .. Masz na myśli opis, czy porażkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Masz na myśli opis, czy porażkę? Opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Teraz, mac napisał: Opis No cóż, możesz zrobić opis i uniknąć porażki lub nie zrobić opisu i nie uniknąć porażki. Skoro wolisz przegrać niż zrobić opis, to nie ma problemu:) Nie dość, że jest was dwóch, to jeszcze jednego opisu wam się nie chce zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 40 minut temu, człowiek...morza napisał: miales nie odpisywac na moje posty, a wkraczasz nawet gdy cie nei dotycza wtf Bo w przypadku MMM i Warriors jakim je stanie zastał dwa razy odwalił kawał zajebistej roboty. Raz unikając grubego hard capu, a dwa, podejmując walkę w tym roku. Dziwię się wszystkim którzy tego nie rozumią i dlatego będę stawał jako ja i jako radny w jego obronie. Nawet wobec Twoich zaczepek, a że język mam ostry oraz Ty też się w I rundzie PO popisałeś to oczekuj ripost jak będziesz takie pierdoły pisał. Możesz mnie od razu nazwac Eld, obrońca uciśnionych. Lata mi to koło ptaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 9 minut temu, mac napisał: Opis Zawsze można liczyć ze Karp podejdzie do sprawy honorowo i po prostu przyzna ze 4:1 po koleżeńsku dla Soty, a my to klepniemy, lub może tez walczyć i przegrać 0:4, w sumie mi to bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 6 minut temu, Eld napisał: Możesz mnie od razu nazwac Eld, obrońca uciśnionych. Lata mi to koło ptaka. najpierw ktos by musial byc uciesniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: można można. Ayton nosi dwa lańcuszki jako symbol dwóch GMów. Nice, dobrze też myślę oddają nasz swag. Very smooth and classy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Uwaga - dostałem nowe uprawnienia na forum i mam sprawdzić czy działają. Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi