josephnba Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tylko, że oni oddali spadające kontrakty za spadające kontrakty. Dołożyli pick w drafcie żeby się osłabić? Gibsonowi kończy się kontrakt McDermott jest na debiutanckim, który kończy się w przyszłym roku. To nie jest wymiana długoterminowych kontraktów na jednoroczne, tylko prezent dla Thunder okraszony pickiem w dracie. To jest najgorsza wymiana trade deadline i nawet 76ers nie są blisko.akurat do tego iż w Bulls karty rozdają debile mnie przekonywać nie musisz.Mogli poczekać i byłoby jak napisałeś Ale widać oni chcą jasno dać wadeowi do zrozumienia że powinien się już pakować, więc tym tradem wysłali do niego i (mam nadzieję) Butlera jasny przekaz Nic innego nie przychodzi mi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Chłopcze Clippers to bagno, było bagnem i każdego roku jest głębszym bagnem Uswiadom to sobie W epoce cudów jakie wyczyni liga żeby Cavs byli mocni, w epoce gdzie Kuzyn ląduje za smiecie w pels ty uparcie twierdzisz że nikt poza clippers nie jest w stsnie dac Paulowi więcej? A co takiego jest w clippers? Ehh młodość Edytowane 24 Lutego 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 że żaden zespół nie jest w stanie zaproponować coś więcej niż Clippers w kwestii sportowej. w kwestii sportowej to Clippers stoją w miejscu od paru lat, Paul młodszy nie bedzie, a pewnie nie chce być kolejnym wielkim bez pierścienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ignazz Opublikowano 26 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Fan bulls wyzywa clippers ze tam jest bagno? Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi