Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 6 minut temu, january napisał: Łooo, zwracam honor Minnesocie - wymianą Nianga nie udało im się zejść poniżej podatku - czyli oficjalnie są w repeat tax i jak coś za rok będą w x4 tax. Masz jeszcze MCW w dead money który będzie odliczony z salary koło 200tys + może być i x8, za rok Sota nie będzie płacić podatku najwyżej zajmij się swoją kuweta, bo te wszystkie Twoje talentu już z poprzedniego Fa oddałeś z druga runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Zacytuję klasyka, czyli LBSa: "Nie sraj do buta". ( LeweBiodroSmoka do Lucasa w temacie Denver Nuggets ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Godzinę temu, january napisał: Łooo, zwracam honor Minnesocie - wymianą Nianga nie udało im się zejść poniżej podatku - czyli oficjalnie są w repeat tax i jak coś za rok będą w x4 tax. 57 minut temu, Qcin_69 napisał: Masz jeszcze MCW w dead money który będzie odliczony z salary koło 200tys + może być i x8, za rok Sota nie będzie płacić podatku najwyżej zajmij się swoją kuweta, bo te wszystkie Twoje talentu już z poprzedniego Fa oddałeś z druga runda Qcin ma rację. Po wymianie Nianga i odcięciu 172k z dead money MCW wychodzą...32.196 dolarów tuż po niżej tax line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Qcin ma rację. Po wymianie Nianga i odcięciu 172k z dead money MCW wychodzą...32.196 dolarów tuż po niżej tax line. uła, piękny przedsmak serii w PO. nie dla KCP w POPISie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: A skąd pomysł odejmowania dead money z umowy MCW, który nie był zwalniany w tym sezonie? No stąd, że był podpisany w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: No, ale jego umowa była stretchowana 2 lata temu jakoś. Nie dostaje się pieniędzy co roku za to. A gdzie tak jest napisane, że dostaje się tylko w I roku stretch provision? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: CBAfaq #65 If a player has been waived and his salary has been stretched, his salary can be set-off only during the original term of the contract. Czyli pytanie brzmi ile wynosił pierwotny kontrakt MCW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mówi się trudno w takim razie premie za mistrzostwo powinny pokryć ten podatek btw, pytałem o to ze dwa razy w Pytaniach do Radnych bo sam nie byłem pewny czy oby tak jest na pewno, dobrze ze się wyjaśniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 8 minut temu, january napisał: CBAfaq #65 If a player has been waived and his salary has been stretched, his salary can be set-off only during the original term of the contract. @karpik potwierdzisz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: @karpik potwierdzisz to? google Ci wysiadły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 minuty temu, karpik napisał: google Ci wysiadły? Nie mam zakładki cbafaw na telefonie ale luz. Sprawdzę jak się dorwę do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Nie mam zakładki cbafaw na telefonie ale luz. Sprawdzę jak się dorwę do kompa. jasiek ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Zacytuję klasyka, czyli LBSa: "Nie sraj do buta". ( LeweBiodroSmoka do Lucasa w temacie Denver Nuggets ) Kurde nie pamiętałem tego, to było jakoś niedawno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Lucas napisał: Kurde nie pamiętałem tego, to było jakoś niedawno? Z 3-4 tygodnie temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Przepraszam wszystkich, którym nie odpowiedziałem na PW z ofertami. Nie było mnie przy komputerze już wieczorem. Dopiero teraz nadrabiam zaległości z wczorajszego dnia, a postów jest od cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Eld napisał: Zacytuję klasyka, czyli LBSa: "Nie sraj do buta". ( LeweBiodroSmoka do Lucasa w temacie Denver Nuggets ) Nie każdy lubi robić coś na pół gwizdka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 22 minuty temu, kolader napisał: Nie każdy lubi robić coś na pół gwizdka W sensie tylko do jednego buta, a nie obu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 minuty temu, mac napisał: W sensie tylko do jednego buta, a nie obu? Jak dam z siebie wszystko to braknie butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 W dniu 19.04.2021 o 14:22, Lucas napisał: Kurde nie pamiętałem tego, to było jakoś niedawno? W dniu 21.11.2020 o 22:57, LeweBiodroSmoka napisał: Ja pi****le Lucas już nie rób do buta ( ... ) w listopadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: w listopadzie Łoooo kurde ale mam pamięć. Myślałem, że to z msc. temu było. LBS jak jesteś to machnij no głosy na waiversów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi