Eld Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Widziałem ten cytowany tekst wczoraj rano. Od tamtej pory nic sie nie wydarzylo więc nagła ekscytacja, że już są dogadani raczej przedwczesna A mnie przed chwilą wyskoczył ze świeżą datą. Poza tym oni się dopiero budzą z mega kacem po all-star pikniku. Dajmy im czas i oglądajmy jak PG-13 i Butler lądują w Bostonie bo Ainge w końcu wywali wszystkie karty i pójdzie all-in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) A mnie przed chwilą wyskoczył ze świeżą datą. Poza tym oni się dopiero budzą z mega kacem po all-star pikniku. Dajmy im czas i oglądajmy jak PG-13 i Butler lądują w Bostonie bo Ainge w końcu wywali wszystkie karty i pójdzie all-in. Hmmm to powiedz mi jak miałaby wyglądać paczka za PG, skoro fundamentem do wymiany za Butlera są OBA picki BKN! Edytowane 20 Lutego 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) nawet jesli lepiej grac juz nie bedzie,to i tak - wciaz - jest to swietny roll player. jaki masz z nim problem,bo nie kumam?!...spoko. forumowi eksperci zawsze wiedza lepiej od zawodowcow. zaden przytyk do kolegow,tak juz jest. kanapowi eksperci lubia isc pod prad. taka nasza [gm entuzjastow-amatorow] natura... A Ty Kolego pijesz tylko do mnie czy jeszcze do kogoś innego? Czy łącznie do całej społeczności e-nba.pl pisząc "forumowi eksperci"? No i brzmi jak byś sam był "zawodowcem" . Hmmm to powiedz mi jak miałaby wyglądać paczka za PG, skoro fundamentem do wymiany za Butlera są OBA picki BKN! Tylko coś trójstronnego. Inaczej tego nie widzę. Edytowane 20 Lutego 2017 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 gdybym pil tylko do ciebie,to nie pisalbym per 'my,wy,oni'. i nie mam wplywu na to,jak co komu brzmi tak,ze...wyrazilem sie jasno,jak sadze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 gdybym pil tylko do ciebie,to nie pisalbym per 'my,wy,oni'. i nie mam wplywu na to,jak co komu brzmi tak,ze...wyrazilem sie jasno,jak sadze ... Aż mi przypomniał taki jeden. Albo i wielu. Albo imię ich 144. Jadowitażmijka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 no co,ogorek + pick za jerebko-ogorka. zly deal?! ... wymianiałbym niczym cinkciarz .Z drugiej strony Jebałko spada,a my(podobno) będziemy chcieli brać jakiegoś kozaka za maxa z FA,więc raczej nie bedziemy wymieniać spadających umów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Celtics nic nie zrobią. Będzie milion plotek, a na końcu weźmiemy kolejnego PG w drafcie. sources tell @e-nba.pl Edytowane 20 Lutego 2017 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Uwielbiam ten okres sezonu. Odpalasz watek i nie wyrabiasz z czytaniem nowych postow Edytowane 20 Lutego 2017 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Indiana rozmawia z Brooklynem o Lopezie.Nie wiadomo kto co i na ile % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Wyjasni mi ltos po co C's Butler i PG13? Przecież to prawie identyczni gracze, a gdybym był szefem z herbacianego miasta wolałbym Paula, bo jest zwyczajnie lepszy No chyba że to na zasadzie "dają to biorę, żeby inni nie wzięli" Z miejsca Celtics są team to watch na wschodzie Edytowane 20 Lutego 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don'tPanic Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Konto Celtics na instagramie zaczęło obserwować Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 http://basketball.realgm.com/wiretap/244997/Wolves-Reach-Out-To-Knicks-On-Ricky-Rubio-For-Derrick-Rose-Trade Reggi do nyk Rubio Detroit Rose wolfes Każdy stratny na tym dealu ale przynajmniej Phil nie podpisze tego raka w lecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na co mi Jackson? Na co? Po co i na co? PO CO? Pozbywam się Róży by przyjąć długi kontrakt ziutka, który może okazać się jego spadkobiercą w sposobie grania i myślenia. Tylko i wyłącznie Rubio i to bez oddawania jakiegokolwiek picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Skąd się biorą w ogóle te plotki o dostępności George'a? Indiana z tego co gdzieś czytałem miała się raczej starać dołożyć mu jeszcze kogoś wartościowego za jakieś picki w drafcie, a nie rozglądać się za potencjalną wymianą. IMO Celtom został Butler, o którego pewnie powalczą z Lakers, którzy po próbie pozyskania Cousinsa mocno rozglądają się już za jakąś gwiazdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Skąd się biorą w ogóle te plotki o dostępności George'a? Indiana z tego co gdzieś czytałem miała się raczej starać dołożyć mu jeszcze kogoś wartościowego za jakieś picki w drafcie, a nie rozglądać się za potencjalną wymianą. IMO Celtom został Butler, o którego pewnie powalczą z Lakers, którzy po próbie pozyskania Cousinsa mocno rozglądają się już za jakąś gwiazdą. Nie ma szans by Butler trafił do Lakers z prostej przyczyny, LA nie ma co rzucić na stół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Akurat ma bez problemu, tylko tego rzucić nie chce Chyba jak spakujecie DaR, Ingrama i pick 17. Chociaż mam wątpliwości, że wasz chudzielec miałby wysoką ocenę w oczach Formana. Edytowane 21 Lutego 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Clipers wg espn wysłali ofertę. Blake za bradleya Smarta joe i pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jak cos to ktos z z dwojki bradley/joe a nie obaj do tego jeszcze Smart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Chciałbym zobaczyć minę Ainge'a jak to przeczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Drogie te półroczne wypożyczenie :>.Myślę,że w lato jednak będzie taniej ;>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi