fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Według Important Dates głosowanie nad bilansami zaczyna się pojutrze, zatem wrzuciłem opis swojej drużyn, ale czwartek to chyba troszkę za wcześnie na głosowanie, nie sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Według Important Dates głosowanie nad bilansami zaczyna się pojutrze, zatem wrzuciłem opis swojej drużyn, ale czwartek to chyba troszkę za wcześnie na głosowanie, nie sądzicie? Zrób jakiegoś normalnego depth charta, bo Love na centrze i power forwardzie w pierwszych ustawieniach zalatuje lekką propagandą. Opisy nie są obowiązkowe, więc ten tydzień czasu moim zdaniem starczy, zwłaszcza że zaraz zaczną się PO. January tam chyba zaczął jechać z tabelką kontuzji, ale to szalenie śliski temat i można łatwo pominąć shut downy, a Solomon Hill, który wrócił, jest ciągle jako "out of III". Nie wiem czy to zda egzamin w tej ostatniej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Według Important Dates głosowanie nad bilansami zaczyna się pojutrze, zatem wrzuciłem opis swojej drużyn, ale czwartek to chyba troszkę za wcześnie na głosowanie, nie sądzicie? Przecież Ci napisałem, że to jest poglądowa wersja i będzie przesunięte. Czego nie zrozumiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Przecież Ci napisałem, że to jest poglądowa wersja i będzie przesunięte. Czego nie zrozumiałeś? Wszystko zrozumiałem, ale od tego czasu nic się nie przesunęło Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Wszystko zrozumiałem, ale od tego czasu nic się nie przesunęło No to nie rozumiem czemu tworzysz problem Karpik zapisał ID jako głosowane, a to składa się z dwóch części tj. opis + glosowane faktyczne. Jako, że nie skończył się jeszcze RS to opisy będą miały luki. Powiedziałem, że do końca RS pojawi się rozbicie "głosowania" na opisy i faktyczne głosowanie, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zrób jakiegoś normalnego depth charta, bo Love na centrze i power forwardzie w pierwszych ustawieniach zalatuje lekką propagandą. Robiłem w kolejności minut, ale wrzuciłem Okafora na początek, żeby było wiadomo, że zaczyna w piątce. No to nie rozumiem czemu tworzysz problem Karpik zapisał ID jako głosowane, a to składa się z dwóch części tj. opis + glosowane faktyczne. Jako, że nie skończył się jeszcze RS to opisy będą miały luki. Powiedziałem, że do końca RS pojawi się rozbicie "głosowania" na opisy i faktyczne głosowanie, spokojnie A to jednak nie zrozumiałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Robiłem w kolejności minut, ale wrzuciłem Okafora na początek, żeby było wiadomo, że zaczyna w piątce. A to jednak nie zrozumiałem:) No i skandal! Lebron znów wpływa na władze ligi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jak to ze 2 druzyny w nba maja ten sam bilans przeklada sie na loterie w beGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jak to ze 2 druzyny w nba maja ten sam bilans przeklada sie na loterie w beGM? Nie. Nas interesuje tylko końcowy wynik loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie. Nas interesuje tylko końcowy wynik loterii Chodzi mi o to, ze skoro w nba np. atlanta i dallas maja remis to nie da sie przypisac 3 druzyny beGM do 3 druzyny NBA. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Chodzi mi o to, ze skoro w nba np. atlanta i dallas maja remis to nie da sie przypisac 3 druzyny beGM do 3 druzyny NBA. Rzut moneta bedzie chyba w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Można gdzieś znaleźć staty grajków tylko z 3 trymestru? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Rzut moneta bedzie chyba w tym przypadku No to nie do konca tak dziala. Najpierw druzyny z tym samym bilansem dziela sie pileczkami po rowno przy losowaniu pierwszych trzech pickow. Dopiero po tym losowaniu jezeli zadna z nich nie dostala picku w top3 to odbywa sie rzut moneta. AFAIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Można gdzieś znaleźć staty grajków tylko z 3 trymestru? https://www.basketball-reference.com -> wybierasz zawodnika -> game logs -> wybierasz interesujący cię sezon a później odpowiednie mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Chodzi mi o to, ze skoro w nba np. atlanta i dallas maja remis to nie da sie przypisac 3 druzyny beGM do 3 druzyny NBA. Odnotowane i jakieś rozwiązanie znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Uzupełniłem część zakładki "Injuries" pod 3. trymestr. Na razie są wpisane wszystkie drużyny z postseason i te o postseason walczące. Z shutdownów przy wpisywaniu wyłapałem: Bazemore LaVine Dunn Tyreke Bullock Temple (?) Dirk Podejrzanie wyglądają Robin Lopez, Tyson Chandler, Zach Randolph, Buycks (jego Pistons odpalili jak im wrócili PG?). Tu fajnie jakby ktoś się orientował i pomógł. Reszta raczej bez wątpliwości, ale gdybyście wobec kogoś jeszcze je mieli to dajcie tu znać i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Uzupełniłem część zakładki "Injuries" pod 3. trymestr. Na razie są wpisane wszystkie drużyny z postseason i te o postseason walczące. Z shutdownów przy wpisywaniu wyłapałem: Bazemore LaVine Dunn Tyreke Bullock Temple (?) Dirk Podejrzanie wyglądają Robin Lopez, Tyson Chandler, Zach Randolph, Buycks (jego Pistons odpalili jak im wrócili PG?). Tu fajnie jakby ktoś się orientował i pomógł. Reszta raczej bez wątpliwości, ale gdybyście wobec kogoś jeszcze je mieli to dajcie tu znać i zobaczymy. Weterani Kings jak Temple, Koufos, Randolph zostali odstawieni na boczny tor, a już w okolicach stycznia czyli nawet pierwszego trymestru, gdy był jeszcze G. Hill Kings wydali komunikat i przejściu na system rotacyjny odnośnie weteranów. W połowie marca odstawieni zupełnie. Robin Lopez to bankowo shut down, bo przecież się nawet pluł. Tysona też prawdopodonie shut down, co pewnie będzie w niesmak Karpiowi. Buycks wypadł z rotacji po powrocie z kontuzji Reggie Jacksona. Na pewno też Schroeder, Justin Holiday, w jakimś stopniu Wes Matthews, niejako też Marc Gasol, Courtney Lee, TJ Warren, Devin Booker. W Magic też leciało trochę restów. Proszę usunąć znak zapytania przy Temple, brzydko to wygląda i może zostać błędnie zinterpretowane. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 w jakimś stopniu i niejako to nie tu. Shutdown to jest shutdown. Cięcie zawodnika na XX meczów przed końcem sezonu bez przyczyny. Jak ktoś odpoczywał co 5 mecz to można się tłumaczyć w opisie z tego, że taka była przyczyna. Drużynami poza PO się nie zajmowałem jeszcze, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu znajdę na to czas dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 mozna jakos ustawic na basketball reference, zeby pokazalo staty kolesia od konkretnej daty do konkretnej daty? sa miesiace, ale dwoch na raz nie wiem jak zrobic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) mozna jakos ustawic na basketball reference, zeby pokazalo staty kolesia od konkretnej daty do konkretnej daty? sa miesiace, ale dwoch na raz nie wiem jak zrobic.. Wystarczy wejść na profil gracza, później w gamelogs (wybrać sezon 1718) i zaznaczyć sobie pierwszy i ostatni mecz, który Cię interesuje. W naszym przypadku 56 do 82. Zaznaczą się wszystkie pomiędzy i dostaniesz linijkę podstawową za ten okres Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi