Eld Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 8 minut temu, january napisał: Wymiany umów nie mają już wpływu na wynik finansowy. Wpływ mają tylko cash transactions. Dzięki za sprostowanie. Przeniosłem tutaj bo tam chcę mieć porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Powoli zbliża się nowy sezon, więc zaczną pojawiać się wiersze w arkuszu pod picki na rok 2028. Informuję tylko, że nie można nimi handlować, aż do rozpoczęcia nowego sezonu. Jest to trochę pracy więc będę sukcesywnie to rozkładał sobie w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @BMF zrób miejsce w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dajcie naszą tabelę draftową plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @karpik łap - przyda Ci się na WCF: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 3 godziny temu, Eld napisał: @karpik łap - przyda Ci się na WCF: Ktoś ogarnia czemu przez Firefoxa nie ładuje zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Ktoś ogarnia czemu przez Firefoxa nie ładuje zdjęć? U mnie jest ok. Coś Ci musi blokować, jakieś rozszerzenie zainstalowane, czy addon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 8 godzin temu, Eld napisał: U mnie jest ok. Coś Ci musi blokować, jakieś rozszerzenie zainstalowane, czy addon. I wszystko jasne. Facebook Container blokował mi ładowanie obrazów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 40 minut temu, Qcin_69 napisał: Minnesota- Lakers 4:1 Denver- Dallas 4:1 Miami-Cleveland 4:1 Orlando-76ers 3:4 Cycku nie możesz głosować na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Cycku nie możesz głosować na siebie. ja jestem Minnesota. W tym roku Możemy wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: ja jestem Minnesota. W tym roku Możemy wszystko. W beGM może, ale do zasad będziesz się stosował Misiu drogi czy Ci się to podoba czy nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, Eld napisał: W beGM może, ale do zasad będziesz się stosował Misiu drogi czy Ci się to podoba czy nie . wiadomka, Sota zawsze idzie ja rękę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 To może ja będę głosował? Bo ja nie mam z tym problemu, by nie głosować na swój zespół .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, mac napisał: To może ja będę głosował? Bo ja nie mam z tym problemu, by nie głosować na swój zespół .. ja głosuje po prostu obiektywnie, bez względu czy to na swój czy obcy zespół, nie kieruje się emocjami ani sympatia. Stad 4:1 wydaje mi się sensowniejsze niż te 4:3 rzucane po opisie Januarego, który był gorszy od Twojego. Nic nie poradzę, kłamie tylko w Kościele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: ja głosuje po prostu obiektywnie, bez względu czy to na swój czy obcy zespół, nie kieruje się emocjami ani sympatia. Stad 4:1 wydaje mi się sensowniejsze niż te 4:3 rzucane po opisie Januarego, który był gorszy od Twojego. Nic nie poradzę, kłamie tylko w Kościele. chodzi o zasady, jeśli był taki zapis, a myślę, że taki xxx ułatwia liczenie, to się trzeba dostosować i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 4 minuty temu, mac napisał: chodzi o zasady, jeśli był taki zapis, a myślę, że taki xxx ułatwia liczenie, to się trzeba dostosować i tyle. nie płacz tam, tylko pisz te opisy żebym nie musiał znowu ratować serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jeszcze dwa dni, nie licząc dzisiejszego, na głosowanie. Brakuje 10 głosów. Na razie nie chce mi się oznaczać kogo, ale sprężyć się tam proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Jeszcze dwa dni, nie licząc dzisiejszego, na głosowanie. Brakuje 10 głosów. Na razie nie chce mi się oznaczać kogo, ale sprężyć się tam proszę. No to jeszcze 8 głosów. Kto tam się obija prócz @LeweBiodroSmoka? Bo jakoś nadal mi się nie chce sprawdzać. Chyba @tangiers, @evitacre ( @Szulim weź go pogoń ), @Alonzo (?). O i @ozzy110 na pewno. Dwóch jakoś tak z pamięci nie mogę skojarzyć. Im wcześniej skończymy tym więcej czasu będzie na kolejne rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Z serii LAL vs MIN przeczytalem dopiero po 1 opisie GMow, wiec jeszcze nie zamierzam oddac glosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 7 minut temu, Eld napisał: Im wcześniej skończymy tym więcej czasu będzie na kolejne rundy. A jaka jest zaleta tego szybszego konca? Przez te popedzanie nie ma np Bux dalej, czego chyba wiekszosc zaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi