ignazz Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Myśle ze to nie problem zagłosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Wracając do Wooda i jego drobnego sukcesu z pres. Nie mamy list uzupełnionych bo nijak jest jak sprawdzać czy dany prospekt jest u nas jyz podpisany. Gdzieś sprawdzałem poprzednie no namy i nie za bardzo jest to przejrzyste. Tecu gratuluje bo podejrzewałem to gdy wrzucasz coś w dwa miejsca na raz ale nie ma w tabelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Wracając do Wooda i jego drobnego sukcesu z pres. Nie mamy list uzupełnionych bo nijak jest jak sprawdzać czy dany prospekt jest u nas jyz podpisany. Gdzieś sprawdzałem poprzednie no namy i nie za bardzo jest to przejrzyste. Tecu gratuluje bo podejrzewałem to gdy wrzucasz coś w dwa miejsca na raz ale nie ma w tabelkach. Jest, tylko jeszcze w niegwarantowanych.Jak wstanę to zrobię porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Nie mamy list uzupełnionych bo nijak jest jak sprawdzać czy dany prospekt jest u nas jyz podpisany. Wchodzisz do pliku ze składami, naciskasz ctrl+f, wpisujesz nazwisko i już wiesz. Taki protip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Wchodzisz do pliku ze składami, naciskasz ctrl+f, wpisujesz nazwisko i już wiesz. Taki protip. Pozwolę sobie doprecyzować, bo sam ctrl+f wyszukuje tylko jeden arkusz a każda dywizja ma oddzielny. Po ctrl+f trzeba nacisnąć w ... i tam już jest opcja wyszukiwania we wszystkich arkuszach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Mam pytanie. : mam Metu z draftu i chce go podpisać. Kiedy mam to zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 CAVS zwolnili I.Taylora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 CAVS zwolnili I.Taylora No to Eld ma w tym momencie, aż trzy skreślone nazwiska w rosterze, bo oprócz Taylora klubu nie ma Shabazz i Tyler Zeller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 No to Eld ma w tym momencie, aż trzy skreślone nazwiska w rosterze, bo oprócz Taylora klubu nie ma Shabazz i Tyler Zeller.To chyba czas na rozłożenie Miroticia na drobne Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Znam ten ból, Emka Okafor tez bez pracodawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie zamierzam panikować. Dwóm z tych trzech ktoś pewnie da szansę. Gwałtowne ruchy są niewskazane, szczególnie w obliczu graczy którzy i tak by sobie nie pograli u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Mam pytanie. : mam Metu z draftu i chce go podpisać. Kiedy mam to zgłosić? http://www.e-nba.pl/topic/6036-begm-rookie-deals-201819/ Edytowane 15 Października 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Wartość I.Thomasa i J.Clarksona idzie mocno w gore;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Wartość I.Thomasa i J.Clarksona idzie mocno w gore;)Mówisz im więcej dziar tym większa wartość? ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Jeszcze się okaże, że to Ty będziesz do mnie pisał o wzmocnienia na ławkę Wypadł mi 12, 13 i 14 gracz rotacji. 4 guardów 5 skrzydłowych 2 centrów jakoś spokojnie patrzę w przyszłość Poza tym, pewnie któryś z dwójki Shabazz/Zeller zaraz dostaną od kogoś propozycje. Zeller to może dostać od Twoich ukochanych rl Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Spurs podpisują Metu: 3 lata + TO. Ignazz może podpisać Metu tylko na 1+TO zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ignazz może podpisać Metu tylko na 1+TO zgadza się? Tak, nawet wczoraj chyba go wrzuciłem mu do excela już przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ok. 1+1. Potwierdzam Spurs w realu dali mu 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie ogarniam two-way players i mam pytanie:Mam dwóch gości w akruszu na two-way deals i przy nich napisane "II rok" - mogę ich sobie zatrzymać (obu albo jednego) nie biorąc udziału w "wężyku" czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi