człowiek...morza Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 12 godzin temu, ignazz napisał: Po ostatnich wpisach ma więcej Robinsonow niż GM mu życzliwych. Pracował ciężko nad tym i ja ostatecznie wypisuje się z kręgu osób choć neutralnie usposobionych. Jedyne co budzi jakaś sympatie to ta historia z tym basenem jak go czyści bo to takie urocze. Reszta mroczne i złowieszcze jak fota nad nickiem. Szkoda. Kiedyś był to twardy herbatnik. Teraz pycha krocząca przed upadkiem. U mnie pomimo powyższego stanowczego oświadczenia, dobro Spurs w dalszym ciągu leży na sercu i szczerze życzę wielu sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 6 minut temu, january napisał: -Cavaliers -17mln: Tutaj również minus będzie niższy, ale szaleć w przyszłym sezonie nie będą mogli, będzie hardcap w okolicach 132 mln pewnie. ~130,100,000 mi się zapowiada wg moich wyliczeń więc szanuję, że niemal trafione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jak w tym roku płace podatek, a za rok nie płace, to jak za 2 lata będę płacił podatek znowu to będzie mnożone x2 czy x3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Jak w tym roku płace podatek, a za rok nie płace, to jak za 2 lata będę płacił podatek znowu to będzie mnożone x2 czy x3? x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 4 minuty temu, january napisał: Wilczki, też jak do WCF nie wejdą to im hardcap wskoczy na 133-134 mln jakoś. x2, chyba że Ci wskoczy podatek od złodziejstwa to x5. Skargi na fałszywe roleksy już są... No ja jestem przygotowany na hardcap 133-134 za rok na pewno nie będę wchodził w podatek, stad te ruchy z Drummondem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 A ja jakie będę miał przywileje z tego tytułu, że mam tyle hajsu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: A ja jakie będę miał przywileje z tego tytułu, że mam tyle hajsu? będziesz mógł wydać do 5.167M dla innego gracza jako bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Mamy do rozstrzygnięcia Reggie Jacksona. Dostał dwie oferty: Od Bucks minimum 1+1PO Od Hornets minimum 1+1TO Podaję to dla formalności bo nie sądzę aby był sens to głosować w jakikolwiek sposób. No chyba, że ktoś ma inne zdanie, chce głosowania, to zawsze w formie ankiety mogę to ułatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Szkoda czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Mamy do rozstrzygnięcia Reggie Jacksona. Dostał dwie oferty: Od Bucks minimum 1+1PO Od Hornets minimum 1+1TO Podaję to dla formalności bo nie sądzę aby był sens to głosować w jakikolwiek sposób. No chyba, że ktoś ma inne zdanie, chce głosowania, to zawsze w formie ankiety mogę to ułatwić. Dawaj ankietkę, będzie dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Teraz, fluber napisał: Szkoda czasu:) Jak mi napiszesz posta, że odpuszczasz walkę o Reggie Jacksona. Ot taki dupochron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: Jak mi napiszesz posta, że odpuszczasz walkę o Reggie Jacksona. Ot taki dupochron. Odpuszczam walke o jacksona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 jakbyś się nie miał się gdzie bidoku podziać.. to dawaj do nas, @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: jakbyś się nie miał się gdzie bidoku podziać.. to dawaj do nas, @julekstep No ajaha. Zaraz mu tu jakąś funkcję znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Czy ja dobrze widzę, że padł http://cbafaq.com/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 5 minut temu, ozzy110 napisał: Czy ja dobrze widzę, że padł http://cbafaq.com/ ? Działa i ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Działa i ma się dobrze. Dobra to telefon płata mi figla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) http://nbashotcharts.com/rapm?id=1109440799 RAPM za ten sezon cieszy pozycja Caruso Roycea i Joe, Harrisek tez w pierwszej setce DRAPM, kilka ciekawych pozycji min. Westbrook, Randle (!), Jamal (!!!) Edytowane 7 Marca 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi