RappaR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 a po co? - chyba nie do mnie to pytanie winienes skierowac... Właśnie do Ciebie, chciałbym byś wymieniał wszystkich centrów, którzy na ten moment są według Ciebie lepsi od Drummonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wymień centrów lepszych od Drummonda Cousins, Gasol, Whiteside, Jordan, Towns, Gobert, Jokić, Horford, Embiid i Brook Lopez. Jest dziesięciu i wcale nie kontrowersyjnie. To się porobiło... 76ers mnie zawiedli, serio. Śmieszna cena. Nie wiem, wystraszyli się? Nawet gdyby ktoś mu posypał w lato, mają kasę, mogli wyrównywać. Priorytetem było oddanie JO, chociaż będzie śmiesznie, jeśli i on poleci. Ciekawe, czy w Philly wzięliby Clarksona za niego, zamiast tego pakietu Dallas... k****, nawet ten pick Rox bym dorzucił. Poszedł zajebisty grajek za półdarmo. Po głowie mi chodzi, czy tacy Warriors nie byliby w stanie zebrać podobnych assetów, żeby wysłać je do Philadelphii Z perspektywy Noela zajebisty deal i tylko to mnie cieszy. Dobrze trafił, dobrze dla niego. Ale czy Lakers wyrównaliby na przykład maxa od Dallas, albo od Nets dla Noela? Miałoby to dla nich sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Cousins, Gasol, Whiteside, Jordan, Towns, Gobert, Jokić, Horford, Embiid i Brook Lopez. Jest dziesięciu i wcale nie kontrowersyjnie. Dla mnie nie, po prostu chciałem sprawdzić kogo z wyżej wymienionych i na przykład jeszcze takiego Pau czy Howarda uważa za gorszego. Edytowane 23 Lutego 2017 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cousins, Gasol, Whiteside, Jordan, Towns, Gobert, Jokić, Horford, Embiid i Brook Lopez. Jest dziesięciu i wcale nie kontrowersyjnie. Ale czy Lakers wyrównaliby na przykład maxa od Dallas, albo od Nets dla Noela? Miałoby to dla nich sens? jak jokic zagra sezon na poziomie all stara,to pogadamy. horford,gobert nie sa lepsi od dre. podobnie whiteside [wystarczy spojrzec,jak grali przecowko sobie,gdy praktycznie zawsze dre byl wyraznie lepszy]. embiid to gosc,ktory pol sezonu w nba nie zagral,wiec w ogole nie ma o czym gadac. jordan,gasol,towns,lopez,cousins - mi wychodzi - tych 'niekontrowersyjnych' - 5... Właśnie do Ciebie, chciałbym byś wymieniał wszystkich centrów, którzy na ten moment są według Ciebie lepsi od Drummonda. lopez,gasol,cousins,jordan,towns... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 jak jokic zagra sezon na poziomie all stara,to pogadamy Niech Drummond zagra sezon na poziomie all stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ale czy Lakers wyrównaliby na przykład maxa od Dallas, albo od Nets dla Noela? Miałoby to dla nich sens? Gdyby Noel okazał się ważnym i wartościowym klockiem w układance, to dlaczego nie? Bo Mozgov, bo Deng? Mając w ręku gościa, który może w przyszłości decydować o sukcesach drużyny, to nie patrzysz na to, że masz dwóch fajfusów na długich i dużych umowach. A w razie czego Clarkson nie byłyby dużą stratą. Poza tym bierzesz pod uwagę, że oddając go za NN, zwolniłaby się dodatkowa kasa? Oczywiście, nie pokrywałaby w pełni nowej umowy Noela, ale zawsze lekko by się to zwróciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Niech Drummond zagra sezon na poziomie all stara juz zagral... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 juz zagral... Whiteside, Horford, Howard, Pau także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Whiteside, Horford, Howard, Pau także Wiesz, że piszesz z człowiekiem, który uważał Jeffa Greena za solidnego grajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Może pojadę mocno kontrowersyjnie ale w swojej drużynie wolał bym ROLO niż Drummonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Jokić o dwóch miesięcy gra sezon na poziomie superstara, może o to koledze chodziło, hmmm? Gortat jest w tym momencie lepszy od Drumma, 33 letni chłop z Bałut. To powinno zamknąć temat. Edytowane 23 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 jak jokic zagra sezon na poziomie all stara,to pogadamy. horford,gobert nie sa lepsi od dre. podobnie whiteside [wystarczy spojrzec,jak grali przecowko sobie,gdy praktycznie zawsze dre byl wyraznie lepszy]. embiid to gosc,ktory pol sezonu w nba nie zagral,wiec w ogole nie ma o czym gadac. jordan,gasol,towns,lopez,cousins - mi wychodzi - tych 'niekontrowersyjnych' - 5... lopez,gasol,cousins,jordan,towns... Drummond ma bardzo dużo wad, poza zbiórkami i wsadami, to trudno tutaj znaleźć wiele pozytywów, nie rzuca z półdystansu, z dystansu tym bardziej, nie podaje, nie umie rzucać wolnych, nie broni obręczy, am trzeci najgorszy net rating w drużynie. Drummond ma -5, Baynes +4,7... Nawet gdyby kontrakty były porównywalne, to która drużyna z wymienionych poniżej wymieniłaby swojego centra na Drummonda? Nuggets? Jazz? 76ers? Bardzo wątpliwe. Drummond w trakcie tego sezonu stracił na wartości. Nie rozwinął się, a nie brakuje głosów, że nawet trochę cofnął się w koszykarskim rozwoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja trochę nie w temacie, a Pistons ostatni raz to pewnie widziałem w 2015, Drummond jest taki c***owy teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 jest taki sam jak w 2015. zero progresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja trochę nie w temacie, a Pistons ostatni raz to pewnie widziałem w 2015, Drummond jest taki c***owy teraz? Jest raczej na tym samym poziomie, co w 2015, więc wiele nie straciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Panowie, skończcie ten głupi temat o centrach, szczególnie że koledze kcp nic nie wytłumaczycie w kwestii Pistons, a on sam nie napisał jeszcze nic sensownego na forum. Mamy deadline, skupmy się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Wiesz, że piszesz z człowiekiem, który uważał Jeffa Greena za solidnego grajka? A co to ma do rzeczy? Jedna opinia niezgodna z tabunem dyskwalifikuje kogoś z rozmowy? To może prościej zwrócić się do admina forum o nadanie wybranym statusu ekspertów, by swój swego mógł rozpoznać. Knight w Bullsach średnio to widzę. Edytowane 23 Lutego 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja trochę nie w temacie, a Pistons ostatni raz to pewnie widziałem w 2015, Drummond jest taki c***owy teraz? jakiś czas temu coś takiego tu śmigało: https://pbs.twimg.com/media/C2KFao6XgAEKmpv.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 https://twitter.com/JoelEmbiid/status/834821831932657665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 McDermott+moze Gibson za Andre R. z OKC Górny coś takiego wrzucił na tt, hmm i co o tym myśleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi