Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 dlatego napisałem, że jak ktoś chce crawforda(zawsze jakieś wzmocnienie małe na ławkę) to moge za jakis c***owych graczy z 1-rocznymi umowami wymienic (po czym ich zwolnie) jeśli nikt sie nie odezwie, to po prostu zwolnie crawforda. Choć bardziej zasadnym byłoby jak na moje (by odzwierciedlic rzeczywistosc) wykupienie kontraktu Crawforda na warunkach ustalonych z nim przez hawks, tak jak to miało miejsce w rzeczywistości. Ale na to juz musi wyrazic zgode liga za pewne? Jak dla mnie to i tak jest sytuacja wyjątkowa, bo zwolnić powinienes przy podpisywaniu gracza lub przed potwierdzeniem umowy. Nie ma slota = nie możesz przyjąć. Tak ustalaliśmy więc szukanie teraz jelenia jest nie na miejscu. Kick someone out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak dla mnie to i tak jest sytuacja wyjątkowa, bo zwolnić powinienes przy podpisywaniu gracza lub przed potwierdzeniem umowy. Nie ma slota = nie możesz przyjąć. Tak ustalaliśmy więc szukanie teraz jelenia jest nie na miejscu. Kick someone out. Jakiego jelenia. Chce tylko komuś pomóc. Możemy zawiesić deal jak chcecie, i poczekac do konca dnia, czy ktoś sie po crawforda zglosi. choć jest to raczej zachowanie z natury zbednych-urzedowych - taki pic na wode fotomontaz Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Pany, ja nic takiego nie planuje. Toż Wiggins jest minusowym graczem, wiec nie jest zadna wartoscia dodana right? zalezy mi na picku. Może masz jakieś zaćmienie umysłu, ale oddałeś dwa swoje picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Może masz jakieś zaćmienie umysłu, ale oddałeś dwa swoje picki ale nie z 2018. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Jakiego jelenia. Chce tylko komuś pomóc. Możemy zawiesić deal jak chcecie, i poczekac do konca dnia, czy ktoś sie po crawforda zglosi. choć jest to raczej zachowanie z natury zbednych-urzedowych - taki pic na wode fotomontaz Z urzędowych czy nie pewne konwenanse muszą być zachowane. Potwierdzając umowę musisz spełniać wszystkie warunki do podpisania gracza, bo to jest jakby moment gdy on parafuje umowę. Jeśli ich nie spełniasz no to nie możesz potwierdzić = deal jest off. Tak samo było z wymianą Wizards z Bulls jak TH trollował. Przecież nie robię Ci tego na złość. Sam zauważyłeś, że to z gatunku tych urzędowych, ale trzeba trzymać się pewnych zasad i unikać niepotrzebnych precedensów, bo niedługo dojdzie do tego, że ludzie będą klepać wymiany ponad stan, a potem szukać oddania gracza. Więc w momencie potwierdzenia roster i kasa ma być gotowa na przyjęcie umowy i już. Dla dobra i spokoju nas wszystkich. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 dobra to ciachnij tego crawforda bo teraz nikt go raczej nie weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja jak się z kimś wymieniałem przy TD dostałem od Januarego czas do końca dnia na zwolnienie kogoś i dopiero na koniec dnia zwolnilem Canaana. Nie widzę problemu by pozwolić c_m zwolnic kogoś dajmy na to do północy. Nikomu krzywda sie nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 no ja też nie widzę tutaj problemu, zwłaszcza że roster w offseason może mieć 20 ludków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Było to omawiane, przecież. Ja pierdolę. Regulamin każdy zmienia pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Było to omawiane, przecież. Ja pierdolę. Regulamin każdy zmienia pod siebie. Było omawiane? A gdzie to jest zapisane, bo ja nie wiem I nawet nie wiem jak się skończyło. Wyraziłem swoją opinię i powiedziałem dlaczego tak mi się wydaje. Tylko tyle Zresztą nikt nic nie zmienia a tym bardziej nie pod siebie bo nikt tu interesu żadnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Właśnie jest interes Ron Bakera, którego Knicks nie powinni podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Właśnie jest interes Ron Bakera, którego Knicks nie powinni podpisać. Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Knicks nie mają miejsca, by go podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Knicks nie mają miejsca, by go podpisać.No to na pewno. Bo to mówiliśmy, że kontrakty FA tylko do 15 slotu. Tylko według mnie najpierw były oferty i nie można tak manipulować rosterem, że nie można podpisać umowy która gracz już przyjął. Baker jest częścią rostera Nyk bo tylko oni mu złożyli ofertę Tak samo ich graczem jest Dotson. Miejsca nie mają ale na dodanie Wigginsa Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Juz napisałem w temacie obok - trade jest zawieszony (ale oficjalny) do końca 3 tury FA. Wtedy NYK muszą kogoś zwolnić w momencie dealu. 1. Dla uściślenia. Zwolnić a nie szukać kolejnych umów post factum, tak? 2. Odpowiedni zapis musi się pojawić w oficjalnej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Maksimum 15 ziutków i nie ma zwolnień po fakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No ma czas na zwolnienie jednej osoby czy może sobie teraz próbować wymienić kogoś za 2nd rounder? Bo jeśli to drugie to trochę bez sensu i podważa ideę FA też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 nie róbmy za dużej biurokracji, jest offseason btw C_M waivnij tego Crawforda bo i tak nic za niego nie dostaniesz, to nie jest sezon na handlowanie expiringami, a buyotów u nas nie ma czyli ciach i po krzyku bo zaraz się tu rozpęta bezsensowana dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 nie róbmy za dużej biurokracji, jest offseason btw C_M waivnij tego Crawforda bo i tak nic za niego nie dostaniesz, A byś się zdziwił Odzew jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 nie róbmy za dużej biurokracji, jest offseason btw C_M waivnij tego Crawforda bo i tak nic za niego nie dostaniesz, to nie jest sezon na handlowanie expiringami, a buyotów u nas nie ma czyli ciach i po krzyku bo zaraz się tu rozpęta bezsensowana dyskusja Przecież nawet jak 29 gm napisze że nie chce tego raka nawet z pickami w dopłacie to CM i tak napisze, że ktoś z Europy go chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi