january Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Na wschodzie sezon bez żadnej tankującej ekipy na starcie po tych wymianach, więc ciekawie:) A na zachodzie 4 tankerow wstępnie z największym hardtankerem Alonzo na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 23 minuty temu, january napisał(a): Na wschodzie sezon bez żadnej tankującej ekipy na starcie po tych wymianach, więc ciekawie:) A na zachodzie 4 tankerow wstępnie z największym hardtankerem Alonzo na czele dlatego dla Alonzo Cavs bez teresy chyba się łapią? CHAR? POR SUNS KINGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 2 godziny temu, january napisał(a): A na zachodzie 4 tankerow wstępnie z największym hardtankerem Alonzo na czele No nie da się ukryć że Kings o nic nie walczą, ale pisałem to sezon temu, gdy naprawdę głęboki team z weteranami zajął ledwo ledwo pozycję gwarantująca Play Iny. Reset i zaoranie tego co było, było nieuniknione;) 2 godziny temu, ignazz napisał(a): dlatego dla Alonzo Cavs bez teresy chyba się łapią? CHAR? POR SUNS KINGS A czemu Portland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 33 minuty temu, Alonzo napisał(a): A czemu Portland? Pewnie literówka bo miałem być SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 27 minut temu, kuba2419 napisał(a): Pewnie literówka bo miałem być SAS Jakoś tak w to zdrowie POR nieufnie patrzę. O sobie nie wypada mi pisać ale ostatnia sytuacja Sochana mnie trochę przybiła. A Keldon ciągnie w dół wesołe towarzystwo. Za rok jedynym plusem będzie to że to będzie spadający Kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Pacers i Wizards staja sie fajni. Ale czemu Raptors pognali Siakama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 5 minut temu, Reikai napisał(a): Pacers i Wizards staja sie fajni. Ale czemu Raptors pognali Siakama? Pacers potrzebują rozgrywającego aby być fajnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Pacers potrzebują rozgrywającego aby być fajnym No, ja nie mam na mysli HCA fajny, ale na pewno duzy progres wzgledem zeszlego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Wizards fajne transfery s5 wygląda fajnie Fred, Bane, ingram, Amen, kessler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Gratulacje dla Knicks za przejęcie White'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Gratulacje dla Knicks za przejęcie White'a. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 29 minut temu, kuba2419 napisał(a): Pacers potrzebują rozgrywającego aby być fajnym Coś się wymyśli w trakcie sezonu już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 (edytowane) 36 minut temu, kuba2419 napisał(a): Wizards fajne transfery s5 wygląda fajnie Fred, Bane, ingram, Amen, kessler no wlasnie paradoksalnie jakkolwiek apcers sie wzmocnili, tak nie wiem czy ejszcze bardziej nie wzmocnili jednego ze swoich wiekszych rywali xd wizards van fujara zrobili kapitalny fit po obu stronach Edytowane 4 Września 2025 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 East Conference będzie pojebana u nas w nadchodzącym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 (edytowane) 42 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Pacers potrzebują rozgrywającego aby być fajnym derozyn i siakam robia tu robote w kreowaniu, wiec podziemski spokojnie wypelni luke na pg jako 3 kreator w s5 nie czaje ogolnie, ze sylwek za vassella cos wyciagnal. to jest totalny kasztan do ktorego powinno sie doplacic zeby zejsc z umowy, a najpierw @RonnieArtestics sie na niego zlapal, potem @LONGER01 Edytowane 4 Września 2025 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 8 minut temu, człowiek...morza napisał(a): no wlasnie paradoksalnie jakkolwiek apcers sie wzmocnili, tak nie wiem czy ejszcze bardziej nie wzmocnili jednego ze swoich wiekszych rywali xd wizards van fujara zrobili kapitalny fit po obu stronach Do przewidzenia było w sumie to ze w dniu kiedy wytrasferuje vanVleeta to po 5 latach staniesz się jego fanem 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): derozyn i siakam robia tu robote w kreowaniu, wiec podziemski spokojnie wypelni luke na pg jako 3 kreator w s5 nie czaje ogolnie, ze sylwek za vassella cos wyciagnal. to jest totalny kasztan, a najpierw @RonnieArtestics sie na niego zlapal, potem @LONGER01 Podziemski na PG pogra nominalnie, wiadomo. liczę tez na dobry sezon Tre Jonesa w Bulls, bo końcówkę sezonu miał mocarną. Bardzo dużo dałem za Siakama moim zdaniem i dużo ryzykuje ale chcieliscie więcej talentu w pacers to macie, takich graczy często nie znajdziesz na FA i nie wygrasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Do przewidzenia było w sumie to ze w dniu kiedy wytrasferuje vanVleeta to po 5 latach staniesz się jego fanem nie, po prostu ty robiles z niego konia pociagowego, a w wiz bedzie 3 opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2025 W dniu 8.08.2025 o 20:56, kuba2419 napisał(a): Gdyby ktoś był zainteresowany OG Anunnoby to jestem w stanie wysłuchać propozycji. czy tylko ja czekam na wymiane OG za Kawhi? ogolnie jakby co @LONGER01 szykuje wniosek o trade request Kawhiego gość spieprzył z toronto po mistrzostwie, to tym bardziej spieprzyłby teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2025 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): czy tylko ja czekam na wymiane OG za Kawhi? ogolnie jakby co @LONGER01 szykuje wniosek o trade request Kawhiego gość spieprzył z toronto po mistrzostwie, to tym bardziej spieprzyłby teraz Nie stać mnie aby rzucić mu 30mln pod stołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2025 (edytowane) grizzlies wydaja mi sie naturalnym ruchem z OG dla obu stron. jednoczesnie z innnych kandydatow widze takie teamy jak celtics @Principe nets @kolader clippers @Braveheart22 celtics chyba najmniej, bo ich ten ruch raczej ku mistrzostwu nie winduje. ale pozostała trójka jak najbardziej daje sobie takim transferem okienko na misia u clippers pewnie wymiana oparta na garlandzie, u nets jest wiele wariantów z kolei w sumie okc @bogans2 tez mogloby wejsc do gry, tym bardziej, ze maja lepszy z pickow okc/tor 27". jedyny problem jaki widze, to ze sga wagner i leonard troche by sie kanibalizowali dla tor z kolei ten pick moglby miec najwieksza wartosc i okazje do spoko przebudowy. wiggins+dinwiddie+pick+wolf? Edytowane 5 Września 2025 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi