Tomek9248 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Oba wyglądają na borderline PO team jeśli zobaczysz na wzmocnienia pozostałych drużyn. Nie powiedziałbym, który lepszy. Nie kupuję absolutnie tego mielenia Melo nontoper. Jakby to była sytuacja 0/1 że nic innego nie można zrobić. Zwłaszcza w takim momencie, gdy u nas są przynajmniej 3 drużyny, które za te picki mogły przejąć od Ciebie te słabsze kontrakty i uwolnić cap space jakikolwiek. Nie było konieczności oddawania wszystkiego za 33 letniego lidera, który ostatnio PO widział 4 lata temu, a naprawdę efektywną grę pewnie koło 2010, jeśli w ogóle. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 od kiedy będzie można te opisy robić? od 24.12 głosowanie i od 2.01 okienko transferowe? Jakieś konkrety, do kogo mamy wysyłać te nasze wyniki głosowania? Jestem ciekaw, ile wymian będzie w tym okienku i nie mogę się doczekać wielkich bomb transferowych (oby jakieś były) rozumiem, że wymiany liczymy, jakby wchodziły od 2. części sezonu (po 28 pierwszych spotkaniach), tak? Od jutra albo pojutrza. 24-31 głosowanie od 2 okienko niezależnie czy deal będzie 2.01 czy 7.01 to taki transfer liczymy od meczu nr 29 już, czyli od początku drugiego trymestru u nas. Wszystko będzie w temacie do opisów jutro/pojutrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kocham teksty wyrywane z kontekstów... Nie jesteś w tym czasami mistrzem? Ja tylko pisałem, że pod kątem kreowania gry Payton aż tak wiele CP3 nie ustępuje - dobra ok, przesadziłem. Ale nie chodziło mi o całokształt. Zresztą ten Payton nie jest taki słaby. 6,7 as, 1,6 steala, 10,8 pkt na prawie 50% skuteczności. Ktoś tu ma awersję na jego punkcie. I c'mon, ja w koszykówce tyle lat już jestem, że nikt mi nie powie, że rozgrywający ma przede wszystkim rzucać, bo jego zasadnicza rola polega na kreowaniu, a z tego elementu Payton się wywiązuje. I np. naprawdę nie jestem pewny, czy taki Kemba Walker by pasował do Houston. Widząc, jak pasowali do siebie Rondo, Wade i Butler, jestem przekonany, że Elfrid naprawdę pasuje do tego towarzystwa, bo u mnie ma kto rzucać. I choćby dlatego startuje Payton, a nie Ish Smith, który - sorry - jest urodzonym backupem. Bardzo solidnym - ale tylko backupem. I nie wiem czemu Marcus, ale zawsze wbijasz mi szpilę nie do końca z argumentami. Bo i teraz ich nie przeczytałem. Mam nadzieję, że je niedługo przeczytam, a nie wieczne przypominajki, co ja kiedyś o Paytonie napisałem. Bo uwierz, gdybym przestudiował ten dział od A do Z, to z każdych stron by wyszły podobne i większe kwiatki. Ale co to ma na celu? Nie poznaje sympatycznego skądinąd bułcia. Ja zadałem tylko małe pytanie, więc co miałbym argumentować? Nawet nie stwierdziłem, że Smith over Payton, bo po prostu nie analizowałem tego. Rzuciłem coś, by sprowokować Cię do dyskusji, ale nie spodziewałem się takiej nerwowej reakcji. Tekst o CP3 był w żartobliwym tonie. Następnym razem dam emotkę lub podkreślę wężykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ja już opis drużyny mam, choć nie wiem czy to ma być w takiej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie mam zamiaru chyba więcej przynudzać, bo każdy widzi jakim personelem dysponuję. Mam gorszy zespół niż prawdziwi Mavs, którzy mają 3. najgorszy bilans w lidze. Także myślę, że realnie moja ekipa może ukręcić w pierwszej części sezonu bilans w typie 5-23 lub 6-22. Ja bym chyba dał nawet mniej, ale to Cie raczej nie zmartwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 #TankForDoncic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Dallas Mavericks Philadelphia 76ers Ślicznie się Panowie przedstawili przed milionami słuchaczy Poprzeczka ustawiona wysoko. Ale mi to chodzi tylko o to, żeby tam dodać do tych postów czy jesteście za głosowaniem przez PW i potem wrzucenie wszystkiego do wglądu, czy przez wpisywanie w temat. Od kiedy jest cisza wyborcza i przestajemy oceniać publicznie zespoły? No właściwie to już. Znaczy nie chodzi tutaj mi o jakikolwiek brak dyskusji, bo zawsze jest fajnie pogadać, dopytać jakiegoś GM o coś czego nie uwzględnił w opisie czy jakieś wątpliwości czy sprostowanie jeśli poleciał jakis ewidentny #fakenews. To zawsze mile widzane. Natomiast oceny w sensie jakiegoś rankingowania i hierarchizacji to już teraz raczej nie Czyli dyskusja o drużynach/zawodnikach jak najbardziej, ale upychanie drużyny X przed Y niekoniecznie. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dallas Mavericks Depth chart PG Farrell 36 / Ennis 12 SG Burks 26 / Paul 16 / Stauskas 6 SF Prince 28 / Anunoby 18 / Dudley 4 PF Nowitzki 18 / Isaac 18 / Faried 9 / Dudley 3 C Dieng 22 / Collins 10 / Papagiannis 8 / J. Allen 8 Karpiu no nie mów, że masz 15-osobową rotację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Na sf wyszło mu 50min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Do którego dnia liczy się pierwsza część? Do 22, 23 grudnia? Czy zależnie od ilości spotkań (np pierwsze 27-28?). 28 spotkań dla każdej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Karpiu no nie mów, że masz 15-osobową rotację Nie no, w domyśle ci, którzy dostają po kilka minut grają raczej w garbage time. Na sf wyszło mu 50min Dzięki :* Mam tak dobrych SF, że chciałem nimi grać więcej. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 To pewnie te OT kiedy przeciwnik zapomniał wejść na boisko przed końcem 4Q i potrzebne były dogrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie no, w domyśle ci, którzy dostają po kilka minut grają raczej w garbage time. ok, to ja inaczej to opisuję - garbage raczej dla tych co nie mają minut z przydziału i staram się jednak rotację w 10-11 osobach zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Znaczy jak rozumiem Stockton i Paul zostają ściągnięci na tą 1/3 sezonu i dalej nie będą mogli być wykorzystywani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 BTW bo tak patrzę na wpis Januarego, to rozpatrywanie ściśle w kontekście terminarza 1:1 nie ma większego sensu i takie rozpisywanie, bo a) Trzeba by to śledzić na bieżąco co ranek, a wątpię że ktoś poza mną próbował się podjąć takiego wyzwania nie ma wtedy wszystkich zmiennych uwzględnionych jak zasiedzenie się kogoś przy jakimś Wowie, albo wyjebanie na te najbardziej dysfunkcyjne drużyny mecze się wtedy nie pokrywają Znaczy jak rozumiem Stockton i Paul zostają ściągnięci na tą 1/3 sezonu i dalej nie będą mogli być wykorzystywani. Tak, dopóki nie zostaną przekonwertowani i nie dołączą do elitarnego grona koszykarzy razem z Javalem McGee i Brandonem Knightem to nie mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Znaczy jak rozumiem Stockton i Paul zostają ściągnięci na tą 1/3 sezonu i dalej nie będą mogli być wykorzystywani. W sensie, że u nas te 45 dni musi się pokrywać z 1/3 sezonu? Chyba i tak to nie ma żadnego znaczenia czy Stockton będzie grał czy nie bardzo To raczej był fragment humorystyczny, bo Stockton lub jego brak wyceniam na jakieś 0,0000000001 wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ja wiem, że Stockton to nie ma znaczenia na nic, ale pytam, bo kiedyś była mowa, że gracz z two-way może grać tylko w 1/3 części sezonu. Taki przykładowy Dilon Brooks w Nuggets może u kogoś byłby zbawienny. Kiedyś może wyskoczy jakiś Lin z kapelusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Takie pytanie Przy głosowaniu nad bilansem, bierzemy te 28 meczy i record tak na oko, czy analizując każdy mecz po kolei? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Takie pytanie Przy głosowaniu nad bilansem, bierzemy te 28 meczy i record tak na oko, czy analizując każdy mecz po kolei? Znaczy ważne co byś napisał ogólny bilans, raczej nie jest możliwe opisać mecz po meczu dla 29 ekip. A jak to będziesz analizował to w twojej gestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Znaczy wiesz, ja bym mógł siąść i przeanalizować mecze i np. określić czy ten mecz x drużyna mogłaby wygrać. I tak po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi