Lucas Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Oglądałem parę razy Heat, ale gdy ktoś oddał PIĘĆ RZUTÓW za 3 punkty to nie można napisać, że dodał trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Choć przyznam ze może zbytnio się podniecam Bamem i przesadzam. Teraz, Lucas napisał: Oglądałem parę razy Heat, ale gdy ktoś oddał PIĘĆ RZUTÓW za 3 punkty to nie można napisać, że dodał trójkę. Ok. Wycofuje zdanie i przyznaje się do zbytniego optymizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Pamiętam jak swego czasu było pompowanie balonika, że Drummond wypracował trójkę w offseason. Na początku sezon nawet próbował rzucać, a potem nawet totalnie odpuszczany i zachęcany do rzucania odpuścił ten element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Ok. Wycofuje zdanie i przyznaje się do zbytniego optymizmu. Szanuję za to, że potrafiłeś to napisać, bo nie każdy umie Bo jak przy takiej próbce uznalibyśmy, że Bam ma trójkę to Malik Beasley jako koszykarski GOAT to byłoby podobnie poważna teza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Teraz, Lucas napisał: Szanuję za to, że potrafiłeś to napisać, bo nie każdy umie Bo jak przy takiej próbce uznalibyśmy, że Bam ma trójkę to Malik Beasley jako koszykarski GOAT to byłoby podobnie poważna teza Wyglada na to ze obie trójki widziałem i pomyślałem wtf bo to był dwumecz z nets. Tam chyba razem z 80 punktów zrobił łącznie. Stad mylna teza. Edit. Wszystko wpadało i 67 razem w tym 41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 14 minut temu, january napisał: Postaram się klasycznie o każdym teamie coś napisać trochę przy głosowaniach/opisach, nie chcę o pojedynczych graczach zawczasu pisać, bo to bez sensu. O Thunder poproszę nie. Tak będzie lepiej dla nas obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Adebayo bardzo poprawił FT%, więc pewnie za jakiś czas dołoży trójkę, no, ale na razie to nawet Zion jest od niego większym zagrożeniem zza łuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 4 minuty temu, karpik napisał: Adebayo bardzo poprawił FT%, więc pewnie za jakiś czas dołoży trójkę, no, ale na razie to nawet Zion jest od niego większym zagrożeniem zza łuku Można się śmiać ale gość jest obecnie mocnym punktem naszych HOU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @Lucas @ignazz Nie wiem, co tam na to statsy, ale ja mam wrażenie, że Bam poprawił rzut z półdystansu - czuje się w tym elemencie zdecydowanie pewniej i przyszłościowo jak zrobi jeszcze ten krok lub dwa do tyłu, to te trójki spokojnie może dodać do swojego arsenału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: A LBS stoi sobie z boku i tylko uśmiecha się od ucha do ucha, bo w zasadzie to już pewne kto po T1 będzie miał 1 seed na Zachodzie, a pewnie i w całej lidze. Zrobi sobie dobrą przewagę. Choć Regis - skromnie, ale ja Ciebie jako słabego nie oceniam. 2/3 seed to na pewno po T1. Godzinę temu, ignazz napisał: Lewy po prostu cierpliwie budował swój skład i zbiera żniwa. Rakiety całkiem całkiem. U nas cicho poprzez słabe wyniki rl Miami o Adebayo. A on dołożył trójkę i gra po cichu mega mocny sezon. Beal choć ciut niżej go mam tez poprzez pryzmat rl Wizz nie błyszczy. A nasze Houston jest po prostu miażdżące. malo ktory sklad jest tak kompatybilny jak Lbs'a. brawo dla niego. teraz jeszcze ten toscan-anderson mocno zaatakowal. Godzinę temu, ignazz napisał: Mając w Miami strzelców dużo lepszych się nie wychyla ale on serio trenował. Godzinę temu, Lucas napisał: Oglądałem parę razy Heat, ale gdy ktoś oddał PIĘĆ RZUTÓW za 3 punkty to nie można napisać, że dodał trójkę. Godzinę temu, ignazz napisał: Choć przyznam ze może zbytnio się podniecam Bamem i przesadzam. Ok. Wycofuje zdanie i przyznaje się do zbytniego optymizmu. Bam dodał mid-range nie wiem jak to statystycznie wyglada, ale co heat ogladam to pare rzutow oddaje i wyglada to jak zagrozenie, a nie z dupy pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 22 minuty temu, january napisał: Mam tak na oko 10 tysięcy zajebistych shooterów. Ja niestety mam mniej . Oto 8 z 10 moich najważniejszych graczy z pozycji 1-4 i ich skuteczność. Pozostała dwójka nie wymieniona procentowo poniżej, marnie rzuca za trzy ale mają inne zadania. Cała poniższa ósemka oddaje równe 37 rzutów za 3. Najwięcej Brogdon, najmniej Rose z w/w. Procenty pogrubione to gracze s5. 43,3% 42,7% 40,2% 39,8% 38,7% 38,2% 37,1% 33,3% Ot taka ciekawostka i urywek tego co się znajdzie w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: oho, starzy znajomi widzę się wymieniają, powodzonka @Szulim gwarantuje aktywność, gra w różne fantasy już szmat czasu Bardzo mnie cieszy Twoja rekomendacja. No i przede wszystkim podziękowania dla @mac, który to dał mi cynk. W zasadzie to jemu powinniście dziękować, nie mnie. Ja Szulimowi tylko rozjaśniłem kilka kwestii i oczywiście jestem do jego dyspozycji w kwestii wszelakich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Mam nadzieję, że Eld zaznajomił Cię z pojęciem "kultura organizacji" Witamy na pokładzie! Jeszcze chyba nie, ale spokojnie, ja kulturalny człowiek jestem i postaram się szanować zawodników u mnie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Mam nadzieję, że Eld zaznajomił Cię z pojęciem "kultura organizacji" 42 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie mogłeś się wstrzymać trochę? Przykryłeś tym Szulimem mój trade z Blake Griffinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 21 minut temu, Szulim napisał: Dzięki panowie - witam wszystkich starych i nowych znajomych Ogólnie będę się jeszcze wdrażać w reguły tej gry pewnie przez jakiś czas natomiast myślę że ogarnianie wymian i finansów mam dobrze opanowane @cvbe zobaczymy - wiesz już jak lubię rotować składami slusze pomoca w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: slusze pomoca w razie czego. Polecam GMa, od odejścia LAFa nikogo- poza sobą- nie oszukał na wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 26 minut temu, MarcusCamby napisał: Mam nadzieję, że Eld zaznajomił Cię z pojęciem "kultura organizacji" Witamy na pokładzie! Przeciez Eld napisal ze go polecilem (a wiec manago top5 kultur wedle rankingu) wiec mozesz byc spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Polecam GMa, od odejścia LAFa nikogo- poza sobą- nie oszukał na wymianach dziękuję za rekomendację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 #Kyriego#wszyscy#lubią @Alonzo specjalnie dla Ciebie kolejny filmik z serii. A u Ciebie jak tam, Lowry dalej bije się z gordonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @SlaKB skrzynka! Przychodzę z odsieczą przyjacielu, workiem pełnym graczy i tytułem dla Bucks ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi