Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Spółdzielnia wie o 90% dealach jakie są negocjowane. Wie co oferują kluby, wie co jest na stole. To chyba mnie wykluczono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Alonzo napisał: Nie no - musi być chociaż kilku graczy, którzy mają jakąś zdefiniowaną rolę w drużynie. Nieopierzeni mało grający rookie to jeszcze nie jest core Całe s5 - Lowry/Mitchell/Oubre/Gordon/KAT - taki trzon przejąłem na początku sezonu 2018/19 irving/Leonard/Tucker/Davis/Plumlee/Carter/Dotson to core? Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Wszyscy już byli czy kogoś z nich sprowadzałeś? Cała piątka była - wymieniłem resztę graczy. Kuzma, Lamb, Noel - to chyba najlepsi z tych, których oddałem. 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: irving/Leonard/Tucker/Davis/Plumlee/Carter/Dotson to core? Skłócony, ale core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Alonzo napisał: Skłócony, ale core jo, pewnie dlatego ze sa skloceni, zdecydowali sie byc ze soba razem na co najmniej kolejne 3 lata w tym sek, ze skoro przedlizyli kontrakty, powinienes wziac to na klate i sie dostosowac (gdyby byli skloceni, by nie przedluzyli). Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: Cała piątka była - wymieniłem resztę graczy. Kuzma, Lamb, Noel - to chyba najlepsi z tych, których oddałem. No to w ładnym stanie przejąłeś ten zespół 5 minut temu, człowiek...morza napisał: irving/Leonard/Tucker/Davis/Plumlee/Carter/Dotson to core? Dla mnie Irving-Leonard-Davis. Reszta to dodatki. Owszem mają swoją konkretną rolę, ale dzisiaj są, a jutro ich może nie być. Btw, Leonard gra jako 2, a Tucker jako 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Braveheart22 napisał: No to w ładnym stanie przejąłeś ten zespół Dla mnie Irving-Leonard-Davis. Reszta to dodatki. Owszem mają swoją konkretną rolę, ale dzisiaj są, a jutro ich może nie być. Btw, Leonard gra jako 2, a Tucker jako 3? no w zeszlym sezonie leonard gral w teorii jako 2. ale to przywiazanie do pozycji jest już przeżytkiem. a tucker to typowa trojka badz czworka. bez znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: no w zeszlym sezonie leonard gral w teorii jako 2. ale to przywiazanie do pozycji jest już przeżytkiem. Niby tak, ale wiesz, np. taki Tucker to zaczął być doceniany dopiero jak w rockets go przesunęli na 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Niby tak, ale wiesz, np. taki Tucker to zaczął być doceniany dopiero jak w rockets go przesunęli na 4. nie wiem, a nawet rzekłbym, że sie kompletnie nie zgadzam. bo tucker od początku kariery to bdb roles, a przez wiekszosc kariery gral jako sf. nie wiem moze nie pamietasz. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Pamiętam, nawet chyba miał epizody jako SG xd Wiadomo, że łatwiej się ocenia te ostatnie sezony, które naturalnie lepiej się pamięta, ale imho Tucker jako 4 > Tucker jako 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: ale imho Tucker jako 4 > Tucker jako 3 bujda na obu jest tak samo efektywny. za bardzo przywiazujesz sie do pozycji. jalowa dyskusja Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 7 minut temu, Braveheart22 napisał: No to w ładnym stanie przejąłeś ten zespół Dlatego nie zmieniałem s5 choć Oubre był jeszcze w Wizards i dopiero wtedy zaczął iść w górę (choć nie u nas ) 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Niby tak, ale wiesz, np. taki Tucker to zaczął być doceniany dopiero jak w rockets go przesunęli na 4. ja PJ Tuckera cenię od jego pierwszego sezonu w Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: ja PJ Tuckera cenię od jego pierwszego sezonu w Suns Ja też. Są jeszcze na ogólnym moje posty, gdy nazywałem go najbardziej niedocenianym obrońcą ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: bujda na obu jest tak samo efektywny. za bardzo przywiazujesz sie do pozycji. jalowa dyskusja Ja po prostu w najbardziej optymalnym ustawieniu widzę go u Ciebie na 4, ale rozumiem, że wtedy forum Cię zje, bo AD nie lubi za dużo na centrze grać, szczególnie w rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 5 godzin temu, january napisał: Ogólnie jak coś ja nie mam żadnych dowodów etc na to co @człowiek...morza napisał. Choć te wymiany @elwariato, który bez urazy sam pisał, że nie wie kto to Mikal Bridges, a w simce na wymianach dał się zbyt wiele razy orżnąć są podejrzanie dobre Rozumiem że fakt iż deal wrzuca qcin a oficjalnie gm-owie wolves i jazz nawet nie ogarniają że muszą go potwierdzić żeby przeszedł to nie są wystarczające wskazówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 11 minut temu, fluber napisał: Rozumiem że fakt iż deal wrzuca qcin a oficjalnie gm-owie wolves i jazz nawet nie ogarniają że muszą go potwierdzić żeby przeszedł to nie są wystarczające wskazówki? No Warit jest w pracy miał się wyrobić ale nie zdążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 51 minut temu, fluber napisał: Rozumiem że fakt iż deal wrzuca qcin a oficjalnie gm-owie wolves i jazz nawet nie ogarniają że muszą go potwierdzić żeby przeszedł to nie są wystarczające wskazówki? Przecież sie wypowiadalem nawet po dealu.. Tak czy siak potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: Przecież sie wypowiadalem nawet po dealu.. Tak czy siak potwierdzam Dopytaj qcina kiedy i gdzie to robić żeby się liczyło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Knicks stać na kolejną kare?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Knicks stać na kolejną kare?? Nets stać na pewno, z Knicks może być ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Nets stać na pewno, z Knicks może być ciekawiej niech Camby sie odezwie, puscimy żone z torbami, a hajsikiem sie podzielimy (moja dola pojdzie na kare kyriego ) xd Edytowane 11 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi