fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Kent bazemore, justin holiday, marvin williams. Oni dodaliby Ci najwiecej jakosci. Wes matthews to tez nieglupi typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) 16 minut temu, january napisał: Raczej pudła Takiej odpowiedzi bym się od Ciebie spodziewał, gdybym trafił:) Edit: Zapomniałem o Bjelicy, na którego się pewnie ślinisz:) Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dawaj te listę @fluber musimy być razem w walce z filetowo żółta zarazą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jasio celuje w Carrolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 U Jasia bida wśród bigów. Tam na C cienko to widzę. Ze zbiórką słabo. Jak ulał by się Ed Davis przydał który per36 chyba był top3 w lidze w TRB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Biedny January, wszyscy przeciw niemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: U Jasia bida wśród bigów. Tam na C cienko to widzę. Ze zbiórką słabo. Jak ulał by się Ed Davis przydał który per36 chyba był top3 w lidze w TRB. W ubieglym sezonie mial tylko favorsa i olynyka wiec teraz majac dedmona i olynyka nie potrzebuje szukac nic wiecej:) Ja za to sie musze zakrecic obok jakiegos centra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 7 minut temu, january napisał: I jeszcze go ominął wrzucając listę centrów. To musi być to! A tam. 3 runda jest z KO i reofertami A ja mam 13 graczy w składzie i całkiem sporo hajsu, więc jest bardzo dobrze . Martwić to się mogą ekipy co nie mają +10 grajków^ Jakie sporo hajsu? Full MLE to nie jest kupa hajsu. Nawet nie wiem czy masz Bi-Annual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie umiem robić takich grafik Chyba jestem przez to na straconej pozycji AI2 come home! Niewiele Ci mogę dać, bo sam niewiele mam..... Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Jakie sporo hajsu? Full MLE to nie jest kupa hajsu. Nawet nie wiem czy masz Bi-Annual. Przy w wolnych miejscach w skladzie to duzo. Wezmie 2 skrzydlowych po 4-5 kk i rotacje ma zamknieta i wystarczajaca na regular season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Przy w wolnych miejscach w skladzie to duzo. Wezmie 2 skrzydlowych po 4-5 kk i rotacje ma zamknieta i wystarczajaca na regular season. Spoko, ale sam wypisywałeś ile drużyn ma jeszcze kratery w składach. Nikt w III turze FA nie wyśle ofert na jakiś gości na 8 mpg Teraz, january napisał: A mam BiA No właśnie z mojej perspektywy całkiem sporo, skoro mam już 13 graczy w składzie. Zupełnie inaczej swoje MLE liczą ekipy z 5-7 graczami w rosterze - wydając je zostaje im praktycznie tylko liczenie na minimum, a ja mam 5 ofert i 2 kontroferty. Zabawunia A nie wydałeś BiA na McDermotta w zeszłym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 23 minuty temu, Eld napisał: U Jasia bida wśród bigów. Tam na C cienko to widzę. Ze zbiórką słabo. Jak ulał by się Ed Davis przydał który per36 chyba był top3 w lidze w TRB. interior D też ma mocno przeciętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: ROOMLE to było, przecież umowę ma znacznie wyższą niż wartość BiA. Ok, pamiętałem że któryś wyjątek ale nie wiedziałem który. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: Ależ Ty mi te skrzydła wciskasz, czyżby Ed Davis głównym celem Hornets ? Lopez, davis, looney, wcs, len, tristan, baynes, theis. Ktos pewnie do mnie trafi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 11 minut temu, Tecu napisał: Nie umiem robić takich grafik Chyba jestem przez to na straconej pozycji AI2 come home! Niewiele Ci mogę dać, bo sam niewiele mam..... 3 dyszki i bieda grafika się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 tak widzę, że tutaj ciekawe ruchy może zrobić Ashigaru nie pozwalając na spuszczenie kilku grajków do IV rundy a potem ich wymienić do mocnych zespołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Zobaczy się GM Lakers jest dość dużym fanem switchy swoją drogą GM Jazz zaiste chwali perimeter D zespołu Lakers Ayton już czeka jak zrobić jesień średniowiecza tyłowi Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Kto tam jeszcze w lidze centra szuka robiłeś już wyliczenia ;d ? Z playoffowych druzyn? Tylko hornets:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Kto tam jeszcze w lidze centra szuka robiłeś już wyliczenia ;d ? Ja. I przyznaję się do tego otwarcie. Ale nie będę uderzał w nazwiska na już na teraz a po prostu RFA mogą liczyć na zainteresowanie z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Ja. I przyznaję się do tego otwarcie. Ale nie będę uderzał w nazwiska na już na teraz a po prostu RFA mogą liczyć na zainteresowanie z mojej strony. Jak nie dasz duzej umowy zubacowi to bede w szoku:) 1 minutę temu, january napisał: Chyba zbyt optymistyczne te wyliczenia xD Tyle minut na c do wypelnienia nie ma nikt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi