Eld Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Tecu napisał: Aaron Holiday <-> OKC/POR '27 worse 2nd To tak a propo najgorzej rozpisanych wymian Na 3 minuty przed zamknięciem okienka już się z Jaśkiem rozchodziliśmy. Na 2 minuty przed zamknięciem dostał reofertę. Na minutę przed zamknięciem wklepał deal... Swoją drogą prawa do Aarona kupić za bieda 2nd rounder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Generalnie szokujące było dla mnie jak bardzo nikt nie chciał Warrena. Ludzie się boją że weźmie player option więc z nadzieją patrzę na głosowanie opcji na Fa:) Hornets w niezmienionym składzie atakują 3 trymestr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ja się jak zwykle nie wyrobiłem w wymianie z TOR. Zamiast pisać wymianę na stronie to wpisałem to na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, january napisał: Trochę mało czasu było A tak kiedyś na takie rzeczy krzyczałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, fluber napisał: Generalnie szokujące było dla mnie jak bardzo nikt nie chciał Warrena. Ludzie się boją że weźmie player option więc z nadzieją patrzę na głosowanie opcji na Fa:) Hornets w niezmienionym składzie atakują 3 trymestr:) Jeden transfer Gaya ze spurs do HOR dziennie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Swoją drogą prawa do Aarona kupić za bieda 2nd rounder? Cameron Payne czuje się trochę oszukany i jest trochę zawiedziony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Jeden transfer Gaya ze spurs do HOR dziennie wystarczy. To nie tylko o Ciebie chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, fluber napisał: To nie tylko o Ciebie chodzi:) Wiem. Także o twój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Tecu napisał: Cameron Payne czuje się trochę oszukany i jest trochę zawiedziony Obaj raczej będą mieć spore minuty w T3. Hilla jak nie było tak nie ma. Spodziewałem się, że wcześniej niż Ish Smith wróci i dlatego po niego ruszyłem, a tu taki wał. Do tego SGA nie ma, Brogdon opuścił dwa mecze, a i patrzeć należy na przyszły sezon gdzie w sumie już sobie zabezpieczyłem pozycję bench PG tym ruchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 minuty temu, ignazz napisał: Wiem. Także o twój pick To o ile pozycji by mnie gay przesunął w tabeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: Zgadzam się - perfekcyjny target pod wymianę dla tankerów. Najwyraźniej wszyscy wierzą w realizację planu A na Fa i prawa birda do takich plackow jak Warren, nie są nikomu do niczego potrzebne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) 16 minut temu, fluber napisał: Najwyraźniej wszyscy wierzą w realizację planu A na Fa i prawa birda do takich plackow jak Warren, nie są nikomu do niczego potrzebne;) jop, dziwne. to samo z derrickiem whitem, ze za tak malo poszedl choc tu bardziej do mocnych ekip zarzut na miejscu indiany na luzie bym oddal pick lakers wizards z reszta tez tam powinni oddac pick den/was gorszy przede wszystkim czemu lakers nie poszli w whie'a? kolejny raz brak ruchu ze strony gma, post factum w zyciu nie zaglosowalbym na lbj w lakers majac wiedze jakie gm ma plany nie zasluzyles jasiu na lbj, oj nie zasluzyles Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Potwierdzam wymiane z Ronniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 5 minut temu, january napisał: Bo do mnie idzie KCP, aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 5 godzin temu, fluber napisał: To o ile pozycji by mnie gay przesunął w tabeli? Zamiast zastanawiać się nad tym wolałem uniknąć tego typu dywagacji i ostatecznie nie zrobić ruchu. Gdybym nie miał twojego wyboru to może bym się skusił na Warrena. A tak to będę teraz trzymał kciuki za RW i jego kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 10 godzin temu, fluber napisał: Najwyraźniej wszyscy wierzą w realizację planu A na Fa i prawa birda do takich plackow jak Warren, nie są nikomu do niczego potrzebne;) Tu nie o to chodziło. U mnie po prostu ostatnio wiele rzeczy nie zgrywa sie i w negocjacjach także. Możliwe ze się juz nie nadaje do tej gry i przydalby sie ktos bardziej ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, kolader napisał: Tu nie o to chodziło. U mnie po prostu ostatnio wiele rzeczy nie zgrywa sie i w negocjacjach także. Możliwe ze się juz nie nadaje do tej gry i przydalby sie ktos bardziej ogarnięty Ty przynajmniej wymieniłeś gracza, o którego pytałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, fluber napisał: Ty przynajmniej wymieniłeś gracza, o którego pytałem:) I przy okazji olalem kilku pozostałych gmow. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Zjebane głosowanie na Kings to nie był początek tego. Tecu z wymiana tez sie przypomnial a kompletnie o tym zapomniałem a zaklepana była bardzo dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Ashigaru napisał: "Tego, co Ja czynię, ty teraz nie rozumiesz, ale później będziesz to wiedział" (J 13,7) ale Ci zajebał cytat c_m, powinieneś mieć to w stopce, a teraz, to już po herbacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 29 minut temu, kolader napisał: Tu nie o to chodziło. U mnie po prostu ostatnio wiele rzeczy nie zgrywa sie i w negocjacjach także. Możliwe ze się juz nie nadaje do tej gry i przydalby sie ktos bardziej ogarnięty Zacytuję klasyka, czyli LBSa: "Nie sraj do buta". ( LeweBiodroSmoka do Lucasa w temacie Denver Nuggets ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi