człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Cytat Wedlug moich informacji olynyk polecial do atlanty, zas w lakers nastąpi 235035403 zmiana na pozycji centra i przyjdzie theis. mozna sie pogubic w tej rotacji. pytanie czy za iloscia idzie jakosc? raczej powiedzialbym, ze zamienil stryjek siekerke na kijek dla niewtajemniczonych, to wedlug Elda wymagalo usuniecia xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 "pytanie czy za iloscia idzie jakosc? raczej powiedzialbym, ze zamienil stryjek siekerke na kijek" Za to to wyleciało insiderze od siedmiu boleści. Jak bym TVP Wiadomości oglądał gdzie Ci co mają przekazywać fakty, bawią się w ich ocenianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 29 minut temu, january napisał: Ja nic nie usuwałem, to mi usunięto Co to Qcin źle policzył? Czy plotka? Jeszcze nie liczyłem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Forum nie upadnie jedynie jeden GM się zmieni więcej. Zabawa miała urok dwa lata temu. Rok temu się świetnie rozkręciła po czym szybko się zaczęła psuć. Tak od lutego. Miałem udział w rozkręceniu tej gownoburzy ale obecnie gra przeżywa „prawie” Renesans. Zamiast oceniać realnie składy to co niektórzy zaczynaja bawić się w punkty minusowe bo wiedza lepiej co chciał przekazać autor. Najlepsze jest to ze dotyczy to zespołu z #6-8 gdzie wspaniały proceder rozpoczynają ekipy z tej samej konferencji #5-8. jezeli reszta ligi nie widzi tu nic niewłaściwego to ok. Niedorzeczne w kontekście spurs jest pisanie o minusach za stwierdzenie które moim zdaniem się broni w sytuacji Denver i beGM spurs zamiast oceniać fakt ze Monte Morrisa pozyskałem w lato i lepiej ze mam go niż bym nie miał. GM jazz i suns są nieobiektywni z racji samej tabeli i zysku w krytyce spurs. Podjazdy OKC tez się wpisują w ten świetny kanon „ świętej i niczym nie zabrudzonego obiektywizmu”. Co z ta mega wymiana? Qcin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: GM jazz i suns są nieobiektywni z racji samej tabeli i zysku w krytyce spurs. Podjazdy OKC tez się wpisują w ten świetny kanon „ świętej i niczym nie zabrudzonego obiektywizmu”. to podaj opis, bo póki co to strzelasz ślepakami i jak już nawet Marcus się wycofał z bronienia LMA to chyba coś oznacza co do Monte, to niezaszkodzenie a pomoc są dwoma różnymi przypadkami cieszę się, że nad obiektywizme czuwa GM Spurs, gra jest jakas w Mexico zamiast w Texasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 9 godzin temu, Lucas napisał: Phoenix Suns dementują, ze San Antonio Spurs są w tym sezonie dla nich jakimkolwiek zagrożeniem. Sam Generalny Manager klubu z Arizony w opublikowanej publicznie liście plusów i minusów zwraca uwagę na fakt, ze większość drużyn, które tam wymienił otrzymuje "plusy", więc otrzymanie noty ujemnej świadczy tylko źle o managerach Spurs oraz Thunder. Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 19 minut temu, Eld napisał: Ale o co chodzi? Pisałem. O mocno zawyżony bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 10 godzin temu, ignazz napisał: Co z ta mega wymiana? Qcin? Ta z Twoim udziałem dzisiaj będę liczył czy się wszystko spina bo jak zawsze musi się trafic jakiś handlarz który 3 z 4 graczy pozyskał w styczniowym okienku ale damy radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Jo tam @ignazz co Ty pierdolsiz o jakims odejsciu. bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Czy z @polishllama69 zaszczuliśmy Ignazza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Teraz, january napisał: Nie ma porządnego głosowania bilansów bez przynajmniej jednego tekstu o rezygnacji. Yup, ja tylko czekałem kto tym razem, na Ignazza był bardzo niski kurs w STSie, więc nie stawiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: Yup, ja tylko czekałem kto tym razem, na Ignazza był bardzo niski kurs w STSie, więc nie stawiałem... Chętnie bym zobaczył, jakie są kursy na każdego GM-a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Przez chwile mialem zwrocic uwage na to ile meczow opuscili Porzigins i Beal, ale ponoc nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Chętnie bym zobaczył, jakie są kursy na każdego GM-a:) +1 CVBE, czekamy na listę ja mam czarnego konia w tym wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 5 minut temu, january napisał: Nie ma porządnego głosowania bilansów bez przynajmniej jednego tekstu o rezygnacji. Z tego trzeba jakieś motto zrobić. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: +1 CVBE, czekamy na listę ja mam czarnego konia w tym wyścigu @Alonzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @Alonzo po PO zlozy rezygnacje choc tera tez na pewno jeden z faworytow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Alonzo @1.50 Dobrym betem jest January @40.00, jesli Qcin wyprzedzi go na koniec RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: +1 CVBE, czekamy na listę ja mam czarnego konia w tym wyścigu Za ten caps lock pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Kurde @cvbe niepotrzebnie zacząłeś z tymi zakładami, bo Cygan z Ciechocinka ( ) jeszcze tu jakieś STS-y założy i będzie zarabiał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Niestety zamiast zapisac zrobilem skrina Photoshopa i wyglada to gorzej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi