LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): przynajmniej umrę w prawdzie na luzie Mordo, to za brak opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na luzie Mordo, to za brak opisu w tym trymestrze bedze dojebany opis, że aż Ci drygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): czy do c***a BeGM pokaże w końcu, że ma jaja i zdolność do działania, czy umieramy niczym ONZ? wstańmy jako społeczność z kolan drodzy koledzy. Ja wierzę, że jeszcze BeGM nie zginęło...i mamy tu wystarczająco mężów stanu GIANNIS TRADE REQUEST IMMEDIATELY!!!!!!!!!!! @kolader @Tecu @LONGER01 @Pablo81 @ernie9005 @ozzy110 @RonnieArtestics @nizina@24kobe8 @Alonzo @Sylvinho. @Regis @MarcusCamby @ignazz @LeweBiodroSmoka @LukaszKopys @bogans2 @Ashigaru @Szulim @Reikai @january @Braveheart22 honor mention @Qcin_69 Wedlug regulaminu musisz zalozyc osobny temat z argumentacja. Jesli Ty +6 osob poprze Twoj wniosek, to wtedy odbedzie sie glosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ja popieram @człowiek...morza Grizzlies już więcej nie wycisną z tego składu, a możliwości coraz mniej. W mediach coraz głośniej o potencjalnej wymianie Giannisa, więc timing też dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 6 minut temu, Reikai napisał(a): Wedlug regulaminu musisz zalozyc osobny temat z argumentacja. Jesli Ty +6 osob poprze Twoj wniosek, to wtedy odbedzie sie glosowanie. ja niestety najblizsze 2 tygodnie wyjety z pisania czegos wiekszego (wiec po tym czasie ewentualne), ale kto podejmie to wyzwanie teraz, ma zdecydowanie moj miecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 21 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja niestety najblizsze 2 tygodnie wyjety z pisania czegos wiekszego (wiec po tym czasie ewentualne), ale kto podejmie to wyzwanie teraz, ma zdecydowanie moj miecz Haha ha. 23 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Ja popieram @człowiek...morza Grizzlies już więcej nie wycisną z tego składu, a możliwości coraz mniej. W mediach coraz głośniej o potencjalnej wymianie Giannisa, więc timing też dobry. Ja przeciw. To że agent bawi się w najlepsze otwierając ofertowanie to nie znaczy że u nas to jakaś oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) to już nawet Doda dłużej w ciula waliła Edytowane 28 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) To byłaby najgłupsza kalka gry od czasów hs LBJ Jr 28 minut temu, ernie9005 napisał(a): Ja popieram @człowiek...morza Grizzlies już więcej nie wycisną z tego składu, a możliwości coraz mniej. W mediach coraz głośniej o potencjalnej wymianie Giannisa, więc timing też dobry. Kolega nie ma czasu na wpis w temacie zrobionym pt opisy a Ty wymagasz założenia nowego? O 6 wysłanych zapytań nie wspominając? Daj spokój n Charania pisał mało konkretnie moim zdaniem a i wspominał o planie na lato I ten OG w naszym MEM a nie Kuźma robi różnicę A i krzykacze chyba nie dojrzeli do spojrzenia w nasz szablon Kto tam w 2030 chce płacić 71 mln? Czekam na tych 6 chętnych Edytowane 28 Stycznia przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 39 minut temu, człowiek...morza napisał(a): w tym trymestrze bedze dojebany opis, że aż Ci drygnie potwierdzam. Piszemy wspólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @ernie9005 bierzesz na klatę te 71M$$$? 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): potwierdzam. Piszemy wspólnie @mac? Czy że jak się spotkacie na pisanie to wam będzie drygał bo w sumie nie wiem do kogo było to o tym dryganiu? Podoba mi się koncept że do leniwego gościa do opisów dołącza jeszcze bardziej leniwy w opisach gość. Tu trudno wyczuć kto będzie padawanem do odrobienia roboty opisu. To będzie lepszy klesz niż nasze finały. Kto kogo 36 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja niestety najblizsze 2 tygodnie wyjety z pisania czegos wiekszego Ruch #1 @Qcin_69 jaka kontra? Masz coś teraz? Zajęty jesteś? Jakiś as z rękawa. Przeziębienie? Awaria Internetu? Oparzenie palca do pisania na klawiaturze? Może wezwanie WKU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 38 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja niestety najblizsze 2 tygodnie wyjety z pisania czegos wiekszego (wiec po tym czasie ewentualne), ale kto podejmie to wyzwanie teraz, ma zdecydowanie moj miecz przebijam do 3 tygodni. Kto ustala terminarz i robi nam pod górę? strach przed wielkimi Wilkami z Nowego Jorku? pewnie Jasiek, albo trupa Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): przebijam do 3 tygodni. Kto ustala terminarz i robi nam pod górę? strach przed wielkimi Wilkami z Nowego Jorku? pewnie Jasiek, albo trupa Alonzo Zróbmy opisy T2 po finałach. 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): wielkimi Wilkami z Nowego Jorku? Jest jeden Wilk z NY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 47 minut temu, ignazz napisał(a): Kto tam w 2030 chce płacić 71 mln? Ja się poświęcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Tyle będziesz trzymał LBJ aby w 2030 podmienić? Szanuje v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 17 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): ja niestety najblizsze 2 tygodnie wyjety z pisania czegos wiekszego (wiec po tym czasie ewentualne), ale kto podejmie to wyzwanie teraz, ma zdecydowanie moj miecz Możesz napisać większą czcionką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ten deal Nuggets z Dunnem przechodzi? Bo biorą więcej $ w wymianie niż oddają, czyli hardcap na poziomie 1st aporon wtedy by mieli jeśli dobrze pamiętam. Chyba że coś pomieszałem/ o czymś zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 17 minut temu, january napisał(a): Ten deal Nuggets z Dunnem przechodzi? Bo biorą więcej $ w wymianie niż oddają, czyli hardcap na poziomie 1st aporon wtedy by mieli jeśli dobrze pamiętam. Chyba że coś pomieszałem/ o czymś zapomniałem. Zgadza się, nie przechodzi. @LeweBiodroSmoka jak przejmujesz więcej $ niż oddajesz masz hard cap na 1st apron tax czyli 195,9mln$ czyli musisz dodać jeszcze jakiś kontrakt do wymiany np THT lub Halla, żeby deal przeszedł (wtedy łącząc kontrakty masz hard cap na 2nd apron tax czyli 207,8mln$). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Fair trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ciekawy ruch. Bym wybrzydzał co do jakości picków ale ogólnie bardziej kreatywną wymianą niż te z RL. Podoba mi się. Nawet młody przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 28 minut temu, january napisał(a): Lakers - Hornets - Celtics - Warriors LAL out: Mo Gueye, Dereck Lively, Chris Boucher, LAC '26 1st, ATL '26 1st, DET '27 1st, Ariel Hukporti, Amir Coffey, 2,5 mln cash LAL in: Austin Reaves, DET '26 2nd, OKC/NYK - better '29 2nd, MIL '30 2nd, Bronny James CHA out: Austin Reaves, DET '26 2nd, OKC/NYK - better '29 2nd, MIL '30 2nd CHA in: Mo Gueye, Dereck Lively, Chris Boucher, LAC '26 1st, ATL '26 1st, DET '27 1st BOS out: Bronny James BOS in: Amir Coffey GSW out: - GSW in: Ariel Hukporti, 2,5 mln cash @gizior @antek @Reikai serio? 3 bieda picki za reavsea? deal do zablokowania przez rade. nowi nie wiedzą co czynią na początku. muszą dostać troche czasu zanim będą takie kluczowe decyzje podejmowac ja pi****le naprawde. ile bedzimy ta sama spiewke ogarniac? za kazdym razem nowy po wejsciu podejmuje jakis kluczowy ruch, ktory w 99 % przypadkow jest zje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi