eMeS Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Kto mi tam podliczyl w arkuszu schrodera z valanciunasem i wpisal obok mickeya? ? zapraszam na priv z oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Widziałem gdzieś stronkę na jakiej zasadzie zawodnik podpisał ostatni kontrakt. Nie mogę jej teraz znaleźć. Chodzi mi o Markieffa Morrisa czy mu mogę zaproponować extension. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Widziałem gdzieś stronkę na jakiej zasadzie zawodnik podpisał ostatni kontrakt. Nie mogę jej teraz znaleźć. Chodzi mi o Markieffa Morrisa czy mu mogę zaproponować extension. Liczy się tylko to ile lat ta umowa już trwa, a nie w jaki sposób została podpisana. WIęc wystarczy luknąć na bb-ref. A strona o którą pytasz to chyba spotrac // Mozesz Edytowane 5 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Liczy się tylko to ile lat ta umowa już trwa, a nie w jaki sposób została podpisana. WIęc wystarczy luknąć na bb-ref. A strona o którą pytasz to chyba spotrac // Mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Waszym zdaniem. Na ile picków II rundowych ( future ) wyceniacie pick I rundy 2019? Chodzi mi, czy ktoś odważy jakoś to przeliczyć. Np lotto 1:5, a nie lotto 1:3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Waszym zdaniem. Na ile picków II rundowych ( future ) wyceniacie pick I rundy 2019? Chodzi mi, czy ktoś odważy jakoś to przeliczyć. Np lotto 1:5, a nie lotto 1:3. 1-5 1:100, 6-10 1:50 11-15 1:20, 16-21 1:8 21-25 1:7 26-30 1:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 1-5 1:100 Nikt nie odda nr 1 za 100 2nd rounderów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Nikt nie odda nr 1 za 100 2nd rounderów ;] nikt też nie będzie w posiadaniu 100 drugorundowych picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ktoś z rady wytłumaczy mi o co w tym chodzi? I jak to się stało? BOS(31-55 prot.) - pick II runda 2019 Przy czym to samo jest i w OKC i w Memphis. Poza tym, nigdzie nie znalazłem trejdu na to... No i czy to oznacza, że niezależnie u kogo jest jeśli będzie w przedziale 31-55 to i tak będzie w Bostonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 nikt też nie będzie w posiadaniu 100 drugorundowych picków Chyba nie doceniasz Jaśka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Aktualnie w najbliższych 7 draftach to mam 0 2nd round picków Ja mam 9 a Ty masz coś co mnie interesuje . Ze 2 mogę Ci oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Nie wiem co Cię interesuje, ale za 2x2nds to ja tylko Manu mogę oddać ;> Zagłosowałem na TAK na DLO i zalajkowałem dopiero jednego Twojego pamiętnego posta z 21 Czerwca 2017r. Pakuj Pana ze zdjęcia poniżej i odzyskujesz swój 2025 2r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Aktualna wycena Browna jest podana na trading blocku - 2x midfirst ;> Do grudnia. Później to Ty tle będziesz musiał dopłacić aby go zrzucić :]/ A tymczasem wyjaśnij mi poniższe jako członek rady. Ktoś z rady wytłumaczy mi o co w tym chodzi? I jak to się stało? BOS(31-55 prot.) - pick II runda 2019 Przy czym to samo jest i w OKC i w Memphis. Poza tym, nigdzie nie znalazłem trejdu na to... No i czy to oznacza, że niezależnie u kogo jest jeśli będzie w przedziale 31-55 to i tak będzie w Bostonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Nie wiem, istnieje opcja, że to z RL NBA jeszcze było, nie chce mi się szukać po wymianach. W pierwszej kolejności, gratuluje DLO. W drugiej kolejności po wymianach nie ma. Musi być tak jak piszesz. Chodzi mi tylko o potwierdzenie czy moje rozumowanie jest dobre: No i czy to oznacza, że niezależnie u kogo jest jeśli będzie w przedziale 31-55 to i tak będzie w Bostonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dobra. A propos poniższego: Ktoś z rady wytłumaczy mi o co w tym chodzi? I jak to się stało? BOS(31-55 prot.) - pick II runda 2019 Przy czym to samo jest i w OKC i w Memphis. Poza tym, nigdzie nie znalazłem trejdu na to... No i czy to oznacza, że niezależnie u kogo jest jeśli będzie w przedziale 31-55 to i tak będzie w Bostonie? Sprawa ma się tak, że nie miałem prawa przy trejdzie Russella Westbrooka oddać tego picku do OKC, bo on już był wcześniej w Memphis i tam powinien być. 2019 second round draft pick to MemphisBoston's 2019 2nd round pick to Memphis (via Miami) protected for selections 31-55 (if this pick falls within its protected range and is therefore not conveyed, then Boston's obligation to Memphis will be extinguished) [boston-Miami, 7/27/2015; Charlotte-Memphis-Miami, 2/16/2016] Źródło: https://basketball.realgm.com/nba/draft/future_drafts/detailed Czyli pick jest w Memphis, ale z protekcją dla Bostonu 31-55. Zrekompensuje Ci to Kuciu, ale weź się w końcu chłopie odezwij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Widzę że jakiś śmieszek poukładał niektórym rotacje, który to? Przyznać się, bić ani krzyczeć nie mam zamiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 kiedy V tura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Powinna być w tym tygodniu, czekam na potwierdzenie od julka, bo pewnie do niego będziemy wysyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 dlaczego kucio opuścił wątek zbiorczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Dla osób, które nie są w wątku zbiorczym: V TURA FA Od dziś do 16 września do godz. 21:59 wysyłamy oferty albo notkę "brak ofert" do nieocenionego julekstep. Wysłanie ofert/ tej notki jest obowiązkowe! W wiadomości prosimy przesłać nazwę drużyny, nazwiska graczy (razem z ilością pieniędzy i długością kontraktu), którym składamy oferty, z kolejnością i właściwym warunkowaniem, oraz, o ile korzystacie z wyjątku, informacją, z jakiego to wyjątku. Ponadto przypominam, że oferty dla RFA zawsze muszą być rozpisane rok po roku po ile pieniędzy. Można składać maksymalnie 5 ofert (ofert dla swoich RFA nie liczymy do tego, ale SNT już się liczy jako oferta!) - wszystkie oferty dozwolone oprócz 2 waya. Można wysyłać training camp deals, czyli nie gwarantowane umowy, których gwarancja lub jej brak musi być ogłoszona do 15.X. Maksymalna ilość graczy w rosterze to 20, łącznie z 2WC. Przypominamy także, że nie ma już kontrofert i reofert, Można także dorzucić (nie doliczając do liczby ofert) propozycje extensions. W razie wątpliwości, pytań, oczywiście zachęcamy do konsultacji przez priv lub przez właściwy temat na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi