ernie9005 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Ja jestem przeciwko zmianom nieodwolywalnych decyzji, a dodatkowo kwestionuje sens podpisywania przez zespoły bez GMa długich i wysokich kontraktów na FA. Uważam, że Rada powinna skupić się głównie na przedłużaniu dotychczasowych graczy w takim zespole. W przeciwnym wypadku na pewno beda pojawiac się pytania, dlaczego członkowie 'zarządu komisarycznego' postanowili sięgnąć po takiego a nie innego gracza, czy kogoś odpuścić. Poza tym to srednio wyszlo. W 1 turze skończyło się na ofercie dla Greena, który jak rozumiem, ma być back upem dla JJJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Po opublikowaniu ofert Wy decyzje zmieniacie bo zauważyliście że nikt tam nie przyjdzie grać? Co sezon jakiś zespół jest prowadzony przez rade i nigdy nie było sytuacji żeby takie fikołki odstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 @karpik @Szulim @Reikai powinniście mieć już mody na dział, jakby coś nie działało to dajcie znać, mam to w razie czego zgłaszać Borysowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 owszem - jest tematy będą podpinane w terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 A gdzie sie podzial temat begm draft z tego roku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Teraz, bogans2 napisał(a): A gdzie sie podzial temat begm draft z tego roku?? Jest w archiwum begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Jest tez wszystko widoczne w dziale podpiętym Historia BeGM @bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 2 minuty temu, january napisał(a): true pomyliły mi się tury dlatego poprosiłem @ozzy110 o sprostowanie pierwszy niech rzuci kamieniem ten kto uważa się za wszystkowiedzącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 1 minutę temu, january napisał(a): Cxy Ty Szulim jestes powazny, ze teraz w innym temacie piszesz ozzyemu by usunal QO przy NAWie tylko dlatego, bo GM Dallas się nie podoba że dostanie go na QO? nie - napisałem mu żeby usunął QO ze wszystkich ofert które nie powinny mieć QO Bo taka prawda - że każda z tych ofert powinna mieć albo propozycja albo odrzuca w tej turze - bez opcji QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 58 minut temu, Szulim napisał(a): true pomyliły mi się tury dlatego poprosiłem @ozzy110 o sprostowanie pierwszy niech rzuci kamieniem ten kto uważa się za wszystkowiedzącego generalnie to od jakiegoś miesiąca nie wiem czy jakakolwiek decyzja, która zapadła z Twoim udziałem nie wymagała korekty i zmian. Nie traktuj tego osobiście, po prostu jak się za coś bierzesz postaraj się o odrobine więcej dokładności, bo tyle fakapow coś zajebal w ciągu ostatniego miesiąca, to nowy rekord begm 59 minut temu, january napisał(a): Cxy Ty Szulim jestes powazny, ze teraz w innym temacie piszesz ozzyemu by usunal QO przy NAWie tylko dlatego, bo GM Dallas się nie podoba że dostanie go na QO? Oddajcie tytuł Januaremu, może i jest starym śląskim kutasiarzem, ale przynajmniej dbał o porządek w prowadzeniu BeGm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Przypomnę tylko, że nie podejmuje dezycję sam to raz Dwa - nawet jeśli coś personalnie zawale to umiem się do tego przyznać i zastosować korektę Trzy - możemy mieć też wyjebane na zmiany i nie robić nic i czekać aż gra umrze śmiercią naturalną Każdy mądry może wystawić opinię, ale jak coś trzeba robić to już mało komu się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 10 minut temu, LAF napisał(a): A czy to przypadkiem jego samowolka nie odebrała komuś gracza na FA ostatnio ? a skąd mam wiedzieć, nie śledzę za uważnie, January jest jaki jest ale do roli Hegemona pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 @FatBaller jako nowy GM Suns powinien tu wjechać w stylu: "@ignazz odpuszczę Ci Murraya jak załatwisz mi Giddeya" Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): @FatBaller jako nowy GM Suns powinien tu wjechać w stylu: "@ignazz odpuszczę Ci Murraya jak załatwisz mi Giddeya" Powodzenia! Tez uważam ze deal Lonzo Giddy powinno się cofnąć. Czy nowe wcielenie marcusa cambusa zdaje sobie sprawę ze powinno się skasować tamta wymianę. Chyba ze zaakceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Jasne - możemy cofnąć w takim razie dwa lata beGM, wycofać wszystkie kontrakty i zrobić jeszcze raz sezon 22 i 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 @FatBaller w pierwotnej wersji wymiany Suns oddawali jeszcze 1st xD Przepraszam kibiców Suns za mój glos na tak, nie wiedziałem że Lonzo będzie aż tak kontuzjowany, to zostałoby wykryte przy testach medycznych i wymiana oczywiście by nie przeszła. Szacunek dla wizjonerów głosujących na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 18 minut temu, Szulim napisał(a): Jasne - możemy cofnąć w takim razie dwa lata beGM, wycofać wszystkie kontrakty i zrobić jeszcze raz sezon 22 i 23 No to robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Zdarta płyta - paru osobom które bardzo się burzyły jeszcze niedawno wysłałem screeny rozmów i przestali bo ogarneli że nie byłem strona która walczyła o ten Deal jak ktoś jeszcze nie wierzy to niech napisze priv - chętnie wyślę cały przebieg rozmowy z ówczesnym GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Należy wprowadzić zasadę tak jak w RL(niepisana, ale bardzo często tak jest), że nie wymienia się graczy kontuzjowanych którzy nie graja od miesięcy i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Przypomnę ze Lonzo wtedy nie grał dopiero 2mc i miał wrócić na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi