fluber Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 8.02.2020 o 15:42, Qcin_69 napisał: Lillard król, jego nie trzeba wpisywać żeby wiedzieć ze jest nietykalny Oj czasem Ci się coś wymsknęło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 3 minuty temu, fluber napisał: Oj czasem Ci się coś wymsknęło:) XD pewnie jakieś 60 punktów wtedy rzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Pod względem dotrzymywania słowa i zaufania: Lakers, 76ers >>>> reszta teamów >>>> Blake Griffin zapewniający Marcusa, że rozegra cały sezon >>>> ja mówiący, że od jutra rzucam palenie >>>> PKP i jego punktualność 30 lat temu >>> Rząd >>>> moja ex >>>> . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >>>>>> Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 godzinę temu, Eld napisał: Pod względem dotrzymywania słowa i zaufania: Lakers, 76ers >>>> reszta teamów >>>> Blake Griffin zapewniający Marcusa, że rozegra cały sezon >>>> ja mówiący, że od jutra rzucam palenie >>>> PKP i jego punktualność 30 lat temu >>> Rząd >>>> moja ex >>>> . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >>>>>> Wolves Śmiechlem Wzialbym nawet na powaznie, jakby wypisał to ktoś kto ma jakieś dokonania na polu bycia GMem a póki co to zespół tańca ludowego z Konecka podczas pielgrzymki na Jasna Górę prowadził się lepiej niż Boston czy Thunder Elda- a warto zauważyć ze 3 panny wróciły stamtąd w ciąży, co jest imponującym wynikiem jak na 9 dziewczyn przed menopauza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Śmiechlem Wzialbym nawet na powaznie, jakby wypisał to ktoś kto ma jakieś dokonania na polu bycia GMem a póki co to zespół tańca ludowego z Konecka podczas pielgrzymki na Jasna Górę prowadził się lepiej niż Boston czy Thunder Elda- a warto zauważyć ze 3 panny wróciły stamtąd w ciąży, co jest imponującym wynikiem jak na 9 dziewczyn przed menopauza:) Też śmiechłem i nawet dałem lajka! Nie to co Ty. Boston Elda, wprawdzie po jego odejściu, but still, zrobił historyczny wynik osiągając SECF po raz pierwszy w historii klubu w beGM. Ani poprzednikom, ani następcy się to później nie udało. A Thunder to pod moimi władzami ogarnięta finansowo drużyna, utrzymany core z zeszłego sezonu i rozwój, a nie przerzucanie Lillardami tej ligi jak workami ziemniaków na promce w biedronce. Wstyd. Po prostu wstyd tak Damiana potraktować. Przynajmniej chłopak ma lepszą pogodę w Toronto niż w Ciechocinku Minneapolis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Damian sam prosił o wymianę bo chciał dołączyć do swojego psiapsióła McColluma nie mogłem mu odmówić bycia pierwsza opcja na co nie miał szans w wielkiej Socie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Damian sam prosił o wymianę bo chciał dołączyć do swojego psiapsióła McColluma nie mogłem mu odmówić bycia pierwsza opcja na co nie miał szans w wielkiej Socie A tyle się naczytałem o kulturce Wolves. Przecież zamiast spuszczać w kiblu Damiana, można było poczynić starania aby ściągnąć McC skoro to taka wielka psiapsióła. PRowo był by to świetny ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: A tyle się naczytałem o kulturce Wolves. Przecież zamiast spuszczać w kiblu Damiana, można było poczynić starania aby ściągnąć McC skoro to taka wielka psiapsióła. PRowo był by to świetny ruch. W PR musza się bawić Ci którzy nie radzą sobie na rynku, my w Minnesocie wyżej stawiamy sprawne działania niż lizanie się po jajkach W ogóle najzabawniejsze jest to, ze jeszcze rok temu Lillard był traktowany jako drugi tier gwiazd i rzekomo trio Lillard-Booker-Tatum nie było wystarczająco ciekawe dla Duranta a teraz się okazuje ze Davies ma dołączyć do Younga i Ziona bo to lepsze niż Irving i Leonard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: W PR musza się bawić Ci którzy nie radzą sobie na rynku, my w Minnesocie wyżej stawiamy sprawne działania niż lizanie się po jajkach W ogóle najzabawniejsze jest to, ze jeszcze rok temu Lillard był traktowany jako drugi tier gwiazd i rzekomo trio Lillard-Booker-Tatum nie było wystarczająco ciekawe dla Duranta a teraz się okazuje ze Davies ma dołączyć do Younga i Ziona bo to lepsze niż Irving i Leonard Ja tego nie napisałem, że Trae i Zion są lepsi niż Irving i Leonard. Tutaj chyba raczej nie ma porównania. Poza tym o jakim Durancie Ty piszesz, jak wtedy przecież nie miałeś jeszcze Bookera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja tego nie napisałem, że Trae i Zion są lepsi niż Irving i Leonard. Tutaj chyba raczej nie ma porównania. Tego chyba nikt nie pisal, bo przeciez opcje Mavs to Davis musialby brac na powaznie jesli szedlby tam razem z Giannisem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja tego nie napisałem, że Trae i Zion są lepsi niż Irving i Leonard. Tutaj chyba raczej nie ma porównania. Poza tym o jakim Durancie Ty piszesz, jak wtedy przecież nie miałeś jeszcze Bookera. Bookera miałem na jakieś 1,5miesiaca przed wymiana, po prostu nie można było tego wtedy oficjalnie ogłosić nie pamietam już czy było to przed czy chwile po FA żeby być uczciwym ale zdaje się ze to było dopięte na początku lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Tego chyba nikt nie pisal, bo przeciez opcje Mavs to Davis musialby brac na powaznie jesli szedlby tam razem z Giannisem xD I dlatego właśnie nie startowałem po Davisa mimo, że spokojnie mogłem. Szkoda by było mojego zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, fluber napisał: następnie wg niedawnych doniesień Chrisa Broussarda to już kurw wiecej sa warte slowa zdzislawa ptaka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Dzięki @fluber za złożenie wniosku. Cieszę się nie dlatego, że padło na @człowiek...morza ale dlatego, iż ktoś to w końcu przetestuje na "żywym organizmie". Przykro mi CM, że padło akurat na Ciebie bo to pewnie nie jest nic miłego, szczególnie jak się znajdzie 6 popierających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Eld napisał: Dzięki @fluber za złożenie wniosku. Cieszę się nie dlatego, że padło na @człowiek...morza ale dlatego, iż ktoś to w końcu przetestuje na "żywym organizmie". Przykro mi CM, że padło akurat na Ciebie bo to pewnie nie jest nic miłego, szczególnie jak się znajdzie 6 popierających. ja mam raczej z tego beke knicks jak zwykle na celowniku xd ciezko byc najlepszym, ale mam nadzieje, ze i was to kiedys spotka! Edytowane 25 Listopada 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 A i jeszcze jedno. @Pablo81 i @Braveheart22 nie przejmujcie się tym co się dzieje w temacie obok - Free Agency. Tutaj jest tak zawsze, co okienko, choć jeszcze jest względnie spokojnie. Teraz, człowiek...morza napisał: ciezko byc najlepszym, ale mam nadzieje, ze i was to kiedys spotka! Cieżko by Knicks byli cały czas najlepsi. No i dziękuję za życzenia bycia najlepszym. Też głęboko wierzę, że Thunder kiedyś zdobędą mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 5 minut temu, january napisał: Irving jest głupkiem, ale w obecnej chwili to by robił dobrze Davisowi byleby ten został w NYK. Ale od LeBrona jakoś uciekł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: No dla mnie to ruch podpadający pod bycie agenturą Knicks wewnątrz ligi! Fluber to w ogóle chyba agentura contenderów, bo rok temu niby działał na niekorzyść Lakers w sprawie Butlera, by potem być jednym z game changerów jego pozostania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 @MMM2121 oproznij skrzynkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 5 minut temu, fluber napisał: @MMM2121 oproznij skrzynkę:) Już juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi