Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Przepraszam, ale kto teraz, w tej chwili, edytuje głosy w arkuszu? Edytuje chyba głosy za t2, bo rozumiem, że jeszcze głosów za t3 nie wprowadzamy do arkusza? Z góry dziękuję za odpowiedź Ktoś edytuje głosy @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Przepraszam, ale kto teraz, w tej chwili, edytuje głosy w arkuszu? Edytuje chyba głosy za t2, bo rozumiem, że jeszcze głosów za t3 nie wprowadzamy do arkusza? Z góry dziękuję za odpowiedź Ktoś edytuje głosy @Alonzo Dzięki za czujność. Sprawdzałem, czy ja mogę edytować, gdyby Ozzy nie mógł w tym tyg. wpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 9 minut temu, Tecu napisał(a): Przepraszam, ale kto teraz, w tej chwili, edytuje głosy w arkuszu? Edytuje chyba głosy za t2, bo rozumiem, że jeszcze głosów za t3 nie wprowadzamy do arkusza? Z góry dziękuję za odpowiedź Ktoś edytuje głosy @Alonzo Czujny jak ważka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Dzięki za czujność. Sprawdzałem, czy ja mogę edytować, gdyby Ozzy nie mógł w tym tyg. wpisywać. Sprawdzać to możesz edytując jedną liczbę a nie wstawiając swoje głosy? jednocześnie łamiąc zasadę tajności głosowania i psując tabelkę z bilansami za dwa pierwsze trymestry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Czujny jak ważka. Nie, po prostu spojrzałem na bilanse w celu odniesienia się do swoich roboczych głosów a tu mi się przed oczami po kolei zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Teraz, Tecu napisał(a): Nie, po prostu spojrzałem na bilanse w celu odniesienia się do swoich roboczych głosów a tu mi się przed oczami po kolei zmienia Mi się nie musisz tłumaczyć. W prokuraturze będziesz się tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Sprawdzać to możesz edytując jedną liczbę a nie wstawiając swoje głosy? jednocześnie łamiąc zasadę tajności głosowania i psując tabelkę z bilansami za dwa pierwsze trymestry. Ledwo do rady dolaczyl I juz samowolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Mi się nie musisz tłumaczyć. W prokuraturze będziesz się tłumaczyć. Za co, gdzie ja jestem winny? Dobra, przyznaję się do wszystkiego, zwłoki zakopałem w stodole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 @LAF mi tu truknal, ze sa powazne bledy w bilansach, pomimo tego ze kilka wychwycilem I z winowajcami poprawialismy. Ja pi****le, pany. Dodawanie do 405. To nie jest liczenie promienia odbytu Nicki Minaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Nie wiem na czym stoimy tbh @Alonzo I @ozzy110 zadeklerowali sie na wrzucenie bilansow Ludzie wysylaja bilanse nie liczac do 405 Nie wiem, czy ktos to wrzuci do arkuszu, czy nie. Burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 2 minuty temu, LAF napisał(a): Ja bym na miejscu Alonzo się nie cackał i jak @Principe nie poprawi głosów to wywalił jego głosy. Już wszystko ogarnięte. Miałem czeski bład w jednym teamie 17 meczów zamiast 27 i się dlatego wszystko rozjechało. Teraz już jest ok. Sory Panowie! @Alonzo @Reikai @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 @RonnieArtestics zobacz jeszcze raz swoje głosy bo mi wyszło 406/404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 7 minut temu, ozzy110 napisał(a): @RonnieArtestics zobacz jeszcze raz swoje głosy bo mi wyszło 406/404 To zabierz proszę pacers, jestem w pracy i nie mogę wrzucic w arkusz ani policzyć, sorki i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 @Braveheart22 11 W za mało i @january 8 za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Sprawdziłem jeszcze raz. Jest ok. Fałszywy alarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Co w przypadku gdy Suns i Knicks mają identyczny bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 3 minuty temu, LONGER01 napisał(a): Co w przypadku gdy Suns i Knicks mają identyczny bilans? Teoretycznie 8.3: W przypadku remisu drużyn (w przybliżeniu do 2 miejsc po przecinku) sprawdzane jest trzecie miejsce. W przypadku, gdy dalej nie zostało to rozstrzygnięte o wskazanie lepszej drużyny proszony jest zaufany forumowicz spoza gry, wskazany przez radę. A w praktyce mówimy o walce o jak najwyższy pick w drafcie, więc jeśli Knicks nie wejdą do PO (co samo załatwiłoby sprawę, bo byliby poza loterią), to poprosimy zaufanego forumowicza, ale o losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 59 minut temu, LAF napisał(a): Brawo @ignazz udało Ci się zrównać ze mną Jeżeli kibice lakers mają rację to powinienem celować w seed RL spurs. A oni się nie mylą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): Brawo @ignazz udało Ci się zrównać ze mną Wyzebrac obrzydliwymi zagrywkami** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi